Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Prejudecăți ce pot exista:

  • „Este un act de umilire, bărbatul se folosește de femeie pentru a-și satisface dorințele sexuale și nu îi oferă nimic altceva.”

Dacă există o astfel de gândire, atunci este necesar ca femeia care se află în această situație să își rezolve conflictul interior care a apărut cel mai probabil datorită faptului ca la un moment dat s-a simțit abuzată (nu neapărat fizic, ci și psihic) sau folosită. Din păcate un astfel de mod de a gândi care nu este eliminat, va afecta toate relațiile sale, indiferent de modul în care se va raporta iubitul său la ea (acesta poate fi foarte iubitor și atent, dar pentru că ea nu și-a vindecat traumele, îl va pedepsi, pentru că este supărată pe bărbați, prin a-l priva de această plăcere care poate fi chiar sublimă și vindecătoare). Dacă nu își va rezolva acest conflict interior, va atrage în viața ei chiar bărbați care consideră că a o săruta în zonele intime este un act dezgustător.

Nimic din ce îi poți oferi bărbatului iubit, care este sublim și care îl poate face să se simtă prețuit și adorat, nu poate fi înjositor.

Nu este un act de umilire, este un act de adorație.

  • „Nu este igienic.”

Chiar dacă bărbatul de care v-ati îndrăgostit are o igienă precară, îl puteți învăța să se preocupe de igiena lui, într-un mod jucăuș, mergând cu el la duș și spălându-i chiar voi zona intimă și nu numai.

Dacă vă aflați în situația să manifestați respingere față de propriile secreții (după ce vă penetrează) aveți în vedere că aceasta arată o culpabilitate sexuală. În taoism și tantrism se recomandă chiar savurarea propriilor secreții de pe lingamul iubitului, pentru că ele sunt „încărcate” cu stările de plăcere pe care le-ați trăit și conțin foarte mulți hormoni și feromoni naturali care amplifică charisma și magnetismul, au un efect regenerant etc.

Ce facem dacă bărbatul refuză să primească amor oral?

În primul rând discutăm despre acest aspect, după ce creem o ambianță plină de intimitate, încredere și siguranță afectivă. Sub nicio formă nu trebuie menținută această situație.

Dacă el refuză din cauză că îi este frică că va pierde foarte repede, pentru a elimina această problemă este indicat ca cei doi să practice împreună cu perseverență și răbdare această tehnică. Ea trebuie să înceapă să îi sărute lingamul iubitului său când acesta este în stare flască. Chiar dacă este în stare flască, este indicat să decaloteze glandul pentru că jocul cu limba în zona prepuțului poate amplifica sensibilitatea acestuia iar atunci când va fi erect este posibil să fie mult prea sensibil la stimulare.

Apoi își pot crea anumite repere numerologice:

  1. starea flască
  2. semierect
  3. erect dar nu în totalitate
  4. erect și tare.

Lingamul trebuie sărutat astfel încât să fie menținut cât mai mult în starea nr. 3. Când devine prea tare, femeia poate continua să îi mângâie zona pieptului, pentru a-i dinamiza bărbatului anahata chakra (pentru a-l echilibra la nivel emoțional, pentru a susține legătura dintre planul afectiv și cel erotic).

Tehnica felației

Până acum am vorbit despre starea de adorație, pofta și încântarea pe care trebuie să o aibă femeia atunci când se avântă în acest periplu al plăcerii.

Limbajul trupului:

Indiferent de postura pe care hotărâți să o adoptați, trupul trebuie să exprime senzualitate, relaxare, dorință, încântare.

Ochii trebuie să îi caute privirea bărbatului și să transmită plăcere.

Buzele trebuie să fie relaxate, sau după caz, să creeze un ușor efect de vid.

În funcție de ceea ce vreți să exprimați și transmiteți (și ce sunteți pregătite să faceți) puteți alege să:

  • Vă așezați în genunchi în fața iubitului: acest gest poate transmite o stare de profundă devoțiune sau de venerație. Mai există cazul în care ea îi oferă lui ocazia să fie activ, în control.
  • Vă așezați întinsă, cu capul la marginea patului, ușor lăsat pe spate: prin această poziție îl invitați să intre mai adânc și să vă penetreze gura, cu multă pasiune, ca și cum ar fi yoni-ul. El poate alege să vă dezmierde yoni-ul sau nu.
  • El stă întins, iar femeia este așezată ușor cu spatele la el ca să creeze unghiul propice înghițirii cât mai adânci a lingamului.
  • El stă întins iar femeia îi face amor oral creând un incitant contact vizual. În această poziție se poate juca și cu sânii, prinzându-i lingamul între ei și sărutându-i capul lingamului, între „penetrări”.

Există numeroase posturi pe care le puteți chiar nota în secțiunea de comentarii și astfel ne vom îmbogăți cu toții noțiunile teoretice și practice.

Înainte de a trece la tehnica propriu-zisă, apropiați-vă cu o maximă curiozitate și iubire, de lingam, ca și cum ar fi prima oară când îl vedeți. Suflați ușor peste el și apoi inhalați-i mireasma. Apropiați-vă de zona stinghiilor și sărutați-le ușor, cu delicatețe fără a crea efectul de gâdilat.

Sărutați testiculele (în funcție de sensibilitatea lor), pe fiecare în parte, trecând cu limba ușor peste ele. Apoi prindeți-le între buze și sugeți-le foarte ușor (pentru că unii bărbați prezintă o sensibilitate foarte mare în această zonă). Dacă dimensiunea lor și calitățile voastre tantrice vă permit, prindeți-le pe amândouă în gură și plimbați-vă limba peste ele, în cercuri concentrice.

Gemeți! Pentru că vă place! Pentru că e o încântare să vă aflați acolo, cu iubitul adorat, dăruindu-i plăceri nebănuite.

Urcați ușor cu limba de-a lungul lingamului și când ajungeți la capul lui, puteți să îl prindeți între buze, sau doar să treceți cu limba în jurul său de mai multe ori, sau să îl introduceți adânc în gură, cât vă permite deschizătura gâtului.

Cu buzele umede, care acoperă dinții, faceți mișcări de sus în jos, în ritmul pe care îl doriți. Când vă penetrează doar puțin gura, faceți mișcări rapide în jurul capului. Apoi introduceți-l adânc în gât, rămâneți așa câteva secunde în această poziție, și apoi retrăgeți-vă și priviți-l cu pasiune în ochi.

În funcție de lungimea lingamului și de capacitatea bărbatului de a controla energia erotică, puteți folosi mâinile. Puteți să îi masați punctul de „un milion de dolari” (vezi Mantak Chia) care se află la o distanță egală între zona de inserție a lingamului și anus (el va simți o plăcere aparte și vă poate ajuta să identificați acest punct). Puteți de asemenea să îi stimulați lingamul cu ajutorul palmelor sau a cercului format dintre degetul arătător și degetul mare (cum vă permite lungimea lingamului).

Mișcați ușor mâna de sus în jos, iar când ajungeți la cap, rotiți mâna cu palma deschisă și foarte umedă, după care mișcați-o din nou în jos. Poți alege ca în locul mișcării cu palma să îl atingeți cu limba.

Relaxați-vă maxilarul și respirați pe nas. Dacă alegeți să vă penetreze gura în poziția în care stați întinsă pe spate, cu capul ușor aplecat, iar el conduce tot actul, învațați să respirați doar între multiplele penetrări. Secretul penetrării adânci în gât este să recreați efectul căscatului: să relaxați și să dilatați gâtul cum o faceți atunci când începeți să căscați.

Sunt mult mai multe metode de adorare ale lingamului, se pot scrie cărți întregi despre acestea. Am creat aici doar o scurtă analiză a acestui proces încântător, care sperăm că va deveni din ce în ce mai amplu cu ajutorul adăugirilor dumneavoastră!

Citiți prima parte a articolului aici.

Comentarii

Comentarii

2 Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *