Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Meditații ghidate

Am creat meditații ghidate care să calmeze mintea, să o „strunească”, să o obișnuiască să se ancoreze în momentul prezent, în Aici și Acum, pentru a urma cu o atenție relaxată etapele acestor tehnici care au un scop bine stabilit.

Acestea, atunci când sunt practicate cu o atenție deplină, ne permit să dobândim o abilitate, o atitudine, o raportare potrivită asupra unui aspect al vieții.

Meditațiile ghidate sunt concepute ca metode ce oferă o cale, o direcție demnă de urmat, un procedeu eficient care conduce la atingerea țelului propus.

Meditațiile ghidate sunt alcătuite dintr-o succesiune potrivită, ordonată de proceduri ce este necesar să fie repetate, practicate pentru a atinge și aprofunda măiestria în domeniul respectiv.

Practicarea cu perseverență a acestor meditații ghidate ne permite să pătrundem în esența procesului de alchimizare, de transformare, să experimentăm conștient fiecare etapă cu toate beneficiile sale. Aceste etape sunt construite atât în urma unor inspirații cât și prin înțelegerea și aprofundarea acestor subiecte prin experiență directă, nemijlocită, prin practicarea cu entuziasm.

Dacă ești la început de drum pe această cale și nu ai făcut nicio meditație până acum, îndrumarea poate fi de mare ajutor.

Cum se face o meditație?

Te așezi confortabil turcește cu picioarele încrucișate, sau pe un scaun (nu neapărat ca în fotografia de mai sus deoarece pentru a ajunge să rămâi în poziția aceasta mai mult timp și să îți fie și confortabil, ai nevoie de exercițiu).

Coloana vertebrală trebuie să rămână cât mai dreaptă.

Închizi ochii și te relaxezi câteva minute.

Îți urmărești apoi alte câteva minute curgerea respirației…cum inspiri ușor, pauza și apoi cum expiri ușor. Vei vedea că respirația devine din ce în ce mai imperceptibilă. Dar chiar și așa, urmărește-o cu detașare.

Poți face mediații folosind un fond muzical adecvat, cu ghidare vocală, cu yantra, cu mantra, cu focalizare asupra flăcării unei lumânări sau candele, cu focalizare detașată asupra gândurilor (le observăm detașat și mai ales pauza dintre 2 gânduri) etc.

Sau poți face o meditație ghidată împreună cu mine. Scrie-mi pe mail la contact@voxamoris.ro

Namaste!

Te invit să intri în posesia celor două meditații ghidate înregistrate de mine:

Tehnica de iertare

Tehnica de relaxare profundă și completă

Meditand In India in sari

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *