Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Meditație ghidată „Comuniune cu înțelepciunea Yoni-ului”

97.00lei

Această meditație ghidată se adresează tuturor femeilor care își doresc să se conecteze cu puterea ocultă a yoni-ului lor.

Descriere

Îmi desfășor activitatea în domeniul intimitate – erotism – feminitate – masculinitate – relația de cuplu de 15 ani. În toți acești ani am lucrat cu femei în sesiuni de yoni massage în România (și în ultimii 3 ani, în Stockholm), ceea ce mi-a oferit nu doar o perspectivă teoretică asupra provocărilor cu care se confruntă femeile în plan sexual, dar mai ales am o experiență practică, reală, autentică în ceea ce privește viață intimă a femeilor, dobândită în miile de ore de sesiuni de yoni massage în care am fost și sunt martora, facilitatoarea proceselor de descoperire, conștientizare, vindecare prin intermediul puterii vindecătoare a erotismului.

Am creat această meditație ghidată ca un instrument pe care îl avem oricând la îndemână pentru a ne îmbunătăți viața intimă, pentru a ne conecta cu propriul yoni, pentru a aduce mai multă iubire, conștientizare, sănătate, vitalitate, senzualitate, sacralitate, în relația cu yoni-ul nostru.

Femeile îmi povestesc despre cele mai intime secrete, despre momentele lor de extaz erotic, despre năzuințele lor, despre neputința lor, despre fricile lor și rușinea lor.

Lucrez cu tinere, cu femei care sunt într-o relație de cuplu de zeci de ani, cu femei care nu se află în relații de cuplu, cu divorțate, cu văduve, cu femei care adoră intimitatea, cu femei cărora le este rușine să pronunțe orice cuvânt care exprimă organele genitale, cu femei care nu au avut niciodată contact sexual și au trecut de prima tinerețe, cu femei care au copii și nu au atins niciodată orgasmul.

Și noi, toate femeile, ne confruntăm cu perioade în viața noastră când nu suntem conectate cu energia noastră erotică, când poate avem dureri în interiorul vaginului în timpul penetrării, când nu reușim să ne relaxăm, când nu simțim plăcerea intensă, când nu avem libido-ul la nivelul pe care îl dorim, când nu suntem conectate cu propria senzualitate și propriul trup.

Unele femei suferă de vaginism, frigiditate, o scindare între sufletul lor și aspectul erotic al ființei lor care se manifestă prin: rușine, pudibonderie,  frustrare etc. sau la polul opus, desfrânare sexuală.

Această meditație se adresează nouă, tuturor femeilor care ne dorim să fim fericite, să ne trăim viața în plăcere, să ne bucurăm cu adevărat de faptul că suntem femei și că avem acest trup minunat de femeie, care ne dorim să avem orgasme, care ne dorim să trăim o viață cu însemnătate, care ne dorim să ne comportăm ca ceea ce cu adevărat suntem: co-creatoarele propriului destin.

Vreau să vă împărtășesc despre cazurile femeilor cu care lucrez, atât în sesiuni de consiliere, cât și în sesiuni de yoni massage, care mă impresionează cel mai mult, și care din păcate nu sunt foarte rare: trupul femeii răspunde la plăcere, dar zona genitală este „blocată”.

Poate te întrebi acum la ce mă refer.

Depinde de zona care a fost considerată la un moment dat, în urma unei experiențe trăită ca o traumă, ca un abuz, ca o experiență în care femeia s-a disociat, ca fiind o zonă „plină de rușine/păcat/murdărie”: există cazuri în care atât zona sânilor, cât și zona intimă au fost considerate rușinoase, astfel încât femeia simte plăcere atunci când trupul ei este atins, cu excepția acestor zone.

Experimentând rușine, trăind un puternic conflict interior, plăcere vs durere, dorință vs rezistență (presupunând, de asemenea, că a fost o formă de plăcere), ea își pune un scut „protector” în zona intimă. Numai că acest scut protector o va împiedica să simtă plăcere și asta poate fi cauza situației în care ea nu a experimentat niciodată orgasmul.

Cum se manifestă acest blocaj în unele situații? O femeie simte plăcere atunci când este atinsă pe zonele erogene, se poate relaxa, poate experimenta chiar stări de transă erotică, dar atunci când este atinsă în zona intimă, se activează scutul de „protecție”. Am întâlnit cazuri în sesiunile de yoni masaj în care yoni-ul prezintă absolut toate semnele experimentării plăcerii, chiar și semnele unui orgasm, doar că creierul femeii nu poate decoda plăcerea. „Nu simt nimic” sau „simt foarte puțin”, „nu știu ce simt”, „unde mă atingi că nu-mi dau seama” sunt câteva dintre reacțiile pe care le primesc.

Din fericire, există soluții. Tocmai de aceea am creat această meditație ghidată: pentru a aduce conștiință în zona intimă, pentru a unifica aspectul erotic cu restul ființei, pentru a crea noi conexiuni neuronale, pentru a folosi într-un mod înțelept energia erotică creatoare.

Alte soluții implică, bineînțeles, terapie – consiliere. De asemenea, voi recomanda fără echivoc yoni massage – care ajută la crearea de noi conexiuni neuronale, care sensibilizează acele zone și chiar face să dispară „scutul protector”. Este important să avem în vedere că ceea ce a fost construit și întreținut de-a lungul anilor are nevoie de perseverență, dedicare și timp pentru a se vindeca.

Spuneam mai sus că probabil fiecare femeie s-a confruntat cel puțin o dată în viață cu ușoare dureri în interiorul vaginului în timpul penetrării. Aceasta pentru că noi, femeile, înmagazinăm tensiunile afective și erotice în zona intimă.

Atunci când nu există nicio scindare între planul afectiv și cel erotic, inima și yoni-ul femeii sunt la unison: dacă inima femeii e închisă, de obicei și yoni-ul său este contractat, dacă inima sa este deschisă și yoni-ul său este primitor și orgasmatic. Și viceversa. Veți observa, că practicând această meditație, inima vi se va deschide și veți avea o atitudine complet diferită, net superioară, în fața vieții.

Orgasmul feminin depinde și de activarea sistemului nervos parasimpatic, de relaxare, de acceptare, de încredere, de siguranță, de iubire.

Practicarea acestei meditații ghidate vă va ajuta să vă relaxați yoni-ul, să vă deschideți inima pentru a activa sistemul nervos parasimpatic, pentru a avea o viață erotică împlinitoare.

Și ce e mai important, această meditație ghidată, vă va oferi un mare secret, o taină esențială pentru noi, femeile, pentru a avea o viață cu sens: vă va arăta calea, direcția, sursa bunăstării noastre și împlinirii noastre feminine.

Vă doresc mult succes și vă mulțumesc că suntem împreună în această călătorie a feminității împlinitoare și orgasmatice!

Comentarii

Comentarii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.