Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Termeni şi condiţii

Prezentul document pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și conditiile de utilizare a site-ului www.voxamoris.ro.

Site-ul este operat de SC VOX AMORIS SRL, cu sediul în București, Bdul Unirii, nr. 45, bl. E3, sc. 4, et. 8, ap. 141, sector 3, având CIF 41462074.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe www.voxamoris.ro) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise, și atunci cu permisiunea administratorului site-ului, Pulpan Gabriela Loredana.

Extragerea oricăror informații urmată utilizarea acestora în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de legea în vigoare în momentul reproducerii textului, sau pentru vânzare ori licențiere, fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularului drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Utilizatorii site-ului sunt de asemenea de acord să nu afecteze și interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului www.voxamoris.ro sau a conținutului acestuia.

Administratorul www.voxamoris.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor prezentate aici, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare).

Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl creați pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, veți anunța imediat administratorul site-ului. 

www.voxamoris.ronu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin accesarea, navigarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.voxamoris.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile statului român vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută, de orice fel, care ar putea apărea între utilizatori și administratorul SC Vox Amoris SRL sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului www.voxamoris.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Orice întrebare sau nelămurire în legătură cu acești termeni de utilizare, se va transmite prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@voxamoris.ro.

Mod funcționare

Comenzile efectuate pe site-ul www.voxamoris.ro și toate site-urile conexe sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii. Meditațiile ghidate comandate sunt trimise prin e-mail după finalizarea comenzii prin realizarea plății.

În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de email furnizată materialele cumpărate. Dacă nu primeșteemail, va fi necesară o altă dovadă că plata a fost efectuată online, precum și un extras de cont atașat.

Modalități de plată

Pentru cumpărarea de produse sau servicii, SC Vox Amoris SRL acceptă următoarele modalități de plată:

  • Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul SC Vox Amoris SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi.

  • Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite în urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

  • Plata prin ramburs

Livrarea se face prin curier rapid. Comenzile vor fi predate firmei de curierat … , livrarea efectuându-se în termen de 24-48 ore (1-2 zile lucrătoare, excepție făcând zilele libere legale sau zielel cu condiții meteorologice extreme). După predarea plicului/coletului către firma de curierat, cumpărătorul primește înștiințare pe adresa de mail introdusă în momentul lansării comenzii, cu numărul de expediție alocat de sistemul firmei de curierat.

Taxa de transport

Taxa de transport este suportată exclusiv de client, în urma alegerii personale a acestei modalități de livrare și de plată.

Returnarea contravalorii produselor sau serviciilor

SC Vox Amoris SRL(www.voxamoris.ro) este un websiteprin intermediul căruia utilizatorii pot achiziţiona produse, servicii sau bilete de acces la evenimentele organizate de Vox Amoris.

Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorului. Aceştia îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întârzieri, amânări, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete au fost comercializate prin intermediul website-ului www.voxamoris.ro, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau în alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația în materie, precum şi pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate în organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul să modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

Nu se vor lua în considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia.

  1. Returnarea biletului pentru evenimentele organizate de Vox Amoris poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către contact@voxamoris.ro:
  2. Dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 30 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau în functie de datele contractuale – pentru evenimentele în care se încheie contract), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului fie 90% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru suma integrală. Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-uluiwww.voxamoris.ro sau a partenrilor acestuia.
  3. Dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 14 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau în funcție de datele contractuale – pentru evenimentele în care se încheie contract), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 70% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru aceeaşi sumă. Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.voxamoris.ro sau a partenrilor acestuia.
  4. Dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau de prima zi a acestuia, în cazul unui festival/retreat), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.voxamoris.ro sau a partenerilor acestuia.

În funcţie de momentul formulării solicitării, cumpărătorul se va afla într-una din situaţiile menţionate la pct. 1-3 de mai sus, fără a le putea combina sau cumula. Cu alte cuvinte, dacă, solicitarea este formulată cu 18 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, operează exclusiv pct. 2 de mai sus (fără a dobândi cumulativ şi drepturile menţionate la pct. 3 de mai sus).

În eventualitatea anulării biletului la un eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. în acest sens pe adresa de email contact@voxamoris.ro. Mai departe SC Vox Amoris SRL, în funcţie de momentul la care este formulată solicitarea, va rambursa sau nu suma integrală, în termen de maxim 15 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar sau prin creditarea operației direct pe cardul cu care s-a facut (în cazul tranzacțiilor procesate prin www.mobilpay.ro). Pentru a înlătura orice îndoială, SC Vox Amoris SRL precizează că nu va fi returnat decât preţul biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc).

Nota de informare privind protecția datelor personale                

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează administratorului site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către administratorului site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei online de vânzare bilete la evenimente, servicii și produse.

Fiecare utilizator, la opțiunea sa proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai SC Vox Amoris SRL implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris ăn acest sens, pe care să o trimită prin email la contact@voxamoris.ro.

Limitarea răspunderii

SC Vox Amoris SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. SC Vox Amoris SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorul nostru, SC Vox Amoris SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factură fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma unei solicitari scrise primite pe contact@voxamoris.ro. Solicitarea trebuie să conțină: numărul de comandă sau numele pe care s-a efectuat comanda și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

Citeste mai multe despre Comunitatea Vox Amoris

Citeste mai multe despre Loredana Pulpan