Dacă femeia este excitată și își dorește să facă dragoste, vei observa că respirația ei se modifică.

Atunci când te îmbrățișează și își unduiește bazinul, mimând gestul penetrării, sau te excită atingându-ți gâtul, obrazul sau buzele cu limba, îți arată că dorința ei este ardentă.

Când printre buzele întredeschise i se întrevede vârful limbii, acesta este semnul că își dorește penetrările tale superficiale, apoi pe cele profunde, viguroase și adânci.

În această etapă se poate observa, de asemenea, că nările i s-au dilatat.

Când îți atinge sexul, îți arată că te dorește, că îi este foame de el.

Dacă vrea să fii mai pasional, îi vei simți trupul fremătând. Te va strânge puternic ori între coapsele ei, ori își va încolăci brațele în jurul gâtului tău, ori te va prinde tare de încheietura mâinii, în funcție de postura amoroasă. Dacă dorința ei este arzătoare și vrea să fie total satisfăcută, va geme cu putere.

Când își răsucește mijlocul, transpirând ușor, când îți zâmbește, îți arată că nu vrea ca tu să te oprești, deoarece mai are încă nevoie de tine. Atunci când te strânge puternic îți arată că nu a ajuns încă la orgasm.

Când te îmbrățișează și te strânge cu amândouă brațele, cu forță, îți arată că dorește un contact mai strâns între trupurile voastre.

Dacă își ridică picioarele, îți arată astfel că vrea să fie mai intens mângâiată sau sărutată în zona clitorisului. La fel se întâmplă și atunci când își ridică bazinul, urmărindu-ți parcă palmele sau gura.

Dacă își încordează pântecele, îți arată că de fapt vrea să o pătrunzi mai superficial.

Dacă începe să-și miște coapsele în ritmul penetrărilor, îți arată că plăcerea pe care i-o oferi este mare și că trebuie să continui așa.

Atunci când își încolăcește picioarele în jurul taliei tale, îți arată că își dorește să o pătrunzi mai adânc.

Când își mișcă bazinul într-o parte și-n alta e semn că vrea penetrări profunde la dreapta și la stânga.

Dacă te prinde cu palmele de fese, ridică genunchi și îți răspunde la penetrare, venind cu bazinul în întâmpinarea ta, înseamnă că te dorește și mai adânc.

Când este deasupra, perependicular pe tine, cu genunchii la sol, și își mângâie sânii, ar fi bine să o mângâi și tu. Prinde-o de talie, urmează-i mișcările, dar nu interveni în ritmul ei. Strânge-o de talie! Femeilor le place asta! Sau oferă-i sprijin, prinzându-i mâinile în mâinile tale și susținându-i greutatea trupului.

Când e cu tălpile pe sol și „aproape că sare” în sexul tău, pune-ți mâinile pe fesele ei, aproape lipite de coapsele tale, și susține-i mișcarea. Poți interveni și în ritmul ei, dacă este prea excitant pentru tine.

Când se apleacă peste tine, prinde-i fesele în palme, plimbă-ți degetele de-a lungul șirei spinării, în sens ascendent. Încordează-ți bazinul pentru a facilita o penetrare și mai profundă!

Atunci când își lipește trupul de al tău (ridicându-l, în unele posturi) arată că plăcerea ei este foarte intensă. Când își înfinge unghiile în pielea ta, îți strânge tare încheieturile mâinilor și respirația îi devine din ce în ce mai intensă și rapidă, înseamnă că ea se apropie de orgasm. Trupul îi este fierbinte, ud de la transpirație.

Gemetele îi sunt incontrolabile, contracțiile mușchilor vaginali foarte intense și fluidele-i țâșnesc.

Unele femei reușesc să se abandoneze stării de plăcere, să îi pătrundă ritmul și să o prelungească pentru zeci de minute. Altele trăiesc orgasmul ca o stare de plăcere foarte intensă, dar scurtă. Dacă potrivirea dintre voi este foarte bună, dacă știi să îi oferi plăcere maximă, atunci poate trăi cu ușurință orgasme multiple.

Mâinile și picioarele i se destind, trupul calm, liniștit, ochii închiși, datorită interiorizării profunde și reconectării cu propria ființă. Acestea îți arată că ea este satisfăcută și împlinită.

 

Dacă dorești să afli mai multe despre Arta cunilingus-ului îți recomand cele 3 părți ale articolului care începe de aici. Dacă îți dorești să afli mai multe despre continența sexuală, sigur te va încânta articolul acesta.

sursă foto

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here