Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Timp de 2 ani jumătate am considerat că mă aflu într-o perioadă de tranziție – cu toate că am locuit în Stockholm, nu luasem hotărârea de a mă muta aici. Abia acum 2 luni am luat hotărârea fermă de a-mi continua viața aici.
Și atunci a apărut întrebarea: ce fac cu proiectul Vox Amoris România? Dar mai ales ce fac cu femeile cu care am început să lucrez? Ce fac cu toate femeile care îmi scriu că își doresc să le fac yoni massage?
Anul trecut am sacrificat atât vacanța mea cât și pe cea a lui Marian pentru publicarea cărții rEvoluția Erotică și pentru a onora cele minim 5 programări la masaj pe săptămână.
Anul acesta mi-am luat și eu vacanță, după nici nu mai știu cât de mult timp (pentru ca așa se petrece când ești antreprenor și terapeut, așa-i? Adică eu m-am oprit din a-mi face bagajele, în ziua în care plecam în vacanță, pentru a ține 2 sesiuni de consiliere).
Fiecare clipă din vacanța a fost extrem de prețioasa pentru mine și relația mea.
Scriu aceste detalii pentru că mi s-a reproșat că nu răspund la mesaje și nu vreau să vă imaginați că nu vreau să vă răspund.
In multe mesaje mi se cer sfaturi. Nu pot da consulații în mesaje. In schimb eu investesc foarte mult timp și energie in conținutul gratuit pe care îl ofer de ani de zile pe Facebook, atât de pagina mea personală, cât și pe pagina Vox Amoris, pe grupul secret corespondent proiectului, pe site-ul www.voxamoris.ro
Sunt persoane care observă aceste aspecte și scriu despre mine că sunt singura din România de pe această nișă care oferă atât de mult conținut gratuit, foarte multe informații valoroase.
Dacă nu aveți timp să citiți ce eu v-am oferit cu multă bucurie, există varianta și cu postările anonime de pe grup, unde se primesc răspunsuri pline de revelații.
Altfel, cu mare drag vă stau la dispoziție pentru a lucra împreuna, atât cât îmi permite timpul, în sesiuni de consiliere sau coaching.
Astăzi am primit un mesaj în care mi se spune: “Acum sunt mai mulți terapeuți care practică yoni masaj, dar eu vreau să lucrez cu tine, pentru că tu ai adus yoni masaj în România și tu ai cea mai mare experiență în acest domeniu.”
Cuvintele acestea m-au încântat mult, cu toate că eu consider că nu eu sunt cea care am adus yoni massage în România, probabil cel / cea care a adus în țară primul film pe DVD despre yoni masaj poate fi considerat cel/cea care a adus yoni masaj în România.
Eu sunt cea care am avut curaj să vorbesc despre aceste subiect, să fac cunoscută această terapie, să îmi asum consecințele abordării unui astfel de subiect tabu in societatea noastră, să deschid calea pentru ceilalți terapeuți care sunt și ei curajoși la rândul lor.
Și da, am foarte multă experiență grație femeilor care m-au investit cu încredere și care au ales să lucreze cu mine.
Am hotărât să vin în București o dată la o lună jumătate, două, timp de o săptămâna pentru a continua să lucrez cu femeile cu care deja am început acest proces al cunoașterii de sine, și cu celelalte femei care își doresc să înceapă acest proces și să integreze în călătoria lor yoni massage.
Voi reveni zilele acestea cu datele din Octombrie sau Noiembrie în care voi fi disponibilă pentru programări.
Sunt fericită că am luat această decizie și că ne va fi mai clar, atât vouă cât și mie, când ne vom putea întâlni să ne bucurăm împreună de spațiul sacru care se creează în cadrul acestei terapii speciale, să ne onorăm sufletele de femeie și să ne manifestăm recunoștința pentru trupurile noastre.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *