Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Să vă zic de la început câte sunt la număr? Sau să vă las să derulați pagina până jos să vedeți câte am numerotat? Bineee! Vă înțeleg curiozitatea! Sunt 13. Și nu, nu trebuie să le trăiești cu 13 bărbați diferiți (o glumă pe care a făcut-o o prietenă atunci când a aflat câte ies la număr și care mi s-a părut super amuzantă.)

Am tratat într-un articol anterior despre tipurile de orgasm care există, dar am luat în considerare și bărbații acolo. Acest articol vorbește doar despre orgasmele pe care le poate experimenta o femeie.

Dacă consideri că te afli printre femeile care nu reușesc să se relaxeze în timpul actului amoros și vrei să simți mai multă plăcere, citește articolul de aici – vei găsi câteva modalități ușor de pus în practică ce te vor ajuta să îți trezești trupul.

  1. Orgasmul clitoridian 

Orgasmul clitoridian este local, superficial-extern și creează la început un fals sentiment legat de ideea că nu depinde de prezența bărbatului. Poate ați observat că atunci când experimentați masturbarea, în final nu apare o stare de împlinire – asta pentru că nu se creează fenomenul de polarizare (el – yang, ea – yin: 2 magneți care se atrag datorită polilor încărcați energetic diferit), ca o analogie – întrebați-vă dacă vă puteți gâdila singură – sigur nu – din același motiv.

În orgasmul clitoridian are loc așa numitul ”efect de cort” descris de sexologii Masters și Johnson, care constă în ascensiunea uterului în abdomen și dilatarea părții profunde a vaginului, forma rezultantă a vaginului este ca o forma unui cort cu vârful în jos. Potrivit tradiției tantrice, orgasmul clitoridian este în legătură cu o predominanță a energiei solare Yang și astfel, femeile care trăiesc numai acest tip de orgasm, își dezvoltă o energie dinamică și efervescentă. Această formă de orgasm poate fi corelată și cu alte forme de orgasme cum ar fi cel vaginal din el rezultând orgasmul clitoridiano-vaginal.

2. Orgasmul clitoridiano-vaginal

Orgasmul clitoridiano – vaginal apare în momentul în care, după ce iubitul a obosit să folosească doar limba, sau pur și simplu vrea să îți intensifice plăcerea, pune în scenă și degetele. Cu buzele și limba suge clitorisul și cu degetul mijlociu, sau în funcție de deschiderea vaginului, cu 2-3 degete, pătrunde cu poftă în poarta misterului feminin.

3. Orgasmul vaginal superficial

Orgasmul vaginal superficial este localizat în zona perineului, la intrarea în vagin și care este încă exterior și incomplet.

4. Orgasmul punctului G

În timp ce trăiesc acest timp de orgasm, femeile (și mă refer aici la cele – foarte puține – care nu reușesc să realizeze continența sexuală (despre care am scris aici) și resimt acea descărcare energetică tradusă prin indispoziția de a continua actul amoros), simt că uterul pare să fie împins în jos, în timp ce partea superioară a vaginului este comprimată. Ele descriu acest fenomen ca o împingere către în jos ca pentru un act de defecație. Această undă descendentă de contracții musculare asociate, indică și sensul descendent al energiilor sexuale, contrar sensului sublimării energiilor transmutate, care rafinează ființa și o înalță către perceperea nivelelor de conștiință supramentală.

Se relatează frecvent în această situație în care energiile sexuale sunt înpinse în jos, că stimularea cu degetul a punctului G, face ca degetul introdus să fie expulzat din vagin din cauza împingerii în jos a organelor abdominale. Acest fenomen a fost denumit „efectul de A”.

În acele momente în care femeia reușește să fie atentă la ceea ce simte și urmărește să-și extindă plăcerea, cu puterea minții, în tot trupul, și să nu o simtă doar local, la nivelul organelor genitale, ea poate realiza că acest punct G este de fapt un punct focar ce este în corespondență cu subconștientul. Această idee este redată foarte bine în filmul Bliss despre care am vorbit aici: masarea cu tandrețe și multă iubire a acestui punct duce la eliminarea traumelor și purificarea subconștientului.

5. Orgasmul vaginal-profund

Acest tip de orgasm se manifestă prin contracții vaginale clare și puternice și este însoțită adeseori de o descărcare considerabilă de fluide sexuale- kalas-uri (kalas-urile sunt ceea ce orientalii denumesc materializările unui lichid în interiorul vaginului unei femei atunci când ea trăiește stări deosebite de dăruire față de iubitul ei. Acest lichid este mai clar şi mai puțin dens decât lichidul care se descarcă în timpul unei aşa-zise ejaculări feminine şi “apare”, pur şi simplu, în interiorul vaginului femeii respective, tantricii explicând aceasta ca o transformare a energiei sexuale în materie).

6. Orgasmul cervico-uterin

Acestui tip de orgasm îi este necesară și de asemenea apare ca și efect: starea de deschidere a întregii ființe a femeii și capacitatea de a-l primi pe iubit în fiecare părticică a sa.

Acesta este orgasmul de tipic tantric, cel mai profund și cel mai complex echilibrat polar Yin-Yang, însă destul de rar întâlnit. Când stimularea vaginală și contracțiile sunt suficient de puternice și de profunde, ele urcă spre cervix și spre abdomen și se transformă într-o serie de vibrații lungi și blânde care se răspândesc ca un reactor extrem de plăcut, în tot corpul și mai ales în sus, spre zona capului. Aceste unde induc uneori un fel de orgasm în afara corpului care poate conduce în cele din urmă la anumite forme de extaz. Uneori pentru deblocarea acestei forme de orgasme, femeia are nevoie ca iubitul să adopte anumite posturi sexuale favorabile care permit o penetrare profundă.

7. Orgasmul urinar

Acest tip de orgasm este foarte plăcut și intens, și necesită o mare deschidere a celor doi iubiți și bineînțeles dezinhibare și intimitate. Tocmai de aceea, ei pot ajunge la o stare și mai mare de intimitate dacă femeia trăiește acest tip de orgasm. Este esențial ca vezica urinară să fie plină și uretra să fie relaxată și, mai ales, să nu existe prejudecăți erotice care să blocheze efectele naturale ale senzualității feminine.

8. Orgasmul anal

După cum îi spune numele, acest tip de orgasm se trăiește în timpul penetrării anale. Cele care l-ați trăit, ați văzut cu siguranță nuanțele diferite ale acestei plăceri și efectele pe care le are în ființa voastră atât atunci când faceți dragoste, cât și la câteva zile după. Dar pentru aceasta este important ca în fiecare clipă să ne fie un ochi îndreptat către exterior și un ochi îndreptat către interior, să fim conștiente de ceea ce simțim în fiecare moment.

9. Orgasmul mixt

Acesta este o combinație de orgasme prezentate mai sus. Cum putem să le trăim? Lăsați-vă imaginația să creeze scena perfectă!

10. Orgasmul psiho-mental

Tipul acesta de orgasm apare atunci când femeia îi dezmiardă cu buzele, cu iubire, penisul iubitului. Cel mai intens se simte atunci când femeia stă, de exemplu, cu capul la marginea patului, un pic lăsat pe spate, și iubitul îi penetrează gura cu pasiune. O condiție necesară a apariției acestui tip de orgasm este ca ea să simtă aceeași stare de plăcere și în inimă.

11. Orgasmul mistic

Termenul franțuzesc pentru orgasm este „la petite mort”, adică “mica moarte”, referindu-se la pacea și serenitatea pe care o resimți în timpul său și bineînțeles pentru că gândurile se opresc iar tu doar exiști. Practicând amorul conștient, reușești să prelungești aceste stări de orgasm și efectele să fie din ce în ce mai intense.

Osho spunea: „Experiența orgasmului este întotdeauna non-sexuală, deși se obține prin contact intim. Convingerea mea este că meditația îți are rădăcina în sentimentul pe care îl simți în timpul orgasmului.”

Ați văzut filmul „Teresa, el cuerpo de Cristo”? În acest film se redă într-un mod interesant stările de extaz mistic pe care le trăia Sfânta Teresa de Ávila.

12. Orgasmul fuzional (eteric și astral)

Stările de orgasm trăite în planul astral (cel al viselor) sunt atât de intense, încât adesea este greu să ştii când se sfârşeşte unul şi când începe următorul. Valurile de plăcere pe care le trăiești vin unul după altul cu o intensitate din ce în ce mai mare. E ca un carusel în care te bucuri de senzații surprinzătoare și extrem de puternice.

Această stare se poate atinge în planul astral expansionându-ne în conștiință, aspirând să fim una cu Dumnezeu, unindu-ne cu El. Când atingi această stare, percepi efemeritatea trupului și devii conștientă că el este doar un instrument care ar trebui să fie folosit în astfel de scopuri. Nu vei mai dori și nici nu vei mai putea să te identifici cu el.

13. Orgasmul beatific copleșitor total

Contopirea cu Dumnezeu. Această trăire depășește orice este lumesc, orice formă fizică de plăcere, nu poate fi descrisă în cuvinte. În astfel de clipe tu ești unită cu totul și totul e în tine. Te simți iubită, conectată. Senzația este în afara timpului și spațiului. Extazul divin. Infinitul, nelimitatul, sacrul. Dumnezeu.

 

Comentarii

Comentarii

1 Comentează

  • George Moise Posted 8 decembrie 2018 7:13

    Foarte interesant. Mi a placut.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *