Sunt o femeie idealistă! Sunt încă o copilă idealistă! Privesc cu ochii mari și mirați când văd câte o veveriță că sare din creangă în creangă. Când zboară un fluture pe lângă mine, întind mâna spre el și îl rog să se așeze în palma mea, să devenim cei mai buni prieteni! Sunt chiar și o adolescentă idealistă! Mă îndrăgostesc la prima vedere!

Și orice aș fi Acum, copilă, adolescentă, femeie, rămân mereu idealistă!

Cred în iubirea adevărată, cred cu toată ființa mea în iubirea matură, hrănită și susținută permanent, cred în puterea nemărginită a sufletului de femeie, cred în tăria bărbatului, cred în lumea în care trăiesc. Cred în lumea mea! În cea în care eu trăiesc si respir clipă de clipă, cred în lumea nețărmuită din interiorul meu, în aceste mii de galaxii care trăiesc în mine, în paradisul liniștii și iubirii care mă hrănește neîncetat din interior! Cred în zbuciumul cuvintelor din mine, în izvorul nesecat de idei mărețe! Cred în păstrarea și înflorirea energiei începutului!

Cred în Frumusețea și strălucirea fiecărei ființe umane! Cred în visele tale, în tot ceea ce năzuiește sufletul tău și e bun și frumos și măreț! Cred și voi crede mereu…

foto: Mihai Blănaru

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

  1. Un exemplu de frumusete interioara si exterioara. Naturaletea vine din interior si radiaza spre exterior. Simplitatea sufletului este cea care protejeaza sufletul de orice este rau in jurul sau. Naturaletea este firea divina a omului pe care, uneori, acesta se ascunde sa o priveasca, doar din cauza unor inchipuite prejudicii aduse „imaginii”, insa cu totii stim ca lucrurile simple si naturale ne fac indestructibili si de invidiat. Loredana, mi-a placut foarte mult articolul asta si eu ma regasesc in el. Poza o las sa o admire si altii, iLonsa eu in ea gasesc o Loredana indreptata catre autodescoperirea emotiilor, o Loredana translatata in stih si proza, naturala si mandra de propria ei bogatie si maturitate! Imi mai doresc, sincer, astfel de articole scurte dar cuprinzatoare!

    • Îți mulțumesc, Mihai, pentru gândurile tale frumoase! Sper să reușesc să surpind mereu nuanțe ale sufletului atât de comune multor persoane! Exact așa cum spui tu: naturale, frumoase, pline de poezie.
      O seară minunată să ai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here