Flavius Carpean este cameraman la Parlament, la privesc.eu, și de asemenea face parte din echipa Arvay Educational, alături de iubita sa pe care o adoră. Fiind la bază electrician profesionist, în timpul liber îi place să își cultive această pasiune și rezolvă problemele de soft la calculatoare și laptopuri și tot ce ține de instalații electrice.

Iată cum vede Flavius Femeia:

1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte atunci când rostești cuvântul „Femeie”.

Frumusețea formelor pline, senzualitate, vulnerabilitate dar și solaritate mentală.

2. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere?

Femeia care m-a inspirat și mă inspiră în continuare este iubita mea. Știe să-mi fie ghid și călăuzitoare, este clară în a-mi da sugestii și direcție, mă motivează la maxim pentru că are experiență și rezultate în sensul în care și eu mă dezvolt. Este răbdătoare, blândă, iubitoare, și le face pe toate cumva ascultând de mine, este deschisă la a-mi urma viziunea, intuițiile și libertatea de a decide și singur.

3. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Încă de mic îmi admiram profesoarele și în continuare apreciez feminitatea, senzualitatea, inteligența, farmecul ei de a fi femeie în totalitate!! Sincer? Primul lucru pe care îl observ sunt picioarele, mersul ei, părul lung, toată imaginea și forma ei de femeie sexy atrăgătoare.

4. Care sunt atitudinile unei femei care îl îndepărtează cel mai mult pe un bărbat?

Când femeia devine exagerat de mentală, disecând firul în patru, simt că mă îndepărtez de ea și aș prefera mai degrabă să o simt emoțională, să-mi transmită starea ei de vulnerabilitate sau de tristețe.

5. Ce înseamnă pentru tine o femeie senzuală?

Femeia pe buzele căreia se citește clar fericirea, prin porii ei se simte dorința și trezirile ei fascinante. Într-un mediu romantic.

6. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare?

Erotismul ei pe care știe să-l manifeste în exterior, prin jucăușenie, prin spontaneitate și mister…

7. Gândește-te acum la femeia în fața căreia ți-ai deschis cel mai mult inima. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta?

Atitudiea ei maternă, protectoare, înțelegătoare și iubitoare.

8. Povestește-mi un pic despre atitutidinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfășori activitatea.

Abilitatea lor de a flirta uneori inconștient, secretele lor, dorința de a afla și învăța noi abordări, punctele de vedere în domeniul erosului…

9. Ce calități admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe cele ale tale, ca bărbat?

Disponibilitatea de a polariza bărbații, cel mai sexy mi se pare faptul că răspund la semnale păstrând în același timp discreția… totodată mă fascinează și vestimentația lor diversificată, care impune respect într-un mediu profesional.

10. Ai un mesaj pentru Femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare?

Mă adresez acum în special plinuțelor, să aibă încredere pentru că sigur există bărbați care iubesc formele! Nu vă lăsați conduse de moda ce impune altceva, rubensienele au fost și vor fi frumuseți arhetipale!! În final transmit tuturor femeilor să nu își piardă timpul, energia cu bărbați care nu știu ce vor, care nu vă merită și care nu fac eforturi pentru a susține relația de cuplu. Mesajul meu live, transmisiune directă 🙂 ADOR FEMEIA. SUNTEȚI ADORABILE, EU SUNT FASCINAT DE TOT CE ÎNSEAMNĂ FEMEIA LA ORICE VÂRSTĂ!

Comentarii

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPe furiș
Articolul următorPortret

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here