Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Tehnica de iertare

Iertarea este un proces interior, de foarte multe ori independent de atitudinile celor din jurul nostru. Adeseori persoana care ne-a greșit, cu voie sau fără voie, nu este deloc deranjată de nepuntința noastră de a ierta și astfel numai noi suferim din această cauză. De cele mai multe ori aceste persoane pot considera ori că au procedat corect, ori că nu au greșit cu nimic, ori nu-și dau seama de consecințele acțiunilor lor.

Iertarea reprezintă suma unor decizii, a unor atitudini si practici pline de curaj: pentru a ierta este necesar să ne conștientizăm emoțiile, să acceptăm ceea ce simțim în legătură cu acea persoană, situație sau eveniment care ne-a supărat sau ne-a creat o traumă, și să le alchimizăm prin grația iertării.

„Iertarea e cea mai puternică dintre puteri:  face bine atât celui care o acordă, cât și celui care o primește!”  Goethe

Diferența dintre uitare și iertare

A uita o situație sau un eveniment dificil este asemănător cu acțiunea de a îngropa ceva ce poate fi dezgropat oricând. Iertarea poate fi comparată cu a smulge din rădăcini o buruiană ce nu mai poate să crească acolo.

A uita este ca atunci când luăm un calmant când ne doare ceva. Calmantul ne atenuează durerea, dar durerea nu dispare până nu eliminăm cauza. Iertarea elimină cauza acestei dureri.

Uitând, vom repeta din nou și din nou aceeași greșeală pentru că noi nu am învățat ceea ce era necesar din acea situație. Iertarea va alchimiza situația dureroasă și va face posibilă îmbogățirea noastră printr-o lecție învățată.

Uitarea crează confuzie. Iertarea ne face generoși; noi devenim capabili de a face bine fără a avea un interes personal, alegem binele din compasiunea care există înlăuntrul nostru, din binele propriu, din preaplinul nostru.

Iertarea ne vindecă trupul și sufletul. Ea vindecă anumite traume, blocajele interioare, boli, ne ajută să transcendem starea de victima, suferința, să ne depășim limitările, să alchimizăm dorințele de răzbunare, ranchiuna, resentimentele, vinovăția, rușinea, cinismul, neîncrederea, suspiciunea, repulsiile, răutatea și multe altele.

A ierta nu înseamnă că nu putem și lupta pentru a restabili dreptatea, dacă este cazul, a umanității, a justiției dumnezeiești, în cadrul acestei situații, dar vom face întotdeauna aceasta fără nicio urmă de ură, dispreț, resentiment, ranchiună.

Ce legătură există între iertare și erotism? am fost întrebată.

Ele sunt foarte puternic interconectate! Sexualitatea influențează sănătatea iar starea sănătății influențează apetitul sexual și viața amoroasă!

În cartea „Poți să îți vindeci viața”, Louise Hay spune că „Orice boală se naște din incapacitatea de a ierta pe cineva (pe alții sau pe tine).”

Dar să nu vorbim chiar despre boală, să vorbim doar despre tensiunile pe care le simt femeile în yoni uneori, atunci când sunt penetrate. Sau de ceea ce aud bărbații, când se mișcă mai pasional, ”te rog, mai încet, pentru că mă doare!” Sau despre capacitatea unei femei de a se lubrefia, de a iniția o experiență erotică cu iubitul său minunat, despre capacitatea unui bărbat de a se abandona iubirii în cadrul interacțiunii erotice.

Punctele dureroase sunt tensiuni acumulate în interiorul yoni-ului datorită traumelor emoționale, tensiunilor și stresului (chiar de peste zi). Acesta este motivul pentru care eu recomand masajul yoniului – dar aceasta este deja o altă poveste.

La femei planul afectiv este strâns corelat cu cel erotic. Niciodată o femeie care nu a iertat, care nu își vindecă traumele, care nu se îngrijește de sufletul ei, nu va trăi plăcerea extatică totală, profundă! Acest lucru este valabil și în cazul bărbaților.

Doar printr-un geam curat poate intra lumina Soarelui strălucind cu intensitate! Când geamul e murdar și neîngrijit, Soarele intră anemic în cameră. Când ținem în noi râcă, dispreț, ranchiună, resentimente, nu mai este loc pentru iubire și extaz.

Vă dăruiesc o tehnică minunată pe care am înregistrat-o și pe care am practicat-o de nenumărate ori, având rezultate notabile, care va declanșa procesul iertării. Iertarea de sine și iertarea celorlalți.

Sunt 2 variante audio: una de 21 de minute și una de 40 de minute. Vă recomand să începeți cu varianta de 40 de minute.

Tu pe cine mai ai de iertat?

Tehnica de iertare se achiziționează de aici: https://www.voxamoris.ro/magazin/tehnica-de-iertare/

Citește și despre tehnica de relaxare profundă și completă aici.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *