Vox Amoris are deosebita placere să isi invite toti cititorii la o seara de film dedicata iubirii, erotismului si intimitatii, la Ceainăria Cinci.

Dupa vizionare vom ramane sa discutam impreuna despre aspectele si nuantele pe care le-am sesizat in film:

• despre importanta intimitatii in relatie – cat de intimi putem fi?

• despre universul magic al erotismului – poate fi erotismul o cale de evolutie spirituala?

• despre continenta sexuala – ce implica?

• despre atractia erotica in relatia de cuplu – o putem permanentiza?

• despre aspectele terapeutice ale sexualitatii – îmi pot vindeca traumele făcând dragoste cu ființa iubită?

• cat dureaza de fapt iubirea intr-o relatie? cat dureaza atractia erotica intr-o relatie?


Filmul pe care l-am ales pentru aceasta seara este Bliss (film artistic 1997)

„Bliss poate fi unul dintre cele mai curajoase si explicite filme realizate vreodată.” spune William Arnold (Seattle Post-Intelligencer), și asta deoarece dărâmă multe tabu-uri sexuale și pune în evidență o altă realitate a sexualității, dezvăluind într-un mod direct foarte multe secrete intime ale bărbaților, femeilor și ale relațiilor lor în cultura contemporană, în care predomină, din păcate, impresiile de suprafață.

Pe parcursul lui sunt revelate taine ale practicilor terapeutice străvechi, câteva dintre efectele continenței sexuale, tehnici de control al energiei sexuale masculine, modalități de eliminare a frigidității și insatisfacției feminine, precum și căi de obținere a orgasmelor multiple.

Va asteptam cu mult drag, Loredana, Oana si Cristina.

Donatie sugerata: 15 lei

Pentru inscrieri, trimiteti un mesaj in privat pe adresa de mail loredana.pulpan@gmail.com sau la adresele de facebook: Loredana Pulpan sau Cristina Draghici.

 

LATER EDIT:

Imagini de la seara de film

Seara de film – „Bliss”

Vă mulțumim că ați ales să fim împreună ieri, într-un număr atât de mare (ne-ați surprins foarte plăcut) la „Seara de film”!Ne bucurăm că, după ce am vizionat filmul, am avut parte de un dialog interactiv, că ați adresat întrebări cu miez și că s-a creat un nucleu care ne motivează să continuăm seria acestui tip de întâlniri, în care vom dezbate subiecte legate de iubire, erotism, intimitate, relații și cunoașterea de sine.Ne revedem curând!Mulțumim îndeosebi frumoasei Cristina, împreună cu care am organizat acest eveniment, gazdelor noastre Teahouse 5 pentru primirea călduroasă și atenția acordată, lui Onur pentru filmulețul minunat și pozele pe care le-a realizat la eveniment. Mulțumim din suflet întregii echipe Vox Amoris pentru susținere și dăruire!

Gepostet von Vox Amoris am Montag, 23. April 2018

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here