Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

15. Roșu și Verde

Sa ne pictam
Săruturi,
Când nimeni
Nu ne vede.
Eu aleg roșu,
Iar tu verde.
Și noaptea
Grea,
Sub trupurile
Noastre geme.
În…
Cuvintele i-au rămas pentru câteva secunde suspendate undeva între picături de timp și emoții, încă necunoscute. Diana îl atintea cu doi ochi negri ca mura coaptă, iar apoi începu să zâmbească dulce.
În dimineți,
Ușor
Se pierde.
Parcă sunt
Semne.
Îți place roșu,
Iar mie verde.
Îl strânse ușor în brațe, iar chipul ei se oglindea perfect în privirea lui. Zâmbetul în formă de inimioară, ochii migdalați și un aer misterios și carismatic ii întregeau trupul sculptat fin. Alex avea un chip angelic și pur. Pielea măslinie se combina perfect cu ochii lui verzi și patrunzatori. Erau înconjurați de o liniște profundă, de temeri, de orgolii și de multe cărți. Ei doi, o noapte și multe cărți. Cărți ce zăceau leneșe, pe zeci de rafturi vechi și pline de amintiri. Unele erau noi, iar altele erau vechi, cu trupuri groase și fete șterse. Coperțile erau atinse de urmele timpului, iar poveștile ispititoare încă existau, așternute pe sute de file fragile. Gândurile Dianei erau blocate printre mii de întrebări fără răspuns. Dar azi cortina trecutului fusese ridicată. Azi se regasisera pentru totdeauna. Întunericul din bibliotecă era dezgolit și îmbrățișat alene de o luminița mică și gălbuie. Alex aprinse o lumânare parfumată pe un birou vechi unde zăceau cărți și hârtii împrăștiate haotic. Diana se opri grăbită lângă unul dintre rafturile pline de cărți și alese una dintre ele. Ajutată de luminița gălbuie a lumânării, incepu să o răsfoiască curioasă. Era o carte cu trăsături romantice și picături de erotism. Pentru câteva minute se lasă îmbrățișată de cuvinte și imagini provocatoare ce-i stârneau senzații și emoții dulci. Cu mișcări grijulii, închise încet cartea lăsând-o uitată printre celelalte.
Razele lunii atingeau chipurile misterioase a doi îndrăgostiți, pierduți într o noapte adâncă, înconjurați de cărți și gânduri voluptoase.
Așez lumânarea parfumată pe unul dintre rafturi, iar biroul îl dezgolesc cu mișcări bruște de povara cărților ce zăceau leneșe și ademenitoare. Începem să ne sărutâm cu poftă, ca doi înfometați, pierduți într o îmbrățișare fără sfarsit. Printre săruturi fine și mii de cărți nu eram dezgoliți doar de haine, dar și de temeri și necunoscut. Eram ca un nebun și o regină pe tabla de șah, în care jocul era unul lipsit de reguli și greșeli. Cuvintele nu mai existau pentru noi, doar o tăcere profundă. O tăcere în care limbajul trupurilor noastre era singura cale către iubire.
Diana își întinse trupul suav și fin pe biroul rece, își ridică ușor picioarelor, apoi le sprijini de marginea biroului, îndepărtându-le suficient cât să-mi simtă gura flamanda.
Lacom îi cuprind rubinul dulce cu buzele, iar limba mi se dezlănțuie nebunește. Îi simt vibrația trupului și a inimii în mii de mișcări subtile de plăcere. Sătul de nectarul dulce al rubinului, încep să-i ling încet sânii mici și rotunzi cu sfarcuri roz și delicate. Gemetele ei se imbinau perfect cu ritmul inimii mele. Termin de savurat sânii, asemeni unor prajituri pufoase și insiropate, apoi desenez grăbit și inocent cercuri și linii cu limba pe gatul ei delicat.
Pe neașteptate îi strivesc gura cu săruturi sfioase ce se transformă în adevărate emoții și gemete fără sfarsit. Îmi place să-i mușc buzele cărnoase și să ne atingem limbile într-un joc ce ne cutremură trupurile și sufletele. Excitat la maximum, o ridic brusc, o cuprind în brațe, iar smaraldul meu puternic, îi cuprinde întreaga ființă, ducând-o în cel mai necunoscut univers.
Amândoi ne mișcam în același timp, la fel ca două poezii uitate și încă nescrise. Privirile noastre se pierdeau printre secundele timpului, gândurile ni se topeau printre fiori adânci, iarna trupurile ni se regăseau pierdute, printre mișcări nebune, gemete profunde și orgasme perfecte.
M-am oprit câteva secunde, admirându-i trupul și înecându-mă în privirea ei neagra și misterioasă. Emoții ciudate îmi străbăteau întrega conștiință, iar inima îmi bătea puternic. O iubeam și nu începând de azi. O iubeam de ieri, de mâine, din alte vieți și dintotdeauna…

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *