Seara de film -2-

Author:

Category:

spot_img

Echipa Vox Amoris vă invită pe 7 octombrie 2018, ora 18:00, la Teahouse 5, la o seară de film dedicată iubirii, erotismului și senzualității în relația de cuplu.

Întrucât la prima seară de film pe care am organizat-o s-a creat o atmosferă specială și foarte frumoasă iar apoi am tot primit mesaje să mai organizăm astfel de evenimente, am hotărât să ne întâlnim săptămânal pentru a continua periplul în aceste subiecte mai mult celebre decât cunoscute cu adevărat. Filmul pe care l-am ales pentru această întâlnire este „NO MIRES PARA ABAJO” (Don’t look down).

Duminică, după vizionarea filmului, vom rămâne să discutăm împreună despre ideile pe care le-am sesizat în film:

• Care este diferența dintre erotism și sexualitate?
• Despre tehnicile erotice prezentate în film.
• Ce este continența sexuală și ce implică practicarea ei?
• Cum poate un bărbat să satisfacă cu adevărat o femeie?
• Ce este orgasmul?
• Cum poate o femeie să inițieze in bărbat în tainele erosului?

Vă așteptăm cu drag și cu multe surprize pregătite pentru voi,

Loredana și Paula.

Donație sugerată: 15 lei.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați în privat pe adresele: Loredana Pulpan sau Paula Devi.

DESPRE FILM:

Motto: „Para hacer el amor como Dios manda” – „Pentru a face dragoste așa cum îi place lui Dumnezeu.”

Creat de regizorul argentinian Eliseo Subiela, filmul artistic, „No mires para abajo”, conține unele îndrumări pentru practicarea continenţei sexuale (tehnică ce implică controlul deplin asupra energiei sexuale). Povestea este simplă, iar farmecul ei constă mai mult în atmosferă decât în acțiune.

Eloy, un bărbat în devenire, este inițiat în arta amorului de către Elvira, o tânără cu totul aparte, plimbată prin lume și deținătoarea unei cunoașteri foarte profunde asupra vieții, în general, și a sexualității, în special.

Filmul este erotic fără a fi explicit, și este impregnat de respectul pentru feminitate și de aspirația de a descifra misterele dragostei. Umorul fin de pe alocuri se împletește atât cu reflecții foarte profunde, cât și cu imagini complet neobișnuite, menite să-ți „oprească” mintea.

Trimiterile către secretele amorului oriental sunt explicite, Eloy trebuind să obțină celebrul orgasm fără ejaculare pe care majoritatea bărbaților nici măcar nu-l cred posibil, și să poată prelungi oricât de mult actul sexual pentru a experimenta toate zecile de poziții descrise în Kama Sutra. Metafora folosită de regizor este aceea a mersului pe picioroange: începi cu unele foarte mici pe care le schimbi, gradat, cu unele din ce în ce mai mari, până ajungi la o înălțime care altora li se pare amețitoare.

Fotografii de la prima seară de film pe care am organizat-o găsiți aici.

Seara de film – „Bliss”

Vă mulțumim că ați ales să fim împreună ieri, într-un număr atât de mare (ne-ați surprins foarte plăcut) la „Seara de film”!Ne bucurăm că, după ce am vizionat filmul, am avut parte de un dialog interactiv, că ați adresat întrebări cu miez și că s-a creat un nucleu care ne motivează să continuăm seria acestui tip de întâlniri, în care vom dezbate subiecte legate de iubire, erotism, intimitate, relații și cunoașterea de sine.Ne revedem curând!Mulțumim îndeosebi frumoasei Cristina, împreună cu care am organizat acest eveniment, gazdelor noastre Teahouse 5 pentru primirea călduroasă și atenția acordată, lui Onur pentru filmulețul minunat și pozele pe care le-a realizat la eveniment. Mulțumim din suflet întregii echipe Vox Amoris pentru susținere și dăruire!

تم النشر بواسطة ‏‎Vox Amoris‎‏ في الإثنين، ٢٣ أبريل ٢٠١٨

Comentarii

Comentarii

Read More

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Comentarii

Comentarii