Despre Comunitatea Vox Amoris

Author:

Category:

Vox Amoris, conceptul creat de Loredana Pulpan, reprezintă o comunitate activă cu peste 2500 membri – oameni minunați care cred în miracolul și sublimul erosului.

Prin fiecare activitate desfășurată punem reflectorul pe erotism, redefinim sexualitatea și demitizăm tabuurile care limitează evoluția erotică și spirituală, aducem sacrul în profan și contestăm modul greșit în care este privită sexualitatea – ca fiind ceva vulgar și rușinos.

Credem în a gândi și a acționa diferit!

În a contopi erosul cu toate celelalte aspecte ale vieții, inclusiv cel spiritual.

Deslușim împreună misterele intimității, ale cuplului, învățăm despre arta de a face dragoste, despre arta de a fi mereu în iubire, despre feminin și masculin, despre diferența dintre energia sexuală și energia erotică (sexualitate vs erotism), despre ce înseamnă și ce presupune maturizarea erotică, despre aspectele terapeutice ale erotismului.

Acest concept este menit să îi inspire pe cei care aspiră să acceadă la o treaptă superioară de conştiinţă utilizând energia sexuală perfect stăpânită şi să domine astfel forţele naturii, pe cei care doresc să descopere tărâmul mirific al energiei erotice pure alături de ființa iubită.

Afla mai multe despre Loredana Pulpan.

Comentarii

Comentarii

Loredana Pulpanhttp://voxamoris.ro
Sunt fondatoarea comunității Vox Amoris. Sunt consilier pentru practica și spiritualitatea intimității, instructor yoga, autor publicat, trainer și practic o formă de terapie specială pentru femeile curajoase și dornice să pătrundă misterele feminității și erotismului lor - yoni massage. Mereu creez, prin fiecare acțiune pe care o realizez aduc Frumosul în lume. Dacă articolele citite aici ți-au trezit interesul și ai nevoie de îndrumare, solicită o sesiune privată 1 la 1 cu mine.

Read More

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Comentarii

Comentarii