Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Cartea comorilor mele sublime

„Cartea comorilor mele sublime” a apărut din dorința de a mă edifica asupra a ceea ce îmi doresc de la viață în toate aspectele sale. Astfel, împreună cu o bună prietenă, ne-am cumpărat câte o agendă goală, am împărțit-o pe toate domeniile vieții și ne-am notat modul în care dorim să ne trăim viață, toate aspirațiile și obiectivele.

Am inserat printre acele pagini imagini decupate ale obiectelor pe care ni le doream – din diverse cataloage, ne-am notat citate inspiraționale și astfel am început să ne trăim visele ca și cum ar fi realitate.


Surpriza a fost că în foarte scurt timp, mentalizând și având starea de spirit necesară, visele chiar au devenit realitate.
Încântată de toate surprizele pe care viața mi le făcea am hotărât să creez o astfel de agendă care se poate potrivi pentru fiecare femeie care își dorește să trăiască într-un mod sublim, care își dorește să se îmbogățească cu toate calitățile care există în ea în stare latentă, să devină conștientă de feminitatea ei, care își dorește să înflorească în iubire și în toate virtuțile dumnezeiești.


Pe lângă ideile forță pe care fiecare capitol le conține, citatele și aforismele, există pagini care abia așteaptă să fie umplute cu șoaptele sufletului vostru, cu obiectivele pe care vreți să le atingeti și pașii pe care îi veți urma pentru aceasta!

Redau mai jos fragmente din capitolul Sexualitate:

• Sunt o femeie supersenzuală și dezinhibată. În mine palpită întregul Univers.

• Mereu fac dragoste. Fac dragoste cu vântul ce se joacă prin părul meu, cu apa care-mi mângâie trupul, cu fiecare sunet ce-mi penetrează auzul. Fac dragoste cu ființa iubită.

• Mă privesc prin ochii bărbatului care mă adoră. Sunt extraordinar de frumoasă!

• Mă bucur de feminitatea mea și mi-o exprim cu mult curaj.

• Sunt conștientă de propria mea sexualitate și știu că acest lucru este în strânsă legătură cu respectul de sine și cu venerarea propriei ființe. În mine există scânteia divină.

• Prin tot ceea ce realizez imi sacralizez energia erotică.

• Sunt conștientă că esența feminității mele se află oglindită în yoni*-ul meu. Tocmai de aceea îl iubesc așa cum este el, cu forma sa unică, cu parfumul său special, cu toate stările erotice încântătoare pe care mi le oferă.

• Yoni-ul meu este sacru, este poarta ce dă naștere vieții, matricea universului, poarta ce-mi revelează extazul amoros.

• Sunt conștientă că energia erotică este divină, măreață și foarte misterioasă. Îi recunosc sacralitatea, îi accept cu toată deschiderea binecuvântarea și sunt o susținătoare a acestei atitudini față de sexualitate.

• Îmi folosesc puterea ocultă a yoni-ului pentru a realiza procesul creației într-un mod divin inspirat și inspirator.

*yoni = cuvânt ce provine din limba sanscrită și se traduce ca „spațiu sacru”. Acest termen desemnează organele genitale feminine

„Mă simt inepuizabilă! În loc să lupt, eu farmec; în loc să înfurii, eu îi fac pe ceilalţi să se topească. Şi zâmbesc uşor. Mă simt mamă a tot şi a toate – pântecele şi pământul, cu imense aripi protectoare! Pasiune şi simţ matern contopite – mamă precum noaptea, acoperind lumea, învelind-o, murmurându-i cântece de leagăn ca să-i aline durerea.
Şi ca şi noaptea, sunt singură din nou – activă, independentă, fără odihnă.” (Anais Nin)

„Unirea dintre bărbat și femeie este precum comuniunea dintre Cer și Pământ, iar Cerul și Pământul durează veșnic, tocmai datorită acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei care îl cunosc, au deschisă în fața lor adevărata Cale spre Nemurire.” (Shang-Ku-San-Tai)

„Felul în care faci dragoste este felul în care Dumnezeu îți va răspunde și modul în care Viața se va purta cu tine.” (Rumi)

„Nu-şi dăduse seama că atunci când senzualitatea şi gingăşia se unesc într-o femeie, ea devine foarte puternică.” (Anais Nin)

„Ești capabilă să receptezi extazul divin al acestui moment prezent cu întregul tău trup scăldat în iubire, mergând până la degetele de la picioare? Îți oferi tu întregul trup ca pe un dar sacru? Îți oferi tu întreaga inimă, pentru a fi cuprinsă total de întruparea terestră a iubirii?” (David Deida)

„Plăcerea de a trăi și plăcerea orgasmului sunt identice.”  (Wilhelm Reich)

„Sexualitatea, sursa stării de bine şi de fericire, oferă accesul la conştiinţa divină. Atât timp cât implică iubire şi respect reciproc, relaţia sexuală ne permite să ieşim din noi înşine printr-o stare de abandon deplin şi comuniune totală cu celălalt. Această experienţă devine astfel tainică, purifică şi revitalizează fiinţa la toate nivelele, de la cel fizic până la cele mai subtile”. (Anne Givaudan)


 

Comentarii

Comentarii

2 Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *