Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Arta de a fi mereu în iubire

Cum ar fi pentru tine să fii într-o relație de cuplu minunată, sănătoasă? Să simți că ești lângă omul cu care poți explora și crește în deplină siguranță și iubire? Să trăiești într-o pasiune erotică mereu efervescentă? Ia de mâna acel / acea TU fericit/ă, împlinit/ă, mereu îndrăgostit/ă și încrezator/oare în iubire, cu inima larg deschisă.

Imaginează-ți că poți ajunge acolo ușor, punând în tolba ta de cunoștințe câteva noțiuni cheie despre relațiile de cuplu sănătoase și funcționale, bazate pe iubire reciprocă, pe respect, pe încredere de nezdruncinat, construite pe un fundal de siguranță afectivă.

Am văzut întotdeauna erotismul și experiența de cuplu ca pe ceva sacru, spiritual. Am crezut că există secrete pe care le descoperi destul de greu, dar care îți pot transforma viața în bine. Iubirea ne transformă în ființe magice, pline de bunătate, generoase, pozitive și optimiste.

Acum vreau să aduc în discuție alături de invitații mei și să împărtășesc cu tine cât mai multe din aceste mici secrete pe care, dacă le vei integra în viața ta de zi cu zi, te vei deschide în fața iubirii (dacă nu te afli încă într-o relație de iubire), pregătindu-te astfel pentru o relație de cuplu sănătoasă și matură, sau vei oferi relației o nouă direcție, poate chiar una profund spirituală, care să aducă sens și împlinire și pentru tine și pentru ființa iubită, vei descoperi chei ale atitudinilor și comportamentelor care construiesc și susțin o iubire de o viață.

HAI CU NOI!

Toate trăirile tale, împrejurimile, toți oamenii pe care îi întâlnești în calea ta, contribuie la dezvoltarea ta personală și la transformarea ta spirituală, dacă ești atent și le permiți. Te transformă într-un om cu adevărat bogat.

Vino cu noi în 26 și 27 iunie într-un maraton de interviuri despre intimitate și relații de iubire.

Organizăm acest eveniment din dorința de a inspira și susține cuplurile și oamenii care își doresc să își vindece rănile sufletului, să își deschidă inima să primească iubire, să fie cu adevărat fericiți și împliniți erotic.

Arta de a fi MEREU ÎN IUBIRE - Harta evenimentului

Sâmbătă, 26 iunie

„De la singurătate la o relație de cuplu armonioasă.”

 – începând cu ora 11

Laura este expert relațional, face educație relațională prin sesiuni de consiliere si de mentoring, însoțindu-și clienții pe drumul către împlinirea prin iubire. Este mamă și își crește în armonie puiul alături de iubitul său. Fiind în câmpul iubirii consideră că toate rezultatele oamenilor cu care a colaborat reprezintă realizări de care se bucură mereu: numărul oamenilor care au fost atinși de gândurile/articolele pe care le scrie, găsirea iubirii de sine și ulterior a iubirii dorite a multora dintre clienții săi, pozele de la nunți/ din viața de cuplu/ a unora dintre clienții săi.

„Diferența dintre sexualitate și erotism. De la sex la extazul erotic.”

începând cu ora 12

Aureliana este terapeut, instructor de yoga și practician NLP. Yoga este parte din stilul ei de viață de 18 ani. Organizează retreat-uri și întâlniri tematice și reușește, cu măiestrie și căldura sufletească, să transmită celor cu care vine în contact, cele mai subtile forme de acces, acceptare și transformare a sufletului.

„De ce ar alege un bărbat continența sexuală? Cum poate aceasta îmbunătăți relația de cuplu?”

 – începând cu ora 15

Adrian este pasionat de ideea de transformare spirituală și de viață trăită în termeni proprii. Instructor de tantra-yoga certificat de Federația Atman, Adrian practica yoga de peste 20 de ani. Este doctor in filosofie al Universității Babeș Bolyai, vice-președinte al Asociației astrologilor din România si a publicat traduceri din franceză, engleză și latină.

„Care sunt etapele unei relații de cuplu împlinitoare? Cum depășim provocările pentru a rămâne mereu în iubire?”

începând cu ora 16

Anna și Flavius sunt împreună de 6 ani și trăiesc o poveste de dragoste plină de magie, aș putea spune chiar exemplară. Flavius este operator de imagine și a decis, acum 5 ani, să se mute din Timișoara în București pentru a fi împreună cu iubita sa, Anna. Anna este profesoară de engleză și este fondatoarea Arvay Educational, o școală privată de limbi străine în București. A îmbrățișat astrologia si tarotul și le folosește pentru îmbunătățirea relației cu clienții și elevii săi.

„Cât de importantă este practica spirituală individuală și în cuplu pentru a avea o relație de cuplu funcțională?”

 – începând cu ora 17

Liviu este psiholog sportiv în cadrul CSA „Steaua” și își desfășoară activitatea în cadrul Societății Civile Profesionale de Psihologie – PSY EXPERT. De asemenea conduce grupuri de dezvoltare personală prin psihodramă. Liviu este formator în cadrul cursului de consilier în psihologia sportului și speaker în cadrul unor serii de seminarii și workshopuri pe diverse teme – reziliența, managementul stresului, prezentare arhetipuri, mindfulness.

