Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Ce reprezintă mărturiile?

Mărturiile sunt acele mici cadouri pe care viitorii miri le oferă invitaților lor în semn de recunoștință pentru că au fost prezenți alături de ei la unul din cele mai frumoase evenimente din viața lor.

Acest mic cadou va aduce aminte de nunta voastră.

Mărturiile sau bombonierele au devenit o tradiție în cadrul evenimentelor, ele fiind un cadou clasic și elegant pentru invitații voștri.

Mărturiile potrivite pentru nuntă pot fi:
-mărturii clasice;
-mărturii tradiționale;
-mărturii realizate manual;
-mărturii dulci.

Înainte de a le alege trebuie să țineți cont de tematica și culorile folosite pentru nunta voastră .

Vă pot ajuta cu câteva exemple de mărturii pentru alegerile în funcție de tematica nunții:

-pentru tematica muzicală, puteți oferi un CD, personalizat cu numele mirilor și data nunții;
– pentru tematica marină mărturiile pot fi create din scoici,nisip, pietricele sau diverse alte elemente din această gamă, culorile predominante sunt albastru, turcoaz, verde;
-pentru tematica tradițională, puteți oferi lumânări personalizate, pictate cu floarea soarelui, saculeți de lavanda, sticluțe cu vin, pălincă, țuică.
-pentru tematica curcubeu , puteți oferi cutiuțe sau saculeti cu drajeuri colorate;
-pentru tematica călătorii , puteți oferi mini globuri pământești, hărți în miniatură, …
-pentru tematica fluturi, puteți oferi brelocuri personalizate în formă de fluturi sau săpunuri naturale cu această formă;
-pentru tematica fotografii, puteți oferi rame foto, magneti pentru frigider, fotografii cu voi sau puteți închiria o cabină foto. Invitații voștri vor avea la dispoziție obiecte speciale,acestea au numele de propsuri. (stegulețe cu mesaje personalizate,
ochelari,peruci, măști).
Cu ajutorul acestor propsuri invitații vor realiza poze cât mai amuzante și mai originale, veți primi amintiri frumoase la sfârșitul nunții atât voi cât și invitații;
-pentru tematica Crăciun (iarnă) puteți oferi globulete personalizate cu numele și data nunții, mini prăjituri, braduleti;

Este foarte important ca mărturiile alese de voi să vă reprezinte.

În categoria mărturiilor handmade pot intra toate accesoriile pe care le puteți crea chiar voi, de la rame foto personalizate, pernuțe decorative personalizate, plante verzi în mini ghivece, săculeți cu cafea sau cu diverse plante aromate, până la săpunuri sau lumânărele, în funcție de tematica aleasă pentru nuntă.

Datorită aspectului și gustului, mărturiile dulci sunt foarte căutate. Ele pot lua forma unor brioșe, a ciocolățelelor, sau a borcanelor cu dulcețuri, serbet, miere care mai de care mai delicioase, aspectuoase și colorate. Acestea pot fi personalizate cu data evenimentului și numele vostru.
Indiferent care sunt mărturiile pe care le alegeți este important ca acestea să poarte amprenta personalității voastre.
Invitații își vor aminti cu drag de nunta voastră și vor ști când va fi aniversarea nunții voastre.

Noi am ales ca invitații care au participat la nunta noastră să primească poze cu noi doi, personalizate cu numele și data nunții noastre.
Alegeți ceea ce vă place, este nunta voastră și trebuie să fie cât mai specială și originală!

Pentru a ști cum să îți organizezi nunta pe etape lunare, inspiră-te din articolul de aici. Lista cu tot ceea ce ne trebuie pentru a pregăti nunta, o găsiți aici. Tot ce este necesar să știi despre cununia civilă găsești aici. Am notat aici când nu se fac nunți în 2018 și 2019. Despre alegerea bijuteriilor pentru nuntă, te invit să citești aici. Dacă dorești să știi de ce trebuie să ții cont când alegi accesoriul de păr potrivit pentru mireasă, deschide acest articol. Dacă nu ai ales încă tematica nunții, te poți inspira din acest articol! Am scris, de asemenea, și despre alegerea machiajului de mireasă, a buchetului de mireasă și am adunat într-un articol câteva criterii de care este indicat să țineți cont atunci când alegeți locația nunții.

Despre alegerea rochiei de mireasă puteți citi aici și aici! Te întrebi de ce să alegi o nuntă restrânsă? Motivele le găsesți aici! Despre ce trebuie să ținem cont când alegem nașii de nuntă și care sunt îndatoririle lor – găsiți în acest articol! Am adunat aici idei și sfaturi pentru alegerea tortului de nuntă. Dacă vei fi domnișoară de onoare, află de aici ce va trebui să faci în timpul nunții! Lista cu tradițiile și obiceiurile importante la nuntă o găsești aici. Despre alegerea echipei foto video găsiți informații aici. Despre pregătirea candy bar-ului și fruit bar-ului puteti citi aici.

Mult succes la pregătiri, dragile mele! Pentru discuții, dezbateri și sfaturi personalizate, vă așteptăm pe grupul nostru de pe Facebook.

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *