Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Dacă aș fi bărbat pentru o zi, aș…

foto: captură din filmul The Lover

Plecăm de la premisa că suntem sinceri și lipsiți de inhibiții. Atât eu, cea care mă destăinui în fața ta, cât și tu, cel/cea care citești acești rânduri. Tratăm subiectul cu umor dar și cu onestitate.

Ce aș face eu prima dată când m-aș trezi? Aș fugi la baie ca să elucidez misterul: cum este să faci pipi cu erecția de dimineață! Aș ținti în toate direcțiile posibile până aș nimeri unghiul bun! Și aș pleca de la baie fără să las colacul jos! Ca în sfârșit să simt și eu cum e să te certe cineva pe un motiv atât de neînsemnat!

Apoi m-aș întoarce în cameră și m-aș așeza pe marginea patului. Bineînțeles că m-aș gândi la… nimic! Sunt nerăbdătoare să aflu cum e să fie atât de simplu să nu te gândești la nimic!

M-aș îmbrăca frumos, aș trage o cămașă albă pe pectoralii mei lucrați, i-aș sufleca mânecile, aș alege un ceas cu curea neagră din piele, o pereche de pantaloni gri, care alunecă frumos pe fesele mele bombate. Mi-aș da cu un parfum bun. Cred că aș folosi Opium și un strop de mentă.

În ziua în care mă gândeam ce aș face eu dacă aș fi bărbat pentru o zi, eram în oraș cu treabă și mergeam pe jos de la Unirii spre Piața Romană. Am intrat într-un magazin și când am ieșit de acolo, ochii au întâlnit cu privirea unui puști care lucra la un chioșc unde vindea cafea. S-a uitat fix la mine, dar eu am întors privirea, pentru că un domn s-a pus în fața lui și a început să îi vorbească. Atunci chiar am gândit: „Ce păcat că s-a încheiat” pentru că am simțit că acel schimb al privirilor nu și-a atins scopul. Nici nu am apucat să conștientizez gândul că am și auzit un strigăt venind din spatele meu: „Ești extraordinar de frumoasă! Nu mă dau la tine, doar vreau să îți spun că ești extraordinar de frumoasă!”

Scena aceasta s-a petrecut ca răspuns a ceea ce presupun eu că stă în menirea unui bărbat: să iubească Femeia!

Așa că eu, ca bărbat, m-aș lăsa fascinat de Femeie! Aș vedea frumusețea în fiecare femeie: în ochii ei, pe buzele ei, în mersul suav, ca de căprioară, în vocea sa tremurândă atunci când are emoții, în puterea paranormală de a avea grijă de o familie, în senzualitatea pe care o manifestă și de care poate nici nu este conștientă, în forța iubirii sale.

Aș merge pe stradă și aș fi un magician: aș oferi zâmbete femeilor, cuvinte de apreciere, susținerea atunci când nu o cer dar și-o doresc.

Fiecare femeie ar fi pentru mine prințesa regatului lui Dumnezeu. Ca un rege prin care El se manifestă, aș privi-o cu noblețe, cu dorința de a-i sădi în suflet recunoașterea propriilor sale înzestrări.

Aș privi-o ca iubitul sufletului său, ca pe femeia ale căror mistere îmi doresc să le penetrez cu întreaga mea ființă.

În Acele momente, aș fi eroul său! Bărbatul care își conștientizează limitările și alchimizează defectele în virtuți!

În ziua în care sunt bărbat mă pun în slujba iubirii, frumuseții și feminității! Fiecare gest al meu va fi o ofrandă adusă Feminității. Chiar dacă m-aș trezi în pielea unui bărbat care nu înțelege mare lucru despre feminitate, senzualitate, voi fi curios precum un copil! Voi sărbători femeia ca pe mama care mi-a dat viață și mi-a oferit prima inițiere în ceea ce privește Misterul Feminin.

Mă voi lăsa fascinat de Femeie! În Tantra se spune că virilitatea unui bărbat constă și în capacitatea sa de a se lăsa în permanență fascinat de către femeie.

După ce m-aș plimba pe străzi împărțind complimente și înmulțind zâmbete, făcându-le ghiduș din ochi fetițelor care-și plimbă mamele de mână, ajutând femeile în vârstă să care sacoșele până la stația de tramvai, m-aș îndrepta către iubita mea. Cu flori. Sau măcar cu un trandafir cu care să îi mângâi trupul nud.

Aș face dragoste cu ea ore și ore în șir, să o simt, să o iubesc, să o ating pe fiecare părticică a trupului. Să îi iau sânii în palme și să îi frământ ca atunci când eu i-aș plămădi din aluatul cel dintâi, să mă hrănesc cu sfârcurile sale mândre, ațintite spre soare, să îi cutreier cu sărutări fiecare curbură a trupului, să îi mângâi umerii grațioși, să mă afund între labiile cărnoase, cu buzele, cu limba, să hoinăresc acolo cu degetele mijlocii. I-aș inspira mireasma până în străfundul sufletului. Aș intra în întunericul acela misterios și mătăsos, umed, alunecos. M-aș dilata în nemărginire și aș cuprinde-o cu întreaga mea ființă, aș hrăni-o și aș umple întreg Universul cu iubirea ce curge prin mine.

Le-aș oferi buzelor sale însetate lingamul meu vânjos, frumos, lung și gros… Ele îl frământă, îl apasă, își trece ușor degetul mare peste capul lui fin, înroșit, alunecos.

Întreaga forță urcă în mine, mă cuprinde și îmi dizolvă limitele trupului, mă expansionează și îmbrățișez cu brațele-mi copacii, munții, oceanele, mă înalț pe creste impetuoase și mă unesc intim cu cerul. Tremur, respir întregul Univers în mine, îmi plimb degetele prin părul iubitei mele.

Îmi simt lingamul arzător cum freamătă între buzele sale. Intru ca un fulger cu totul. Gâtul său pulsează. Își ridică privirea către mine. Plăcere, exuberanță, încântare, fascinație, lumină, sclipire incandescentă, prospețime, gingășie, calm, dulce, parfum, dragoste!

Sânii-i rotunzi se leagănă ușor. Sfârcurile stau înălțate, demne, fericite…

Aș penetra-o în toate pozițiile cunoscute și am inventa altele noi. Aș fi atent la ea, aș respira în același ritm cu ea. Aș fi atent la mine și la modul în care simt eu plăcerea. Aș fi atent la amândoi în același timp. Mi-ar fi ușor să controlez energia erotică pentru că o îmbrățișez în mine. Îi simt pulsațiile ca și cum ar fi ale mele. Mă unesc cu ea.

Aș fi piedestalul său. Știu că iubirea fără de măsură, intensă și constantă a unei femei, care reușește să se topească în focul erosului, este cel mai de preț dar de care se poate bucura un bărbat. Femeia îți pătrunde tainele sufletului și ți se dăruiește cu adorație. Aș învălui-o cu iubirea mea. Aș citi cartea sufletului său și aș dezbrăca-o de temeri.

Noaptea, m-aș întoarce acasă și aș sta de vorbă cu mine, în liniște. Mi-aș conștientiza calitățile specific masculine și m-aș bucura că sunt bărbat!

PS: Dacă ești curios/oasă ce ar face unii bărbați dacă ar fi femei pentru o zi, poți arunca o privire aici. Dacă vrei să cunoști ce ar face alte femei dacă ar fi bărbați pentru o zi, uită-te aici.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *