Pentru că Ciprian a scris detaliat despre arta cunilingus-ului, am considerat că este necesar, să avem și noi, femeile, măcar câteva repere în ceea ce privește arta felației.

Având în vedere că universul masculin este precis și determinat, și pentru că bărbații sunt beneficiarii „secretelor” pe care le vom aduna în acest articol, vom urmări să răspundem la întrebările: când? de câte ori? cum? și de ce facem amor oral?

De ce ne place să facem amor oral? Sau de ce ar fi stringent necesar să ne placă să facem amor oral?

Bărbatul asociază direct proporțional cât de des i se face, cum i se face, ce stare are iubita lui când îi face amor oral, cu cât îl iubește aceasta: mult, extraordinar de mult, excepțional de mult.

Când bărbatul primește amor oral, el poate să își dea seama de starea pe care o are femeia față de el, deoarece acesta este un act pur de dăruire.

Cunilingus este un act necesar preludiului pe care bărbatul trebuie să îl facă pentru ca femeia să se dinamizeze erotic.

Prin comparație, felația este un act benevol, opțional din punct de vedere fiziologic. Femeia își arată în acest mod dorința pe care o nutrește față de iubitul ei și modul în care se raportează la el: cu pasionalitate, cu adorație, cu poftă etc.

În esență, atunci când felația nu intră sub semnul trocului, ea este un act de adorație iar bărbatul percepe acest lucru cu toată ființa lui. În acest mod, femeia îi poate induce o stare superioară de conștiință pentru că el devine foarte receptiv la nivel psiho-mental la ceea ce experimentează ea, și astfel poate trăi și el această nuanță a adorației.

Să ne raportăm acum la momentul de început al relației – în fiecare caz disponibilitatea amoroasă a femeilor este foarte crescută, ea are o poftă neostoită față de el, simte în fiecare clipă că îi vine să îl mănânce, – acesta este motivul pentru care femeile aleg să introducă în viața lor amoroasă diverse jocuri erotice în care dăruiesc necondiționat, de exemplu, plăcerea unei felații dimineața, înainte ca iubitul ei să plece la serviciu sau în timp ce el conduce mașina.

Care este starea pe care trebuie să o aibă femeia atunci când îi dăruiește amor oral iubitului său?

Înainte de orice tehnică, contează ceea ce transmite femeia bărbatului, prin modul în care se raportează la el. În ființa ei trebuie să freamăte o dorință vie de a se dărui în totalitate iubitului ei și de a-l face cel mai fericit bărbat din lume. În acele momente dorințele noastre egotice nu mai există. Toate sunt eclipsate și absorbite în dorința de a-i oferi ființei pe care o adorăm, plăcerea fără margini.

Îngenunchiem în fața simbolului lingamului (denumirea sanscrită a organului sexual bărbătesc), într-un act de venerație, de admirație. Lingamul este simbolul puterii generatoare, al cărui rol este de a susține și de a echilibra lumea prin energia sa tainică, masculină, solară, divină, creatoare.

Gândește-te acum la starea pe care o are o femeie față de eroul ei, față de bărbatul de care este cu adevărat îndrăgostită, prin care i se revelează toate tainele iubirii, care i-a trezit sufletul și îi face trupul să vibreze. În acele momente femeia adoră Bărbatul, arhetipul masculinității, esența masculină, virilă, care rezidă în fiecare bărbat. Ea este o Zeiță care adoră un Zeu.

De ce ți-ar plăcea să faci amor oral? De ce ai găsi plăcere în a oferi plăcere?

Există femei care simt o plăcere intensă la nivelul gurii și a gâtului atunci când oferă amor oral. Altele, simt prin empatie doar plăcerea pe care o resimte bărbatul. Altele nu găsesc nicio plăcere în acest act. Aceasta se petrece, de cele mai multe ori, datorită unor conflicte interioare apărute din cauza educației, sau traume psiho-emoționale despre care vom discuta mai târziu. De asemenea există cazul femeilor care nu și-au dezvoltat, deloc sau suficient, calitățile necesare pentru a putea simți și a oferi plăcere (cazul femeilor pentru care cariera este pe primul loc și apoi mai nimic altceva, femeilor frigide, femeilor în care nu pulsează cu putere calitățile specific feminine).

