Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Cum te relaxezi?

Dragilor, voi cum vă relaxați în această perioadă?
De curând am reluat majoritatea postărilor valoroase de pe grupul Vox Amoris și mi s-a confirmat încă o dată că mulți dintre noi suntem conștienți de cât de importantă este relaxarea în viața de cuplu: aceasta influențează atât planul emoțional, cât și cel mental, dar mai ales cel erotic.
În toate postările despre practica continenței sexuale, despre disfuncțiile erectile, despre capacitatea orgasmatică a femeii este evidențiată importanța relaxării. O viață amoroasă împlinitoare necesită o relaxare exemplară atât din partea femeii, dar mai ales din partea bărbatului.
Apar astfel întrebările: cum ne relaxăm? Știm să ne relaxăm profund? Cunoaștem o tehnică ce elimină oboseala, încordarea, stresul, anxietatea care ne afectează atât de mult în această perioadă?
Având în vedere toate aceste idei, am realizat o tehnică, o meditație ghidată, care susține foarte mult procesul de relaxare. Bineînțeles că înainte de a o lansa, mi-am propus să o practic eu de mai multe ori pentru a o testa dar, mai ales, pentru a o încărca subtil, energetic așa cum se cuvine.
Vreau să vă mărturisesc că de câteva nopți dorm foarte profund, așa cum nu mai dormisem de mult. Cu toate că aici unde sunt nu există măsuri care să restricționeze activitățile exterioare, că în fiecare zi sunt liniștită, scriu, mă documentez pentru carte, realizez ședințe de consiliere, practic yoga și meditația, și cel mai important, nu mai am ritmul intens solicitant pe care îl aveam când eram în București, după ce am practicat această tehnică zi de zi am realizat că era mult loc pentru relaxare în ființa mea, pentru detensionare, pentru detașare și luciditate, mai ales în situația cu care se confruntă societatea noastră. Abia acum, având termen de comparație, realizez cât ne necesară îmi era relaxarea.
Într-una din zile, întorcându-se acasă de la serviciu, iubitul meu mi-a spus: „Ești foarte frumoasă. Arăți foarte bine. Mereu ești foarte frumoasă dar acum ai ceva diferit. Ai o stare foarte frumoasă. Ce ai făcut?”
Eu: “M-am relaxat profund.”
El m-a privit zâmbind, dar nu a mai zis nimic. Eu știu că în aceasta constă strălucirea pe care el a sesizat-o. Mă relaxez profund: fizic, mental, emoțional, îmi relaxez toate structurile. Această tehnică mă detensionează, mă regenerează, îmi restructurează structurile subtile, mă vindecă, îmi susține procesul de introspecție, amplifică fericirea.
Astăzi am dat și peste un citat al lui Swami Sivänanda care spune „Doar omul relaxat este cu adevărat creativ si ideile vin către el ca un fulger.” Acum înțeleg de unde vine și această frenezie artistică din ultimele zile 😉Sunteți curioși de tehnica de relaxare? Tehnica de relaxare profundă și completă o găsești aici.
sursa foto: aici

[CONTACT_FORM_TO_EMAIL id=”1″]

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *