Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

A fi sexy ține prea puțin de modul în care arăți! Contează foarte mult ceea ce gândim despre noi, felul în care ne mentalizăm! Dacă în interior avem certitudinea că suntem sexy, așa vom părea și pentru cei din jurul nostru!

Și dacă nu suntem sigure că noi am putea fi sexy…? Cum începem? Simplu – caută să simți, să cunoști și să înțelegi cât mai bine felul de a fi al unei bombe sexy și apoi crede cu fermitate că ești chiar mai mult decât ea! Devii astfel o adevărată forță erotică!

Nu gândi doar că ai putea fi o femeie fatală sau un bărbat irezistibil ci chiar trăiește așa! Dacă ai înțeles felul de a fi al acelei femei care pentru tine reprezintă exemplul perfect de senzualitate și sex appeal, atunci manifestă acele calități pe care tu le admiri la ea! Vei fi ca ea și încă ceva pe deasupra care va fi completarea ta feminină, enigmatică, unică și irepetabilă!

Pentru ființa iubită este suficient să crezi cu tărie că ești sexy și ea va accepta imediat sugestia ta. Dovada acestui fapt o constituie rezultatul revelator al unui sondaj de opinii în urma căruia s-a constatat că 71% dintre femei nu se consideră sexy și 62% dintre bărbați găsesc că iubitele lor sunt sexy sau chiar foarte sexy.

 

„Toate femeile care consideră că nu au un corp atrăgător pentru că nu au măsurile ideale, trebuie să știe că sunt frumoase. Societatea este urâtă.”

„Doar pentru că ai dat greş o dată nu înseamnă că vei da greş mereu. Continuă să încerci, ai răbdare şi mereu, mereu, mereu să crezi în tine, pentru că dacă tu nu o faci, altcineva cine să o facă?”

„Unul din cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată este că sunt femeie. În acest fel ar trebui să simtă toate femeile.”

„Mă simt femeie și savurez acest lucru. Feminitatea îți conferă frumusețea adevărată. Frumusețea feminină este puternică doar atunci când este firească și vulcanică.”

(Marilyn Monroe)

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *