sursă foto: https://ro.pinterest.com

În cadrul unui act amoros – și în mod special al celui realizat cu o perfectă continență – au loc două procese energetice: transmutarea substanței seminale în energie și sublimarea energiei rezultate, adică modificarea, elevarea frecvenței sale de vibrație.

Despre importanța și avantajele continenței amoroase am vorbit în alte articole mai detaliat: De ce ar alege o femeie continența sexuală?De ce ar alege un bărbat continența amoroasă?Continența – cheia esențială a revoluției eroticeAmorul cu continenţă sexuală – o misterioasă şi fascinantă artă a iubirii din orient. Interviu cu Raquel Welch, am dori însă să completăm faptul că există mai multe studii științifice care arată că o singură picătură de lichid seminal reprezintă echivalentul a patruzeci de picături de sânge. Astfel, fiecare ejaculare – descărcare sexuală – afectează sistemul energetic general al bărbatului în mod considerabil, corespunzător pierderii unei cantități importante de energie. Această energie condensată în lichidul seminal poate fi transmutată și este transmutată în timpul actului amoros realizat cu continență.

Omul de știință francez Louis Kervran (3 martie 1901 – 2 februarie 1983) a realizat mai multe experimente și a publicat o serie de lucrări de diseminare a rezultatelor sale, în care demonstrează științific faptul că moleculele și atomii elementelor pot fi transformați, transmutați la temperatură joasă – operație ce a fost denumită de Kervran transmutație biologică. Astfel, prin transmutație biologică se înțelege procesul prin care un organism viu, produce un element chimic dintr-un alt element chimic prin mijloace proprii, printr-o regrupare a elementelor constitutive din atomi. Procesul este însoțit de eliberare lentă de energie. În realitate, transmutația biologică este prezentă permanent în întregul domeniu al biologicului, de la microorganisme, plante, animale și până la om. Un exemplu foarte la îndemână în acest sens este experimentul prin care s-a dovedit că în coaja de ou al găinii va fi prezentă o cantitate de calciu și în situația în care găinile nu au beneficiat deloc de acest ingredient în alimentația lor. În cazul ființei umane transmutarea biologică poate fi activată în mod special în timpul amorului fizic.

Sublimarea reprezintă procesul de elevare interioară a energiei rezultate în urma transmutației. Astfel, sublimarea permite ca energiile obținute în urma transmutării să fie redirecționate către alte nivele și planuri de manifestare, pentru a fi utilizate acolo într-un scop cât mai nobil. Considerăm că merită subliniat faptul că urmarea transmutării de sublimare este deosebit de recomandabilă, întrucât procesul transmutare-sublimare formează un întreg al cărei părți se susțin și se condiționează reciproc. Astfel, dacă nu sublimăm energia rezultată în urma transmutării, transmutarea în continuare a unor noi cantități de materie seminală în energie va fi mult mai dificilă, dacă nu chiar imposibilă și perfecțiunea în continență va fi greu de atins. Astfel, la fel cum am mai menționat în alte articole, adevăratul continent nu doar aplică tehnici de control a energiei amoroase, dar abordează o modalitate integrală de a trăi bazată pe un sens ascendent, pe intenții, gânduri și acțiuni cât mai pure.

Cum să învățăm să fim continenți? Cum să avem succes în transmutarea materiei seminale și în sublimarea energiei amoroase rezultate?

În primul rând vă recomandăm să manifestați răbdare pentru a învăța continența. Vă recomandăm să învățați această modalitate elevată și pură a interacțiunii amoroase în cuplu, împreună, beneficiind de ajutorul femeii, care este extraordinar de important. Vă recomandăm, de asemenea să țineți cont de următoarele:

  • Bazați-vă întotdeauna amorul pe sinceră și intensă iubire. Iubire față de ființa cu care faceți dragoste, iubire față de Bunul Dumnezeu, iubire față de tot ce există! Bazați-vă, pe cât posibil, întreaga viață pe iubire! Vă recomandăm să recitiți articolul referitor la „De ce facem dragoste? Importanța covârșitoare a intenției în amor” pentru a putea evalua sincer cât de mult iubiți, ce faceți din iubire și ce din dorință. Pentru ca iubirea să devină o valoare esențială a vieții voastre, cultivați-o, manifestați-o conștient. Iubiți suficient de intens pentru a vă putea abandona iubirii, depășind astfel atitudinile de teamă și de frustrare datorate propriei imperfecțiuni sau neatingerii unor stări pe care vi le-ați dori;
  • Manifestați întotdeauna, și, în mod special în timpul comunicării intime, al preludiului, al actului amoros în sine o sinceră transfigurare. Transfigurați-o pe ființa iubită, văzând în ea o Zeiță sau un Zeu, o ființă minunată. Transfigurați-vă pe voi înșivă, transfigurați interacțiunea cu ființa iubită și transfigurați întreaga viață. Aceasta nu înseamnă să pierdeți realismul plin de bun simț, ci să vedeți, să observați ceea ce într-adevăr există și este minunat și frumos. Fiecare ființă umană, fiecare bărbat și fiecare femeie este o scânteie unică din Bunul Dumnezeu, fiecare are ceva prin ce este unic, ceva pentru care merită să fie adorat ca o ființă divină! Pentru a vă oferi un exemplu cât mai frumos și plin de inspirație despre cum se poate transfigura ființa umană, îl vom cita pe Victor Hugo:

„Bărbatul este cea mai elevată dintre creaturi. Femeia este cel mai sublim ideal.

Dumnezeu a făcut pentru bărbat un tron, pentru femeie un altar. Tronul exaltă, altarul sfințește.

Bărbatul este creierul, femeia- inima. Creierul primește lumină, inima primește iubire. Lumina fecundează, iubirea reînvie.

Bărbatul este puternic prin rațiune, femeia este invincibilă prin lacrimi. Rațiunea convinge, lacrimile înduioșează sufletul.

Bărbatul este capabil de eroism, femeia – de orice sacrificiu. Eroismul înnobilează, sacrificiul aduce sublimul.

Bărbatul are supremația, femeia are intuiția. Supremația semnifică forța, intuiția reprezintă dreptatea.

Bărbatul este un geniu, femeia este un înger. Geniul este incomensurabil, îngerul este inefabil.

Aspirația bărbatului este către gloria supremă, aspirația femeii este îndreptată către virtutea desăvârșită. Gloria face totul măreț, virtutea face totul divin.

Bărbatul este un cod, femeia este o evanghelie. Codul corijează, evanghelia ne face perfecți.

Bărbatul gândește, femeia intuiește. A gândi înseamnă a avea un creier superior. A intui, simțind, înseamnă a avea pe frunte o aureolă.

Bărbatul este un ocean, femeia este un lac. Oceanul are perla care îl împodobește, lacul – poezia care luminează.

Bărbatul este un vultur care zboară, femeia – o privighetoare ce cântă. A zbura înseamnă a domina spațiul, a cânta înseamnă cuceri sufletul.

Bărbatul este un templu, femeia este sanctuarul. În fața templului ne descoperim, în fața sanctuarului îngenunchem.

Bărbatul este plasat acolo unde se sfârșește pământul, femeia – acolo unde începe cerul.”

  • Pe cât posibil, consacrați fiecare act amoros Bunului Dumnezeu, la fel cum un bun creștin – și, probabil și un bun credincios ce aparține de o altă religie – consacră masa, spunând o scurtă rugăciune și raportându-se la Dumnezeu înainte de a începe să mănânce.
  • Urmăriți în permanență să vă mențineți în formă și să amplificați virilitatea (bărbații) și, respectiv, senzualitatea (femeile) fiindcă una dintre principalele cauze ale dificultăților în privința realizării continenței este lipsa vitalități (și nu vitalitatea, așa cum ar crede unii);
  • Urmăriți să aveți mai mereu o alimentație pură și corectă, fiindcă ceea ce consumăm, ceea ce introducem în ființa noastră sub formă de alimente, aceea devenim. Astfel, evitați cu strictețe alcoolul (De ce nu este indicat să consumăm alcool), alimentele excitante, gen cafea, ciocolată, zahăr (atenție, excitant nu înseamnă vitalizant!), alimentele grele și nesănătoase, carnea, alimentele ce conțin substanțe chimice nocive.
  • Dacă simțiți nevoia, apelați cu încredere la plantele de leac, care – dacă sunt consumate corect (sublingual, în stare crudă și pură, măcinată) și cu necesara consecvență (pe o perioadă suficient de îndelungată, chiar și după primele semne ale rezultatelor, în mod regulat) – pot produce adevărate minuni. Consultați un medic naturist sau literatura de specialitate și veți găsi seturi întregi de plante care ajută la transmutarea și sublimarea energiei amoroase, dintre care vă amintim acum, doar cu titlu informativ (întrucât, orice tratament este necesar să fie oferit în mod personalizat, cu doze și combinații precise) cardamomul (Elettaria cardamomum), neemul (Melia azadirachta), gingko (Gingko biloba).
  • În timpul actului amoros evitați (bărbații) descărcarea lichidului seminal. Acest aspect poate necesita menținerea sau încetinirea ritmului mișcărilor, atenție, intenție corespunzătoare și ascendentă.
  • După amorul fizic, mulțumiți de fiecare dată Bunului Dumnezeu și mulțumiți-vă reciproc pentru clipele și trăirile minunate și urmăriți să sublimați energia – prin focalizare mentală într-o direcție elevată, nobilă, prin implicarea într-o activitate de studiu, de meditație, prin aplicarea unor posturi și gesturi corporale corespunzătoare acestui scop, prin rugăciune și – cel mai degrabă – printr-o corespunzătoare combinație a acestora, pe care fiecare dintre voi o va intui, în funcție de propria sa persoană. Este necesar să evitați, timp de câteva ore după amorul fizic realizat cu continență, atitudinile pasive, de natură să permită energiei să ia un curs descendent, de condensare. Vă recomandăm, de asemenea, ca în această perioadă, să realizați totodată o separare temporară de ființa iubită cu care ați făcut amor – vă va fi mult mai ușor să sublimați energiile și veți evita considerabil de mult saturația reciprocă.

Încheiem acum aici și vă dorim mult succes, invitându-vă totodată să completați aceste articole cu relatări, păreri și, de ce nu, cu întrebări. Vă dorim mult succes!

 

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here