Importanța amorului oral

 • În primul rând acesta ajută la aprofundarea intimității în cuplu, la menținerea prospețimii și efervescenței erotice.

Exact așa cum o masă copioasă nu are aceeași savoare fără un desert delicios, tot așa și interacțiunea amoroasă, deși este hrănitoare și îndestulătoare, nu este pe deplin împlinitoare fără acest act erotic.

 • Jocurile erotice ce integrează acest act reprezintă una dintre fanteziile cele mai numeroase ale bărbaților (s-a remarcat în urma unui studiu, că bărbații care se auto-erotizează privesc preponderent scenele cu amor oral).
 • O femeie cu buze senzuale și frumos rotunjite și arcuite, conduce bărbatul aproape instantaneu spre a fantaza în această direcție. Ei văd pe buzele noastre promisiunile amorului oral (acum sper că înțelegeți de ce atât de multe femei își injectează buzele – inconștient ele doresc să trezească dorința în bărbați).
 • Amorul oral bine realizat exaltă bărbatul – iar un bărbat care se simte prețuit și apreciat, are un comportament relațional surprinzător – întotdeauna o va surprinde pozitiv pe iubita sa.
 • Amorul oral diminuează multe din complexele bărbaților – chiar dacă ei sunt complexați din diverse motive de bărbăția lor, atunci când femeia iubită o adoră cu insațietate erotică, aceste complexe se dizolvă și lasă loc unei încrederi în sine care se va răsfrânge în întreg comportamentul său.

Starea lui generală de bine va avea o influență indirectă benefică asupra relației și a modului în care el se raportează la iubita sa.

Pentru cele inițiate în Tantra putem enumera o serie de efecte ezoterice:

 • Dinamizarea centrului subtil secundar soma chakra care este conex cu regenerare, longevitate și întinerire.
 • Induce o stare de calm mental, de pace profundă, de claritate, expansiune euforică, luciditate prin dinamizarea centrilor superiori de forță vishuddha chakra, ajna chakra și sahasrara, și prin dinamizarea suflului subtil ascendent, uddhana vayu.
 • Eliminarea traumelor afective și a stresurilor emoționale care blochează curgerea energiilor în zona superioară a ființei.
 • Luciditatea în identificarea mecanismelor psiho-emoționale care sunt greu de depistat în mod normal.
 • Voință mărită, încredere în sine, armonie în ființă.
 • Trezirea bărbatului interior (pentru cei care cunosc noțiuni cu privire la Androgin, despre care vorbesc Platon, Eliade, alchimiștii, etc.) atunci când și femeia primește amor oral.

Când se face amor oral?

 • Dacă el stăpânește foarte bine energia erotică și are un control deplin asupra sa, ea îi poate oferi oricând amor oral, dar dacă el este un novice în această direcție (se poate descărca ușor și astfel femeia riscă să rămână frustrată), nu se recomandă să i se facă amor oral la începutul actului amoros, deși lui i-ar plăcea foarte mult asta, pentru că va exista un dezechilibru: el va fi foarte excitat, iar ea nu (cu toate că el i-a oferit ei amor oral, ea nu este stimulată în interiorul yoni-ului) și atunci când el o va penetra foarte excitat, va fi o diferența foarte mare între gradele lor de excitație, pe care ea o va resimți într-un mod mai puțin plăcut.
 • În cazul în care bărbatului îi scade erecția în timpul fuziunii amoroase (aceasta nu înseamnă că el nu o mai dorește și că actul amoros trebuie să se încheie – pot exista mai multe cauze pe care le vom dezbate într-un articol viitor), atunci ea poate recurge la această modalitate de a-i dinamiza lingamul.
 • În taoism și în tantrism este recomandat ca aceasta tehnică să se realizeze după interacțiunea amoroasă deoarece efectele sale sunt de a conduce femeia către transcendență, de dinamizare a unor aspecte ale conștiinței, iar în cazul bărbatului – pentru că el și-a sublimat foarte mult dorințele inferioare în timpul interacțiunii amoroase. Acesta este motivul pentru care, cu toate că glandul este foarte sensibilizat, plăcerea este mult mai amplă și mai nuanțată. Nu mai apare acea senzație de frână bruscă prezentă la început. Bărbatul este detașat de aspectele instinctive ale actului erotic și de plăcere și poate trăi plenar și distinct fiecare senzație, cu mult rafinament.
 • În cazul relațiilor care se confruntă cu o anumită monotonie erotică, femeia poate iniția mai multe jocuri erotice care includ felația, fără a se bloca în idei preconcepute de genul: „dacă el nu face nimic înseamnă că nu mă dorește, iar dacă voi face eu ceva, este posibil să mă respingă”.
 • S-a demonstrat că există la nivelul lingamului anumite papile gustative, chiar dacă în număr redus: în acest sens se pot iniția jocuri care să includă uleiuri esențiale cu diverse arome (gen mentă sau scorțișoară, în cantitate redusă) sau chiar fructe pe care să le țineți în gură în timp ce îi alintați lingamul. El chiar va simți gustul acestora în gland.
 • În același mod se pot alterna senzațiile de fierbinte și rece.
 • Locuri incitante în care îl puteți surprinde: la semaforul roșu, la duș, în lift, în toaleta restaurantului, la cinema (în primul rând sau al doilea), în parc pe înserat, în taxi, într-o cadă romantică, în tren, în librărie, în cabina de probă, la un concert, în lojă la opera, în pat, pe scaun etc. Important este să transformăm acest act într-un fel de rutină benefică.

Ce înseamnă refuzul și ce efecte poate avea acesta în conștiința bărbatului iubit și în relația de cuplu?

Inhibare, se poate simți neiubit deoarece bărbații asociază foarte mult disponibilitatea amoroasă a femeii cu sentimentele ei față de el. Bărbații țin minte pofta erotică a femeii de la începutul relației lor și vor avea tendința să reproșeze dacă aceasta se diminuează, întocmai cum femeile reproșează diminuarea romantismului, galanteriei etc.

În momentul în care bărbatului îi este refuzat acest act de adorație, el are ocazia să discearnă dacă refuzul iubitei sale este doar o chestie de moment, de disponibilitate, sau chiar o respingere a ființei sale, asociată uneori unei judecăți interioare (chiar de genul „nu mi-ai luat flori 2 săptămâni și acum vrei amor oral” – refuz prin care ea consideră că îl pedepsește). În aceste cazuri ea face acest act ca o recompensare și nu ca o dorință a ei de a-i oferi iubitului său plăcere necondiționată sau de a trăi prin acest act propria plăcere specifică.

Neștiind că ea are o problemă pe care nu i-o comunică, bărbatul va considera că ea nu îl iubește suficient de mult, că iubirea ei s-a diminuat, fapt ce îl va determina să se închidă afectiv și să devină rece față de ea. În toate aceste cazuri, bărbatul o va „folosi” pe femeie doar ca să își satisfacă nevoile sexuale, pentru că conexiunea dintre ei este nulă. Din acest motiv el nu va mai fi atent la ea și la nevoile ei erotice, iar fuziunile amoroase vor dura foarte puțin, iar atenția va fi focalizată doar asupra plăcerii instinctuale și a așa-zisei descărcări energetice.

Atunci când femeia observă că depune rezistență ar trebui să facă o analiză interioară pentru a vedea de ce judecă acest act pentru că bărbatul nu va ști niciodată ceea ce gândește și simte ea dacă nici măcar ei nu îi este clar.

În situațiile în care refuzul este justificat, femeia trebuie să explice că totul este bine între ei, că îl dorește și că aceasta este o situație trecătoare, de moment și ea trebuie să reprogrameze acest act și să se țină de cuvânt pentru ca el să nu suspecteze nicidecum că ea ascunde ceva. Cu puțin timp înainte chiar puteți să vă arătați încântarea că urmează să îi dăruiți ceea ce iubitul așteaptă de mult.

Citiți aici partea a 2a a articolului.

Comentarii

Comentarii

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here