Duminică, 27 iunie

„Despre masculinitate- cum susține bărbatul relația de iubire?”

 începând cu ora 11

Cristian este un explorator al vieții cu un parcurs profesional interesant – de la avocat la antreprenor și power@intimacy coach. Călătoria lui pe tărâmul relațiilor conștiente și învățăturii tao a început cu 20 de ani în urmă. Este fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie și dezvoltare personală. A inițiat programe de relaționare conștientă și alchimie sexuală pentru bărbați și femei, cât și programe dedicate bărbaților pentru antrenarea unei masculinități updatate secolului 21.

„Provocările cuplului în intimitate – Cum să rămânem atrași erotic de cel/cea pe care îl iubim?”

 – începând cu ora 12

Gabriela este sexolog, life-coach și psihoterapeut specializat în psihoterapie cognitiv-comportamentală. A absolvit Facultatea de Medicină Generală, Univ. Carol Davila, București. Din credința că a avea relații fericite este o artă, și că orice artă se învață prin exercițiu și practică, în 2009 Gabriela a inițiat seria de workshopuri „Cum să ai relații fericite”, primele seminarii de acest gen din țară.

„Comunicarea – metodă de a aprofunda intimitatea în cuplu”

 – începând cu ora 16

Andreea este creatoarea și dezvoltatoarea brandului Focus pe inimă, oferind training și consultanță. Prin intermediul cursurilor corporate și individuale pune în practică pasiunea pentru comunicare în toate formele ei de exprimare, relaționare, psihologie pozitivă, kabbalah, tehnologie, reușind să dea mai departe informație, emoție și o doză de optimism și bucurie.

„Despre feminitate – cum susține și hrănește femeia relația de iubire?”

 – începând cu ora 17

Lia este coach de feminitate și fondatoarea proiectului Femeia Trezită, inspirând și susținând o comunitate activă de femei. A studiat practici taoiste, energetice și sexualitate sacră, decondiționări primare și tantra, vindecarea copilului interior, practici de meditație, energetice și primal de-conditioning. Lia este facilitator Sacred Feminity Tao Tantra și este cea care a adus în România terapia TRE (trauma release exercises) a lui David Berceli.

Povestea mea

Eram copil când am aflat pentru prima dată despre ce înseamnă a face dragoste, despre faptul că bărbatul și femeia sunt dezbrăcați și se iubesc, unindu-și trupurile și sufletele. A fost scânteia care m-a inspirat să pornesc pe drumul cunoașterii, să descopăr cu multă curiozitate bucăți de informații prețioase.

Citeam, dar simțeam mereu că există mai mult, poate chiar ceva ocultat – ca toate marile adevăruri spirituale și valoroase care sunt dezvăluite doar celor care caută și merită cu adevărat să le pătrundă misterele. Intuiam că erotismul este plin de mister, de spirit, încât se trăiește și se aprofundează doar prin întâlnirea trupurilor și sufletelor cu adevărat îndrăgostite, în profundă intimitate.

Texte ale tratatelor tantrice, arta taoistă a iubirii, arta masajului, sexualitatea conștientă, erotism și intimitate, conexiune și energie, yoga și meditație, ayurveda, psihologie, filosofie, sociologie – sunt domenii pe care le-am explorat și le-am studiat cu sete.

Toate m-au chemat parcă să mă întâlnesc cu mine pe calea misiunii pe care mi-am asumat-o – aceea de a inspira cât mai multe persoane să vadă erotismul ca o modalitate de evoluție spirituală.

Învățăturile le-am transformat în atitudine. Și atitudinea în aptitudine. Am muncit atât cu mine, dar și cu oameni minunați, frumoși – femei, bărbați, dar și cupluri curajoase cu care am lucrat în ședințe de consiliere. Le sunt TUTUROR profund recunoscătoare. S-au deschis față de mine, mi-au împărtășit tainele sufletelor, ale vieților lor și mi-au îmbogățit cunoștințele cu experiența neprețuită.

Simt să împărtășesc și eu, la rândul meu, să inspir și să susțin pe toti cei care ni se alatură în această călătorie fascinantă.

Mai multe despre mine

Sunt trainer și consilier pentru practica și spiritualitatea intimității. În Rishikesh, India, am devenit instructor de yoga certificat de Yoga Alliance. Sunt professional body healing coach si practic de mai bine de 6 ani masajul yoni-ului, o formă specială de terapie pentru femeile curajoase, care sunt mânate de aspirația de a fi în comuniune cu feminitatea ți erotismul propriei ființe.

Sunt fondatoarea proiectului Vox Amoris. Am scris „Cartea comorilor mele sublime” și curând va vedea lumina tiparului o carte despre arta de a face dragoste.

Momentan urmez un program de formare susținut de psih. clinician și psihoterapeut, Domnica Petrovai, numit „Cuplul conștient. Știința dedicată cuplului” din cadrul Școlii pentru cuplu.