Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Filme erotice de calitate -3-

Am realizat, împreună cu prietenii din grupul de pe facebook Iubire și sexualitate, o listă cu filme erotice de calitate în care am adăugat atât filme artistice educaționale (prima parte a listei o găsiți aici, pe cea de-a 2a: aici), dar și filme care ating diverse subiecte tabu cum ar fi: sexualitate sacră, relații multiple, iubirea dintre femei, exemple de cum poate afecta o relație energia erotică necontrolată, etc. Vă dorim vizionare plăcută și revelatoare!

11. Amantul (1992)

Acțiunea filmului se petrece în Indochina, într-o perioadă în care cei doi iubiți sunt nevoiți să-și trăiască iubirea și pasiunea departe de ochii lumii, datorită constrângerilor sociale pentru că sunt reprezentații a două rase diferite. Filmul este explicit, este erotic, este viu, te implică în acțiune, trăiești visul personajelor și te identifici cu ei. Inocența, senzualitatea și libertatea franțuzoaicei Jane îi cade cu tronc milionarului misterios încă de cum o vede prima oară, iar apoi încearcă prin toate mijloacele să vorbească cu ea.

Ea are 15 ani și un pic, el aproape dublul vârstei ei, și se iubesc. Se întâlnesc 2 lumi diferite: maturitatea și iubirea lui, și frenezia și voluptatea ei. Toate demonstrate în scene erotice încântătoare!

 

12. Dietă mediteraneană (2009)

Femeile vor adora filmul acesta! La bărbați… părerile vor fi împărțite: cei cu o mare încredere în ei și iubitori de fel, îl vor accepta, ceilalți… mai puțin. Un film despre mâncare și iubire. Mai multe detalii nu vreau să vă dau, ca să vă trezesc curiozitatea să vedeți filmul. Merită!

https://www.youtube.com/watch?v=QaQcmc_jHyg

 

13. Lie with me (2005)

„Culcă-te cu mine” este considerat unul dintre cele mai bune filme artistice ce implică scene sexuale reale. Este povestea unei tinere femei, Leila, care, neștiind cum să își managerieze instabilitatea emoțională, ajunge să practice un libertinaj agresiv, sexual. O experiență sexuală întâmplătoare o duce în brațele lui David, un tânăr la fel de impulsiv şi instabil emoţional ca şi ea, ambii având (pe lângă problemele majore din familiile din care fac parte) dificultăţi în a se exprima emoţional altfel decât prin sex. Ei ajung să simtă și iubire unul față de celălalt, fiind astfel „uimiţi” de efectul legăturii „inexplicabile” dintre ei. Filmul aduce în prim plan imaturitatea emoțională și afectivă a tinerilor, lipsa inteligenței emoționale și a educației erotice. Împovăraţi de impulsurile lor instinctuale, în căutarea refugiului în dragoste, Leila şi David vor să își depășească limitele a ceea ce cunoscuseră până să se întâlnească…

 

14. Toate femeile o fac (1992)

Spunând Tinto Brass, am spus totul. Îmi scăpase filmul acesta până acum câteva săptămâni. Dacă e excitant? Da! E o combinație de amuzant si erotic. Este savuros. Așa cum ne-a obișnuit Tinto Brass. Dacă va rula fără ca să privești spre el, dacă te uiți în cuplu? Da, după primele secvențe începi să faci dragoste. Filmul are și o poveste. Diana, o femeie superbă de 24 de ani, căsătorită, are relații extraconjugale pe care i le povestește soțului drept fantezii. Soțul se excită foarte tare până în momentul în care își dă seama că ele de fapt sunt întâmplări din viața din prezent a soției sale.

După ce trec amândoi prin suferințe, conștientizări, doruri și iubiri, aleg să … veți vedea!

 

15. Hope St No 6 (2017)

Acest film este total diferit față de toate din lista de pe această pagină. Este un film care, pe lângă faptul că este erotic, este și… spiritual. M-am gândit mult la el după ce l-am văzut. Ridică probleme profunde într-un mod plin de umor: despre iubire, viață și moarte. Un film inițiatic, aș putea spune. Cu toate că actorii sunt din Europa, ceea ce transmit în film, aduce mult cu practicile sexuale tantrice, cu amorul văzut ca o cale de evoluție spirituală.

Este posibil să mori în această existență ca să „te renaști” aici și acum, un alt om? Care este rolul sexualității? Care este scopul vieții noastre? Ce rol al trebui să aibă erotismul în viața noastră de zi cu zi? Acestea sunt întrebări ale căror răspunsuri sunt inserate cu măiestrie în film, pentru cei care au ochi să vadă și urechi să audă, cu adevărat.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *