Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Să popularizăm orgasmul feminin!

Tu câte tipuri de orgasm ai experimentat, din cele enumerate mai jos? 

1. Orgasmul clitoridian 

2. Orgasmul clitoridiano-vaginal

3. Orgasmul vaginal superficial

4. Orgasmul punctului G

5. Orgasmul vaginal-profund

6. Orgasmul cervico-uterin

7. Orgasmul urinar

8. Orgasmul anal

9. Orgasmul Muntelui lui Venus

10. Orgasmul sânilor

11. Orgasmul zonelor erogene

12. Orgasmul mixt

13. Orgasmul multiplu

14. Orgasmul prelung

15. Orgasmul oral 

16. Orgasmul psiho-mental

17. Orgasmul nașterii

18. Orgasmul astral

19. Orgasmul fuzional

20. Orgasmul energetic

21. Orgasmul total

22. Orgasmul la nivelul centrilor subtili de forță

23. Orgasmul macrocosmic suprem

Există femei care susțin că nu au avut niciodată orgasm, alte femei care spun că nu știu cu siguranță dacă au experimentat orgasmul și mai există o altă categorie de femei care nu știu ce tip de orgasm au trăit. 

Deși semnele apariției orgasmului și senzațiile resimțite în timpul lui pot fi clare și recognoscibile, mecanismele care se află la baza acestui răspuns erotic – în special efectele sale neurofiziologice – rămân în continuare incerte. 

Ce este clar pentru fiecare femeie preocupată de erotismul său este că orgasmul nu provine din stimularea unei singure zone a trupului, că intensitatea și natura lui diferă în cazul aceleași femei în funcție de context, de starea sa de spirit, de vitalitatea fizică, de starea de sănătate, de perioada ciclului menstrual, de nivelul de excitare, de deschiderea și înzestrările sale erotice, de experiența sa, de vârsta pe care o are și, bineînțeles, de abilitățile erotice pe care le are iubitul și de compatibilitatea erotică dintre ei. Trăirea plăcerii de către fiecare femeie în parte este un proces ce se transformă continuu în funcție de acumularea de experiență pe orizontală sau pe verticală, de deschiderea sa erotică, de aspirațiile sale spirituale, de flexibilitatea sa interioară, de forma fizică în care se află, de senzualitatea pe care și-a asumat-o.

Ce este orgasmul?

Orgasmul este percepția euforică, de intensitate maximă, a stimulării erotice, care, cel mai adesea, se manifestă printr-o senzație paroxistică de plăcere și fericire. 

Orgasmul începe cu o senzație delicioasă de suspendare în vid sau de o oprire misterioasă ce durează câteva clipe și apoi este imediat urmat de conștientizarea intensă a senzualității, voluptății, împlinirii, desăvârșirii.

Orgasmul ne dezvăluie o voluptate copleșitoare care ne cuprinde întreg trupul, făcându-ne să trăim stări intense de plăcere în care timpul parcă se oprește și uneori ne face să intuim eternitatea și perfecțiunea. 

Orgasmul nu are legătură cu reproducerea, deoarece s-a constatat în multe situații că perpetuarea individului se poate produce și în lipsa orgasmului (aici este necesar să avem în vedere cazul femeilor care rămân gravide fără a experimenta orgasmul).

Raporturile sexuale în care dragostea este absentă pot genera orgasm și o plăcere apreciabilă, dar nu vor determina niciodată apariția extazului amoros care survine atunci când pasiunea erotică se îmbină cu iubirea. Unele femei, de exemplu, pot ajunge la orgasm încrucișând picioarele și strângând coapsele, dar simt ele în acest fel o împlinire profundă și autentică?

Orgasmul se poate numi și „elixirul tinereții fără bătrânețe”, deoarece este o sursă de energii binefăcătoare ce regenerează, revitalizează, reîntineresc. În acest sens, Oleda Baker recomandă în cartea sa, “Twenty-nine for ever”, super-orgasmul tantric drept cel mai rapid şi mai eficient procedeu de reîntinerire, cunoscut femeii încă din Antichitate. Autoarea susține că s-a bazat pe ideala echilibrare hormonală indusă prin orgasme repetate, controlate, extrem de lungi, care i-au conferit, printre altele, prospeţime, tinereţe şi sănătate perfectă.

Multe femei care au avut trăiri deosebite, chiar extatice, în timpul anumitor experiențe erotice știu că acestea depășesc toate plăcerile obişnuite. 

Există femei care au trăit de mai multe ori în viaţă experienţe extatice spontane, dar care nu îndrăznesc să le povestească, de teamă că ceilalţi le vor considera nebune sau le vor spune că exagerează. 

Există o legătură foarte directă între potenţialul substanțial creator prezent în trup şi forţa interioară a unei femei, constatându-se că toate femeile care au o forţă lăuntrică deosebită au şi un potenţial substanțial creator imens, sunt conștiente de feminitatea lor și își asumă pe deplin erotismul.

În cartea rEvoluția Erotică am prezentat modificările care se produc în sfera organelor genitale feminine atunci când femeia devine excitată și atinge orgasmul, pentru a ne putea edifica fiecare dintre noi dacă am experimentat sau nu orgasmul. Apoi am realizat o descriere a tipurilor de orgasm pe care o femeie le poate experimenta (cele enumerate mai sus) inserând atât detalii științifice dar și testimoniale ale femeilor care au trăit aceste tipuri de orgasm, și ale iubiților care au fost martorii și generatorii plăcerii feminine foarte nuanțate. 

Tu când vrei să îți îmbunătățești viața erotică? În cartea rEvoluția Erotică vei afla tot ce ai nevoie pentru a pătrunde tainele erotismului. 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *