Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Masaj tantric pentru cuplu

Mână în mână cu preaiubita ta/preaiubitul tău, cu iubire, puritate și încredere, într-o ambianță intimă, elevată, vă îmbogățiți relația erotică intimă și să vă faceți dragostea să înflorească în noi octave – aceasta este experiența masajului tantric pentru cuplu.

Fiind împreună într-un spațiu de siguranță, respect, susținere, blândețe, frumusețe, conștiință, erotism, senzualitate, sub îndrumarea terapeutelor Vox Amoris, cuplul vostru va explora și descoperi noi dimensiuni ale plăcerii înălțătoare, ale senzualității, veți învăța să vă conștientizați energia erotică, creatoare, energia vieții și să o mobilizați în mod intenționat și conștient. Toate aceste aspecte vă vor ajuta în viața de zi cu zi.

Misiunea noastră, ca terapeute tantra, este de a crea o stare profundă de intimitate pentru cuplu, de a contribui la o conexiune intimă și mai puternică, de a vă ajuta să redescoperiți frumusețea, unicitatea și magia poveștii voastre de iubire, de a aduce un plus de valoare în relația voastră.

Masajul terapeutic tantric relaxează trupul, deschide inima, trezește sufletul și vă învață să fiți conștienți de momentul prezent și de toate senzațiile pe care le percepeți în timpul atingerii blânde, senzuale, conștiente pe care o primiți de la terapeute.

Acest masaj terapeutic special unește tandrețea și erotismul cu puterea de conștientizare.

Masajul nostru este o artă sacră, o meditație profundă, o comuniune între trupul, conștiința și sufletul vostru.

Terapia pe care o oferim este caracterizată de o atingere iubitoare, vindecătoare, plină de prezență și conștiință.

Masajul terapeutic tantric poate și ar trebui să fie o modalitate de a obține inclusiv experiențe mistice, stări modificate de conștiință, pentru că în timpul sesiunii de masaj puteți experimenta chiar sclipiri de transcendență și, de asemenea, conștientizarea faptului că fiecare ființă umană tânjește după ceva mai mult în această lume, după un sens profund care se poare revela chiar în cadrul relației iubitoare de cuplu.

Am creat 3 pachete speciale pentru cuplul vostru.  Sesiunile durează minimum 2h și pot ajunge până la 3h. Recomandarea noastră este să alegeți variantele de 2h30min sau 3ore, dacă aveți timpul necesar, fiindcă astfel puteți beneficia de toate efectele masajului tantric. Dacă doriți și yoni și lingam masaj, atunci este necesară varianta de 3ore. Vă invităm să alegeți tipul de sesiune de care aveți voi nevoie în această perioadă a vieții voastre:

 1. THE ART OF INTIMACY (ARTA INTIMITĂȚII) 

Durata sesiunii: 2h

Ce conține sesiunea: 

 • discuția introductivă în care vom seta intenția sesiunii de masaj și vă vom răspunde la eventualele întrebări legate de sesiune,
 • un ritual spiritual pregătitor pentru sesiunea de masaj, ca o meditație ghidată, care vă va susține procesul de relaxare, interiorizare, centrare, deschidere către aspectele curative și chiar spirituale ale erotismului,
 • masaj tantric care conține elemente de masaj de relaxare, presopunctură, mișcări specifice tehnicii lomi lomi, atingeri senzuale care se adresează zonelor erogene ale trupului. 

Preț: 1000 Ron

 1. SACRED EROTICISM (EROTISMUL SACRU)

Durata sesiunii: 2,5h

Ce conține sesiunea: 

 • discuția introductivă în care vom seta intenția sesiunii de masaj și vă vom răspunde la eventualele întrebări legate de sesiune,
 • 10 minute de consiliere – în care putem aborda un subiect de interes pentru cuplul vostru,
 • un ritual spiritual pregătitor pentru sesiunea de masaj, ca o meditație ghidată, care vă va susține procesul de relaxare, interiorizare, centrare, deschidere către aspectele curative și chiar spirituale ale erotismului.
 • masaj tantric care conține elemente de masaj de relaxare, presopunctură, mișcări specifice tehnicii lomi lomi, atingeri senzuale care se adresează zonelor erogene ale trupului. 

Preț: 1300 Ron

 1. YONI&LINGAM HEALING & MASSAGE

Durata sesiunii: 3h

Ce conține sesiunea: 

 • discuția introductivă în care vom seta intenția sesiunii de masaj și vă vom răspunde la eventualele întrebări legate de sesiune,
 • 20 minute de consiliere – în care putem aborda un subiect de interes pentru cuplul vostru,
 • un ritual spiritual pregătitor pentru sesiunea de masaj, ca o meditație ghidată, care ne va susține procesul de relaxare, interiorizare, centrare, deschidere către aspectele curative și chiar spirituale ale erotismului.
 • masajul tantric care conține elemente de masaj de relaxare, presopunctură, mișcări specifice tehnicii lomi lomi, atingeri senzuale care se adresează zonelor erogene ale trupului. 
 • masajul yoni și lingam respectând principiul tantric al continenței erotice amoroase,

Indiferent de tipul de sesiune dorit, după fiecare masaj, veți rămâne în liniște câteva clipe pentru a savura și conștientiza trăirile avute în timpul terapiei,

La final, vom discuta despre experiența avută, pentru a cristaliza interior experiența iar voi veți avea nevoie de câteva minute ca să vă pregătiți pentru a vă retrage fizic din paradisul pe care l-am creat împreună.

Preț: 1600 RON.

Vă recomandăm să vă faceți programarea cu minimum 3 zile în avans.

Pentru întârzierile care depășesc 15 minute, se va reduce timpul de terapie corespunzător cu durata întârzierii.

Locația în care ne vom întâlni se află pe Calea 13 Septembrie, în zona Marriott. După ce veți face programarea, veți primi un e-mail cu adresa exactă.

IMPORTANT DE ȘTIUT:

Sesiunile NU includ servicii sexuale, cum ar fi actul sexual, sărutul etc.

Granițele pe care le vom stabili noi în timpul sesiunii de consiliere de dinainte de masaj vor fi respectate și onorate în orice moment.

Întrucât înainte de masaj este necesar, veți face duș, așa cum se realizează înainte de fiecare ritual spiritual, cu intenția de a vă purifica trupul și a vă „spăla” de toate temerile, fricile, de rușine și angoase, pentru a vă pregăti pentru experiența masajului. Noi vă oferim tot ceea ce este necesar pentru a face duș. 

În timpul sesiunii atitudinea voastră va fi una total receptivă, doar de a primi, astfel că doar terapeutele vor fi cele care vor oferi atingeri. 
Masajul Tantric Terapeutic este o oportunitate unică de a văreconecta unul cu celălalt dar și de a vă reconecta fiecare cu el însuși, privirea conștiinței voastre va fi îndreptată spre interior, terapeutele se află în serviciul vostru, ele sunt acolo pentru voi, ele sunt un instrument prin care se manifestă pentru voi ceea ce cu adevărat voi aveți nevoie și după care năzuiți. Fiți total deschiși pentru a avea parte de o experiență pură și plină de iubire, o experiență care să vă unească și mai mult în iubire și plăcere erotică înălțătoare și împlinitoare.

Masajul tantric include un anumit contact corp la corp. În timpul ședinței, terapeutele vă vor masa trupul cu brațele, cu antebrațele, poate cu genunchii și este posibil să se așeze cu pieptul pe trupul vostru sau să vă îmbrățișeze. Fiecare ședință este diferită și unică.

Nu va exista niciodată o atingere a zonelor voastre  intime de către zonele genitală ale terapeutelor în timpul sesiunii.**

Vă așteptăm să ne avântăm împreună în această experiență minunată într-un cadru intim, în care vă veți simți în siguranță, onorați și ghidați să vă amplificați și mai mult intimitatea în relația de cuplu!

NOTĂ:

Așa cum bine știți, începând cu 25 mai 2018, a intrat în vigoare legislația europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal (GDPR – Regulamentul UE 2016/679). Prin completarea acestui formular îți dai acordul să folosim datele solicitate, strict în scopul de a păstra legătura pentru a stabili termenii ședinței de masaj, pentru a-ți trimite newsletter (dacă îți dai acordul) sau remindere pentru sesiunea de masaj. 
Datele precum numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea, CIF-ul societății comerciale sunt folosite doar pentru a respecta normele fiscale.

Ne dorim să ne rămâi aproape și pe viitor pentru a te ține la curent cu proiectele și evenimentele noastre.

**Lucrul cu traumele sexuale poate fi complex și provocator. Te invit să soliciți îndrumarea unui psihoterapeut dacă ai o istorie complexă în ceea ce privește traumele sexuale. 
Informațiile afișate pe site nu înlocuiesc diagnosticul medical, tratamentul sau chiar sfatul medical. Trebuie să consulți întotdeauna un profesionist calificat, cu întrebări despre orice stare medicală, inclusiv condițiile psihologice. Masajul yoni-ului poate declanșa în mod neașteptat traume uitate. Dacă în orice moment, în timpul unui masaj, femeia suferă simptome fizice, mentale sau emoționale pe care terapeutul le consideră neobișnuite, va opri masajul și va cere asistență profesională.

Îți mulțumim!

Pentru mai multe detalii și întrebări, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail:

yonivoxamoris@gmail.com

0728 798 766