Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Despre Loredana Pulpan

 

 Loredana este preocupată de mai bine de 15 ani de valența spirituală a erotismului și de intimitate.

Este terapeut, fondatoarea Vox Amoris România și Vox Amoris Suedia, consilier pentru practica și spiritualitatea intimității, instructor de yoga, membră a Asociației Terapeuților Tantra din Suedia.

Activitatea sa se desfășoară în domeniile: erotism, intimitate, feminitate, masculinitate și relații de cuplu.

În ultimii 14 ani a lucrat cu mii de femei, bărbați și cupluri în sesiuni de consiliere și workshop – în cadrul cărora le oferă instrumente și metode practice pentru a avea o viață erotică împlinitoare.

Sesiunile practice de tantric bodywork pe care le susține atât în România cât și în Suedia i-au conferit nu doar o viziune teoretică asupra sexualității, dar mai ales o experiență practică, reală, autentică: a fost martora, facilitatoarea proceselor de descoperire, conștientizare, vindecare prin intermediul energiei Erosului Pur.

Consideră că a aborda în mod holistic erotismul, ca fiind și o cale de evoluție spirituală, face parte din menirea sa.

 

Dragii mei,

Bine ați venit alături de mine!

Îmi doresc să vă povestesc în câteva rânduri despre parcursul meu, despre cum am ajuns pe această cale. Am scris și în acest articol despre o altă valență a poveștii.

…Îmi amintesc și acum, cu aceeași intensitate emoțiile și fiorii care mi-au străbătut întregul trup când am aflat pentru prima data, în copilărie, despre ce înseamnă a face dragoste, despre faptul că bărbatul și femeia sunt dezbrăcați și se iubesc, unindu-și trupurile.

Mai târziu am aflat că astfel își unesc și sufletele. Un verișor al tatălui meu, un băiat mai în vârstă, mi-a destăinuit acest secret. Bineînțeles că l-am urmărit zile întregi și l-am asaltat cu întrebări, spre necazul lui.

Explicațiile lui stângace, auzite cu siguranță de la prieteni, trezeau în mine vârtejuri arzătoare, dorințe demult pierdute în negura timpului, trupul mi se înfierbânta și mintea voia să audă din ce în ce mai multe detalii. Bănuiam că aici se ascunde poarta către marile fericiri, către libertate, către desăvârșire. Aveam impresia că am aflat cel mai mare Adevăr al acestei lumi! Aveam, probabil, 6 ani.

Apoi am început să caut să îmi ostoiesc setea de cunoaștere prin diverse cărți. Citeam, dar simțeam mereu că există mai mult, că există ceva ocultat, că nimeni nu spune ceea ce este cu adevărat valoros, acel ceva ocultat, misterios, spiritual ce se descoperă și trăiește prin întâlnirea trupurilor îndrăgostite, în intimitate.

Am descoperit că se vorbește mult despre iubire, dar nu suntem învățați cum să iubim și cum să rămânem mereu în iubire. Așa că am început, acum 13 ani, să studiez textele tratatelor tantrice, arta taoistă a iubirii, yoga, ayurveda, psihologie, filosofie, sociologie, arta masajului, meditație, sexualitatea conștientă, erotism, despre conexiune, intimitate, creativitate, energie. 

Am studiat literatură erotică începând de la Marchizul de Sade, Apollinaire, continuând cu Henry Miller și iubita sa, Anais Nin, literatura contemporană de profil cu autori de seamă cum ar fi Nik Douglas și Penny Slinger, Julius Evola, Mantak Chia etc.

Am fost foarte fericită când am dat peste cartea „Tantra” de Daniel Odier, un autor francez care povestește experiența sa cu o maestră tantrică ce îl inițiază în șivaismul tantric. În acea carte și în tratatele tantrice și taoiste pe care le-am studiat apoi am găsit câteva răspunsuri la întrebările mele. Pe celelalte le-am găsit în practica personală.

 

Încă apar întrebări și apar și răspunsuri, în acest periplu al evoluției spirituale, care este foarte dinamic. Învățăturile le-am transformat în atitudine. Și atitudinea în aptitudine.

Am acumulat învățături, nu doar prin intermediul cursurilor, ci mai ales prin munca continuă cu mine însămi, prin ședințele de coaching și consiliere realizate atât cu femei, bărbați, cât și cupluri (cărora le sunt profund recunoscătoare că s-au deschis față de mine și mi-au împărtășit tainele sufletelor și vieților lor) și prin sutele de sesiuni de masaj intim – terapie magică pentru suflet și trup.

Toate acestea reprezintă o călătorie neîncetată în care ne descoperim, ne vindecăm și ne transformăm în bine, împreună.

Cea mai valoroasă investiție pe care am făcut-o a fost în timpul pe care l-am consacrat studiului individual, practicii și participării la nenumărate traininguri și cursuri în zona spirituală și psihologică:

 • Curs Psihosexologie acreditat de Colegiul Psihologilor din România;
 • Programul de formare specialiști: „Cuplul Conștient. Știința Dedicată Cuplului. avizat de Colegiul Psihologilor din România. Formator psih. Domnica Petrovai;
 • M-am certificat drept consilier pentru dezvoltare personală acreditat de ANC;
 • M-am certificat ca trainer acreditat de ANC;
 • În India m-am certificat ca instructor de yoga, încununând practica individuală pe care o realizez de la 19 ani. Mai multe despre călătoria mea în India poți citi aici.
 • Certificare CPD International Massage;
 • Certificare CPD Full Body Massage;
 • Training Professional Body Healing Coach;
 • Certificare Professional Addiction Counselling de către Continuing Professional Development;
 • Curs Psychology of Human Sexuality cu Bev Knox, Ph.D., de la Bev Knox Institute of Self-Enhancement;
 • Mindfulness Diploma, acreditat de  Complementary Medical Association și CPD;
 • Relationship Tantra – The Evolution of Intimacy cu Ella Shannon, Accredited Counsellor, Behavioural Scientist and Clinical Sexologist;
 • Psychology Diploma, acreditat de Continuing Professional Development;
 • Professional Psychotherapy Certificate, acreditat de Continuing Professional Development;
 • Life Coaching Diploma, certificat New Skills Academy;
 • Certificare Crystal Healing de către Complementary Medical Association și CPD;
 • Certificare Sound Healing de către Complementary Medical Association și CPD;
 • Certificare Colour Therapy de către Complementary Medical Association și CPD;
 • Certificare Naturopatie de către Continuing Professional Development;
 • Certificare Alternative Healing Therapies de către Complementary Medical Association și CPD;
 • Certificare Holistic Health de către Continuing Professional Development;
 • Certificare Terapie prin Artă de către New Skills Academy;
 • Reiki Diploma, acreditat de Complementary Medical Association și CPD;
 • Cursul de Echilibru Hormonal cu medic Oana Corfariu;
 • Advanced Yoni/Vaginal Steaming Certified by American Herbalists Guild;
 • Cursul „Trai în doi. Practica iubirii” din cadrul Școlii pentru Cuplu.

 

Loredana Pulpan

 

Gânduri despre Loredana Pulpan de la cei cu care colaborează:

„Este o încântare să descoperi dincolo de făptura ei plină de o feminitate atât de dulce și învăluitoare, o adevărată Eroină Erotică. Lori este sufletul revoluției de mătase a intimității noastre! Revoluția deschisă dar totuși discretă, în care, ascunși în paturile iubirii, doar gemetele ne pot deconspira orgasmele prelungi, intense, adânci, înălțătoare. Convinsă de puterea transformatoare a erosului pur, Lori găsește calea echilibrului în efortul de a actualiza pentru privirea grăbită a cititorilor actuali arta iubirii erotice și reușește într-o manieră plină de tact, rafinament și sensibilitate, epurând orice urmă de vulgaritate din preconcepțiile și tabuurile sexualității. Cartea ei este o lectură necesară și care va rămâne o referință pentru toți cei care-i vor descoperi valoarea și profunzimea.” (Irina Baltazar)

„Amestec de dulceață, inteligență, generozitate, înțelepciune, senzualitate și credință, Loredana face aici o muncă aparte. Ea este, pentru mine, o preoteasă modernă. Aduce Lumina în erotism și ne învață că erotismul nu este doar pentru plăcere ori reproducere, ci, iată, este și o cale desăvârșită de evoluție spirituală.
Îi iubesc și îi apreciez modul delicat, feminin, dar și curajos, ferm și neabătut de la misiunea sufletului său – aceea de a ne educa, de a ne rafina, de a ne fi inspirație și sprijin pe drumul devenirii de sine. Sunt fericită că o cunosc, că ne este contemporană, că ne inspiră neobosită prin tot ceea ce este și tot ceea ce publică.” (Andreea Dragomir)

„Loredana reprezintă vocea feminității și a erotismului rafinat. Loredana poate fi privită și ca o exploratoare neînfricată pe tărâmuri de graniță, cele mai multe neexplorate și controversate cu intenția de a alchimiza și eleva perspectiva generală asupra sexualității. Ea este în același timp Marea Preoteasă pentru că întrupează mai multe arhetipuri cum ar fi Inițiatoarea, Alchimista, Vindecătoarea, Regina, dar și Mediatoarea. Știe să oglindească într-un mod conștient, matur și elegant – Amanta, Iubita, Prietena, Confidenta și Sfătuitoarea. Adeseori ea reprezintă glasul curajos al femeilor care doresc să își exprime senzualitatea, feminitatea, frumusețea, rafinamentul, erotismul în forme elevate și sublime. Ea poate fi ghidul și mediatoarea care te asistă să explorezi perspectivele diverse asupra sexualității și erotismului. Penița ei divin inspirată ilustrează și nuanțează cu penelul slovelor diversele ipostaze ale Arhetipurilor polarităților ca model de urmat pentru cei care aspiră să pășească pe această cale a regăsirii de Sine.” (Ionuț Chiriac)

„Când spui Loredana, spui erotism. Dar cine e femeia din spatele subiectului atât de controversat? Așa cum o cunosc eu, femeia de acum, e simbolul simplității. Feminină și zâmbitoare, ridică mereu iubirea și erotismul la nivel de artă. E parte din ea. Loredana este omul trimis să deschidă sufletele către amorul despre care vorbește cu atâta pasiune! Inspiră, motivează și dă mai departe ceea ce ne lipsește: curajul de a explora sexualitatea. Mulțumesc draga mea pentru lecțiile învățate împreună!” (Nina Ștefan)

„Atunci când o citesc pe Lori, simt cum orice agitație și furtună interioară mi se dizolvă; explicat cu naturalețe și grație, parcă orice subiect sau problemă care par complicate, ea le conturează în simplitate.
Scrise și transmise cu multă înțelepciune și iubire, cuvintele, frazele, rândurile și paginile sunt pline de răspunsuri la întrebări pe care n-am îndrăznit vreodată să le spun cu voce tare, pline de informații prețioase care transcend limitele rațiunii și ale gândului și ajung direct în inimă și acolo înfloresc.
Prezența ei e ca un portal prin care pășești cu ușurință spre o lume divină, o lume plină de nuanțe luminoase și frumusețe, acea lume interioară pe care o avem toți, dar avem nevoie de ghizi să ne îndrume spre acasă.” (Bia Sârghie)

„Acum 3 ani, am găsit „întâmplator” un articol care m-a captivat după primele paragrafe. Asta m-a făcut să caut să văd cine este femeia care abordează subiecte delicate într-un mod atât de profund și spiritual. Așa am descoperit-o pe Loredana Pulpan. De atunci îi citesc fascinat fiecare articol pe care îl scrie.
Când am nevoie de un sfat din sfera sexualității, Loredana este una dintre puținele persoane la care apelez pentru că știu că la ea pot găsi răspunsuri și soluții.
Când întâlnesc o femeie ce nu reușește să-și trăiască feminitatea sau erotismul, o ghidez către articolele Loredanei și discuțiile din cadrul comunității pe care a creat-o.
Cu toate că este o bibliotecă ambulantă în care sunt colecționate cele mai valoroase informații despre erotism și spiritualitate, nu asta este acel „ceva” care m-a atras la Loredana. Sunt multe astfel de biblioteci, dar foarte puține au ce are Loredana: pasiune, blândețe și iubire de oameni și Divinitate, iar marele ei dar este și mai rar: ea poate zări Divinitatea din fiecare. Sufletele oamenilor se deschid atunci când simt asta și astfel ea poate atinge profunzimi ale sufletului pe care foarte puțini le pot atinge. A adus din acele profunzimi multe comori, comori ce pot ghida oamenii în acel loc în care erotismul se îmbrățișează cu iubirea și Divinitatea. O parte din aceste comori le-a strâns pentru a ți le oferi și ție prin cartea pe care a scris-o.
Dacă vrei să cunoști feminitatea autentică e timpul să o cunoști pe Loredana. Sunt puține femei ce respiră feminitate așa cum o face Loredana.” (Cătălin Dimofte)

„Lori e genul de om care transformă orice atinge. Tot ce poartă amprenta ei are un plus de valoare destul de rar întâlnit în acest spațiu al dezvoltării personale, auto-cunoașterii și iubirii de sine. Absorb cu mult interes și admirație tot ce vine de la ea. Toate m-au ajutat enorm, am reușit să deblochez multă energie stagnantă care îmi provoca dureri fizice și emotionale, deci sunt profund recunoscătoare muncii Loredanei și Universului că ne-a dat-o!
Sunt puțini oamenii cu care rezonez așa de bine cum mi se întâmplă cu Lori și viața mea s-a îmbunătățit considerabil de când munca ei se revarsă în viața mea.” (Emanuela Grațiela)„O știu pe Loredana de câteva luni dar pot zice că o știu dintotdeauna. Pentru mine ea a fost un ajutor trimis de Univers pentru care m-am rugat în acea perioada de cumpănă.
Am simțit-o de la început ca pe o soră, ca pe o femeie care mă poate înțelege și sfătui. Ea reușește să mă îmbrățișeze și să mă susțină cu prezența și vorbele ei calde și înțelepte. Mie îmi este foarte dragă și simt că am creat cu ea o legătură care mă hrănește neîncetat.” (Mara)

„O urmăream cu admirație și îi citeam articolele. Cum așa o femeie frumoasă, inteligentă și gingașă are curajul de a scrie despre feminitate și sexualitate? O ședință de consultanță m-a convins. O recomand pentru mentorship-ul feminin, pentru curajul și răbdarea de a deschide lacăte ale inimii, necunoscute nouă. Mulțumesc Loredana!” (Meena Cristiana)

„Știi, femeie ce-i frumos la tine?
Totul!
Ești energie pură și frumusețe caldă!
Cuvinte sunt multe de spus, de așternut pe hârtie de cât de frumos e sufletul tău, însă cine vrea să te „cunoască” nu poate decât să te CUNOASCĂ cu adevărat: să te privească, să îți vorbească, să te asculte, să se bucure de zâmbetul tău molipsitor, să își programeze timp pentru a sta cu tine măcar o clipă, și i-ar fi de-ajuns. Ești acel suflet care dacă doar e binecuvântat omului să te vadă un moment, să se intersecteze cu tine o clipă, e posibil să se transforme fără să știe de unde i se trage. Cunosc așa un suflet iar tu ești la fel!
Binecuvântare întruchipata!” (Aureliana Teodorescu)


„Oare poți vorbi despre dezvoltare personală profundă fără dezvoltarea inteligenței erotice? Aș spune că NU. De aceea, mă bucur că Loredana are curajul, cunoașterea teoretică și experiența directă necesare pentru a susține în premieră o dezbatere efervescentă (nu doar un discurs pasiv) despre eros și legăturile sale vii cu spiritualitatea, bunăstarea emoțională și noțiunea de well being în general. Cu o pasiune inconfundabil feminină, Loredana demitizează împreună cu comunitatea sa tabu-uri și recuperează în mediul virtual învățăturile unor tradiții milenare, îmbrăcând-le în sfaturi aplicabile intimității tot mai ambigue a acestei ere digitale. Un mod minunat de a susține călătoria tot mai multor oameni către ei înșiși!” (Olivia Petre)


„Pe Loredana am cunoscut-o într-o seară de toamnă. Pe 8 Octombrie 2018 mai exact. Am fost invitată la o ceainărie să vizionez un film, apoi să îl dezbatem. Ea era gazda. Genul acela de gazdă care este atentă la orice detaliu astfel încât întâlnirea să fie perfecta. De când am intrat pe poartă am fost fascinată de energia și frumusețea pe care femeia în roșu, Loredana, le transmitea. Până atunci o știam din mediul online, îi apreciam mult activitatea și modul în care se prezenta. Loredana este pentru mine o muză, o femeie care mă inspiră mereu și mereu. Echilibrată, caldă, deschisă la cunoaștere, la explorare, face totul să vibreze și să prindă viață.
Senzualitatea, feminitatea, frumusețea, bunătatea, generozitatea, empatia cu care a fost înzestrată, fac din ea o femeie minunată, completă, o femeie care urcă în fiecare zi încă o treaptă spre menirea ei, îmbinând perfect ca într-un dans sublim umanul cu divinul. Este poezie și cântec. O citesc mereu cu mare drag, pentru că Loredana scrie sublim despre dragoste, despre relații, cu sfaturi bine documentate, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Îi admir stilul când scrie, când se îmbracă, când vorbește, când ține seminarii. Loredana este pasiune. Pune suflet și dragoste în tot ceea ce face.
Îți mulțumesc, Loredana, că faci parte din viața mea și că învăț atât de multe de la tine. Succes în tot ceea ce faci!” (Bianca Ligia Cart)

 

 

Citește și despre comunitatea Vox Amoris și află ce cuprinde o ședință de consiliere cu mine.

Mai multe detalii despre călătoria mea vei găsi în acest articol.

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *