Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Despre Loredana Pulpan

Sunt consilier pentru practica și spiritualitatea intimității, trainer, instructor yoga certificat de Yoga Alliance, practic de mai bine de 6 ani o formă specială de terapie pentru femeile curajoase – masajul yoni-ului, și sunt fondatoarea proiectului Vox Amoris.

Consider că a aduce lumină în domeniul erotismului, a aborda erotismul ca fiind o cale de evoluție spirituală, face parte din menirea mea. 

Îmi amintesc și acum, cu aceeași intensitate emoțiile și fiorii care mi-au străbătut întregul trup când am aflat pentru prima data, în copilărie, despre ce înseamnă a face dragoste, despre faptul că bărbatul și femeia sunt dezbracați și se iubesc, unindu-și trupurile.

Mai târziu am aflat că astfel își unesc și sufletele. Un verișor al tatălui meu, un băiat mai în vârstă, mi-a destăinuit acest secret. Bineînțeles că l-am urmărit zile întregi și l-am asaltat cu întrebări, spre necazul lui.

Explicațiile lui stângace, auzite cu siguranță de la prieteni, trezeau în mine vârtejuri arzătoare, dorințe demult pierdute în negura timpului, trupul mi se înfierbânta și mintea voia să audă din ce în ce mai multe detalii. Bănuiam că aici se ascunde poarta către marile fericiri, către libertate, către desăvârșire. Aveam impresia că am aflat cel mai mare Adevăr al acestei lumi! Aveam, probabil, 6 ani.

Apoi am început să caut să îmi ostoiesc setea de cunoaștere prin diverse cărți. Citeam, dar simțeam mereu că există mai mult, că există ceva ocultat, că nimeni nu spune ceea ce este cu adevărat valoros, acel ceva ocultat, misterios, spiritual ce se descoperă și trăiește prin întâlnirea trupurilor îndrăgostite, în intimitate.

Am descoperit că se vorbește mult despre iubire, dar nu suntem învățați cum să iubim și cum să rămânem mereu în iubire. Așa că am început, acum 13 ani, să studiez textele tratatelor tantrice, arta taoistă a iubirii, yoga, ayurveda, psihologie, filosofie, sociologie, arta masajului, meditație, sexualitatea conștientă, erotism, despre conexiune, intimitate, creativitate, energie. 

Am studiat literatură erotică începând de la Marchizul de Sade, Apollinaire, continuând cu Henry Miller și iubita sa, Anais Nin, literatura contemporană de profil cu autori de seamă cum ar fi Nik Douglas și Penny Slinger, Julius Evola, Mantak Chia etc.

Am fost foarte fericită când am dat peste cartea „Tantra” de Daniel Odier, un autor francez care povestește experiența sa cu o maestră tantrică ce îl inițiază în șivaismul tantric. În acea carte și în tratatele tantrice și taoiste pe care le-am studiat apoi am găsit câteva răspunsuri la întrebările mele. Pe celelalte le-am găsit în practica personală.

Încă apar întrebări și apar și răspunsuri, în acest periplu al evoluției spirituale, care este foarte dinamic. Învățăturile le-am transformat în atitudine. Și atitudinea în aptitudine.

Am acumulat învățături, nu doar prin intermediul cursurilor, ci mai ales prin munca continuă cu mine însămi, prin ședințele de consiliere realizate atât cu femei, bărbați, cât și cupluri (cărora le sunt profund recunoscătoare că s-au deschis față de mine și mi-au împărtășit tainele sufletelor și vieților lor) și prin sutele de sesiuni de masaj intim – terapie magică pentru suflet și trup.

Toate acestea reprezintă o călătorie neîncetată în care ne descoperim, ne vindecăm și ne transformăm în bine, împreună.

Citeste si despre comunitatea Vox Amoris si afla ce cuprinde o ședință de consiliere cu mine.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *