Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

11. Întâlnirea noastră

Stau în pat relaxată, dar atât de entuziasmată de întâlnirea din seara aceasta… Am așteptat atât de mult această întâlnire. Luni de zile, zile întregi și nopți nedormite cu gândul la tine. Sunt fericită! În seara aceasta te voi întâlni, te voi vedea prin ochii iubirii ce mă inundă, a iubirii ce o simt pentru tine și a dorinței nesățioase de tine.

Totul a fost planificat. Rochie nouă – roșu aprins, exact ca pasiunea ce exista între noi, pantofii superbi, cerceii ce îmi mângâie pielea gâtului care zvâcnește de dorința atingerii buzelor tale…. Emoțiile îmi inundă trupul și-l face să tremure ușor de încântarea momentului mult așteptat. Mă gândesc la zâmbetul ce ți-l voi vedea și care mă va încânta și cuceri cu totul. Mă ridic, mă îndrept spre baie. Îmi pregătesc cu mișcări ca de dans, un dans al dorinței de tine și al simțirii lui Dumnezeu prin tine. Presar sarea de baie ce miroase așa puternic a trandafiri. Îmi apare imediat în minte: oare cum îți miroase pielea trupului? Sunt atât de nerăbdătoare să descopăr toate acestea!!! Toate aceste senzații și emoții mă copleșesc cu totul. Îmi aprind niște lumânări de parfumul lavandei și intru ușor, parcă temătoare în cadă. Încerc să-mi relaxez din ce în ce mai mult trupul pentru a putea mai apoi, să absoarbă tot ce voi trai prin tine…

Mă mângâi ușor în timp ce zâmbesc neîncetat gândindu-mă la tine, la atingerile tale, la gustul tău. Beau încet din paharul cu vin roșu de pe marginea căzii. Tare, puțin amar și dulce, exact cum ești tu… După câteva momente bune, mă îndrept spre cameră. Încep să-mi ung trupul cu uleiul de cocos, atât de preferat de pielea trupului meu. Îmi desfac părul și parcă-ți simt degetele prin el… Încerc să-mi revin din această beție de senzații pe care le simt doar gândindu-mă la tine. Mă pregătesc fără grabă. Mai sunt două ore. Doar două ore ce ne despart… Mă machiez, îmi aleg parfumul preferat, cel intens, dar și cu nuanțe dulci, și-mi mângâi buzele cu rujul roșu pe care atât de greu l-am ales pentru această ocazie. Îmi aranjez părul, lăsându-l despletit deoarece ador senzația atingerii acestuia cu pielea. Zâmbesc întruna.

Atât te-am așteptat și nici nu am știut asta până când te-am cunoscut. Sunt pregătită. Mă rog la Dumnezeu să aibă grija mea și să-mi ghideze pașii. Autocontrolul meu este la minim. Mă simt nesigură, vulnerabilă, deschisă și parcă îmi este frică. Știu că probabil, nu voi putea să pronunț cuvintele întregi – așa mi se întâmplă când sunt foarte emoționată. Ajung înainte de ora stabilită pentru a avea timp să mă relaxez și mă așez la masa rezervată de atâta timp… O muzică romantică, melodioasă mă încântă profund. Observ că tremur toată și că gropițele din obrajii mei s-au instalat și nu mai vor să se ascundă. Zâmbesc. Încerc să mă controlez, dar îmi este foarte greu. Emoțiile mă acaparează.

Preocupată cu toate aceste trăiri interioare, te văd deodată în fața mea. Te privesc. Nu pot să mă mișc sau să spun ceva. Mă uit la tine și atât. Strig în interior, să spui ceva, orice pentru că eu nu o pot face. Mă privești atât de profund încât simt ca mă penetrezi cu privirea. Zâmbești. Mă ridic neîncrezătoare, te apleci spre mine și-mi spui pe un ton atât de cald și sigur: “Bună! Arăți minunat!” Zâmbesc. Încerc să- mi controlez tremuratul picioarelor și îți spun, timidă: “Mulțumesc. Te rog, ia loc.” Mii de gânduri mă copleșesc. Simt cum totul este atât de intens, încât lumea devine atât de mică, de tăcută, de parcă am exista doar noi: tu și eu. Ne zâmbim, comandăm ceva și povestim încetul cu încetul una – alta. Ne sorbim din priviri, trăim mai mult în spatele vorbelor, în lumea senzațiilor, a trăirilor interioare. Timpul trece pe nesimțite și este timpul să plecăm.

Te admir neîncetat. Ești atât de frumos, de galant, de atent, de fermecător. Și simt că simți ceea ce simt și eu. Mă simt atât de vulnerabilă… Aș vrea să mă iei în brațe și să-ți simt căldura trupului, masculinitatea ce emană prin mângâiere. Mi-ai citit gândul. După ce mă ajuți să-mi îmbrac haina, mă iei de mână și-mi spui plin de siguranță și grijă: “Haide, să mergem acum. Vreau să mă îmbăt prin tine”. Zâmbesc, roșind. Nu întreb nimic, doar te urmez. Ajunși în mașină, te uiți lung în ochii mei, îmi zâmbești, mă tragi ușor spre tine și mângâidu-mi obrazul, mă săruți. Mă simt extaziată – dacă nu știam până acum cum se simte această stare, acum cu siguranță știu. Buzele tale atât de moi, de catifelate, atât de pline de senzualitate, rafinament și pasiune… Încep să trăiesc prin tine. Atingerile tale, mirosul tău de primăvară, mă face să mă simt plină… de Tot.

Ajungem acasă… La tine. Mă fac comodă pe canapea și stăm îmbrățișați bând un vin roșu. Nu vorbim nimic și totuși ne spunem atât de multe. Mă simt atât de fericită și de plină. Îmi doresc cu fiecare celulă a trupului meu să-ți dăruiesc din preaplinul pe care l-ai trezit în mine, să mă dăruiesc ție și să ne contopim în Iubirea Manifestată. Începi să mă săruți.. Îmi săruți buzele, gâtul, obrajii. Îmi cuprinzi palma și ne cuprindem degetele unele în altele. Mă strângi ca și cum vrei să-ți confirmi că de această dată, este real, eu sunt acolo, lângă tine… Îți șoptesc ușor, la ureche: “Te iubesc. Acum, lasă-mă să te ador.” Simt că te înmoi și că te aprinzi în același timp. Ne sărutăm cu o poftă nebună, ne mângâiem cu nesaț fiecare centimetru al trupurilor noastre.

Mă întinzi pe spate și vii în genunchi în fața mea. Te oprești, privindu-mă. Îmi spui zâmbind ștrengar: “Acum lasă-mă să te ador eu.” Mă dezbraci, și-mi tragi chiloțeii într-o parte, cu mișcări ușoare, care îmi dau încredere și mă ajută să mă relaxez. Mă privești din nou, îmi zâmbești și apoi, într-o mișcare bruscă, îi rupi cu totul putând astfel să guști cu nesaț din floarea ființei mele, pe care ai făcut-o să înflorească, deschizându-se și parfumând cu mirosul unic, specific mie. Mă sorbi ușor, îmi mângâi labiile cu vârful limbii, în mișcări de sus în jos. Îmi sugi cu putere clitorisul și mă penetrezi apoi puternic cu limba. Încep să tremur, să zvâcnesc de plăcere.

Mă tragi spre tine, îmi strângi pulpele pline în palmele tale, mă amețești prin mișcările limbii tale, în yoniul meu, mă musti, mă săruți, mă penetrezi. Sunt udă toată. Mai am puțin și mă voi regăsi într-un orgasm. Gem de plăcere și de dorința de a te simți înăuntrul meu. Mă simți și mă înnebunești mai tare, cu mișcări mai intense, mai ample, mai profunde pentru a mă aduce la orgasm. Mă strângi, mă mângâi, mă înnebunești. Și gem… Mă simt într-un orgasm continuu, amplu și intens.

Mă întind pe covorul moale și spun: “Te rog, umple-mă de tine! Vreau să te simt, să te simt înăuntrul meu, să te iubesc cu tot trupul meu.” Mă săruți încântat de cele auzite, de parcă toată seara ai așteptat aceste cuvinte. Vii deasupra mea și intri în mine. Îți simt penisul atât de puternic, de mare, încât am senzația că m-ai penetrat până în fundul ființei mele. Îmi zâmbești. Știi la ce m-am gândit. Începi să te miști ușor, alternând cu mișcări profunde, ușoare, cu cele mai rapide și înnebunitoare. Trăiesc orgasm după orgasm. Te strâng în brațele mele, îți străpung pielea cu unghiile mele, prin plăcerea intensă pe care amândoi o trăim. Mă penetrezi cu o iubire ce nu pare a fi umană, în timp ce îmi adori sânii sărutându-i cu atâta poftă și iubire. Te joci cu ei, îi guști, îi muști, îi săruți, îi strângi în palmele tale puternice. E atât de bine! Ești perfect. Perfect pentru mine. Îmi doresc să nu te oprești, să ne savuram unul pe celălalt încontinuu până când doar trupurile noastre vor obosi… Și așa și facem. Nu ne oprim. Continuăm până atunci.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *