Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

16. Străinul din mintea mea

O seară umedă de iarnă târzie, prilej perfect pentru o ieșire în cuplu. “Nu am mai fost de mult la cinema, e unul din filme acelea cu eroi americani” își zise în gândul ei, știind că lui îi plac genul acesta de filme. Își făcuse niște bucle drăguțe, nu prea accentuate, și se ocupa de machiaj, în timp ce el își ridica mânecile cămășii alese. Îi plăcea să arate bine, să se simtă confortabil în pielea ei, chiar dacă nu mergeau decât până la cel mai apropiat mall.

“Draga mea, ți-am pregătit pantofiorii negri, crezi că poți sa îi încalti pe aceștia astăzi? Știi cât de mult ador să te văd mergând pe ei”, zise el în timp ce își lustruia proprii pantofi. Ea zâmbi si raspunse “sigur” realizând că acesta e modul lui subtil de a spune “ar fi timpul să mergem, altfel întârziem, si pierdem reclamele de la început…” “off, cui ii pasă de reclame… dar, până la urmă, cui ii pasă de film” se amuză ea în timp ce îsi strânge lucrurile în geantă, și merge in hol unde el o ajută să îmbrace paltonul negru.

Ajunși in sala filmului, iși gasiră repede locurile. Se pare că umezeala și frigul de afară împinge mulți oameni către cinema într-o seară de vineri. “Ce bine că nu stă nimeni în dreapta mea, pot să îmi pun geanta pe scaun” gândi ea în timp ce iși fixa ochelarii 3D. Deja reclamele erau pe sfârșite, și filmul urma să înceapă. “Iubito, hai sa facem o poză cu ochelarii aceștia, ne face figura amuzantă”, zise el.

În timp ce ei se amuzau, un individ înalt, îmbracat la costum cambrat, se apropie de scaunul din dreapta. “mă scuzați, este geanta dumneavoastră?” i se adresează ei, dându-i de înțeles că ar avea bilet pentru acel loc. Cu o mișcare puțin stângace, ea reușește sa schițeze un “da, o iau imediat”, și în același moment filmul începe, se face liniște in sală. Paradoxal, ordinea din sală era indirect proporționala cu haosul ce începea să se formeze în mintea ei…

Filmul începuse direct cu acțiune, introducând rând pe rând personaje noi. El era captat de poveste și de efectele fantastice, ochelarii 3d oferindu-i o experientă deosebită. Și pe ea o ajutau acei ochelari, insă mai mult pentru a trage cu ochiul în dreapta ei. “De ce este acest străin singur la film?” se intreba ea in timp ce îi analiza puternicul antebraț cu vene conturate ce se sprijinea pe mânerul scaunului, la doar câțiva centimetri de piciorul ei acoperit de ciorapul cu portjartieră pe care îl purta. Un miros de parfum cu note oriental condimentate îi inunda căile respiratorii, ori de câte ori străinul de lânga ea își schimba puțin poziția în scaun. De câte ori întorcea discret capul pentru a mai fura o imagine a străinului, îi putea vedea jumatatea luminată a feței, un maxilar puternic, bine definit, părul scurt și brunet, tenul fin, probabil proaspăt ras… pozitia făcand cealaltă parte din figură obscură ca partea întunecată a lunii. “Ce se intamplă oare cu mine? de ce simt aceste impulsuri incontrolabile de a analiza acest bărbat? de ce nu ma pot concentra pe nimic altceva decât imaginea și mirosul lui… el probabil că nici nu m-a observat, și pe deasupra sunt aici cu iubitul meu… ar trebui sa îmi bag mințile în cap” îsi poruncise ea în gândul ei, de parcă poți să comanzi armata de fluturași să își oprească zborul intensiv din stomac odată ce au început.

Se așează picior peste picior lăsând aproape din greșeală să se vadă puțin din dantela ciorapului, și îi șoptește lui:

“Îti place filmul, dragule?”

“Da, sper că și ție!”

“Nu iți vine să crezi cât de mult îmi place” îi spuse ea zâmbind, referindu-se evident la cu totul altceva. Întorcand privirea însa se întamplă ceva neasteptat: Îl surprinde pe individul brunet trăgând cu ochiul la ciorapul ei. Se inroșește și își aranjează rapid rochița, revenind cu picioarele într-o poziție obișnuită, însa nu cu “picioarele pe pamânt”, pentru că acesta era fix evenimentul pe care o parte din ea îl aștepta nerabdătoare. Uitându-se în jos realizează că sfârcurile ei se luptă să evadeze prin textura subțire a rochiei de seară, făcând vizibilă starea ei de excitare. “off Doamne, ce se întampla cu corpul meu”. Acum mânerul din dreapta al scaunului ei era ocupat de mâna ei, în urma celei mai recente schimbări a poziției. În mod intenționat a lăsat cotul ei să atingă cotul străinului, lăsând energia amândurora să se conecteze printr-o atingere fină, aparent întâmplătoare. “E o nebunie, de ce sunt așa excitată? oare el simte că mintea mea zburdă de excitare din cauza lui? trebuie să știu, îmi voi reproșa mult timp dacă nu voi acționa, mă va turmenta să mă întreb constant ce ar fi fost dacă…?” Degetele ei deveniseră brusc jucăușe. Cele de la mâna stângă pătrundeau subtil sub rochie, frecând ușor chiloțeii umezi, și cele de la mâna dreaptă alunecă ușor pe piciorul străinului. Îi putea simți căldura trupului prin stofa fină a pantalonului, căldura care parcă se scurgea spre părțile ei erogene prin puntea nou construită de palma ei, care acum îi cuprindea coapsa puternică. În același timp sentimentul fructului interzis îi amplifica plăcerea, și riscul de a fi descoperită în flagrant de iubitul ei îi dădea impulsuri de adrenalină. Mâna dreapta aluneca spre interiorul coapsei lui, descoperind faptul că nici atrăgătorul străin nu mai era atent la film de ceva timp. Îi putea simți erecția puternică prin pantaloni, și micile pulsații cauzate de mângâierile ei. Într-un sincron armonios pulsațiile erecției lui îi cauzau și ei pulsații de căldură și plăcere pe sub chiloțeii subțiri de dantelă. Pe neașteptate însă, individul se ridică și iese din sală, lăsând-o nedumerită. “Probabil că am exagerat, și l-am speriat… ce-i drept, și eu m-aș fi speriat dacă un străin m-ar fi pipăit în cinema” Se simțea puțin vinovată, nu numai că a râvnit la alt bărbat lângă iubitul ei, ba chiar i-a stricat și individului experiența filmului, însă era încă deosebit de excitată, o senzație pe care nu o mai trăise niciodată. Trebuie să evadez, simt că mă topesc aici” iși spuse ea, luându-și geanta.

“Iubitule, merg la toaletă”.

Cu picioarele tremurând și inima zbătându-se să iasă din piept, se indrepta spre toaletă căutând pachetul de șervețele umede în geantă. O mâna fermă o prinde de braț și o oprește. Era el, brunetul înalt care îi dăduse simțurile peste cap. Ea se intoarce iar ochii lor se intălnesc pentru prima oară față în față, timpul încetinește și o face pe ea să își simtă bătaile inimii în timpane. “Dumnezeule, este perfect!” Limba îi era blocată, însă ochii ei spuneau în cel mai pur și inocent mod posibil “ia-mă și fă-mi tot ce vrei tu!”. El îi spune să îl urmeze, iar ea nu se opune nici o clipă, și intră în toaleta bărbaților, care oricum pe timpul filmului este rar folosită.

În cabină el se întoarce spre ea și o lipește de trupul lui printr-o mișcare fermă și hotărâtă, permițându-i să îi simtă erecția puternică prin haine. Sfârcurile ei se ating de abdomenul tare și mâinile ei alunecă pe pieptul lui, în timp ce el bagă degetele prin părul ei și o sărută pasional. Degetele ei îi desfac unul câte unul nasturii cămășii dezvelind penctoralii masivi în timp ce degetele lui descoperiseră umezeala și căldura chiloțeilor ei strânsă în timpul filmului. Știa exact cum și unde să o atinga, iar atitudinea dominanta și siguranța acțiunilor sale o făceau pe ea să se lase purtată de dorința și să nu se mai gândeasca la nimic altceva, reușind să ajungă doar din aceste fine atingeri la climax. Eliberarea profundă îi inundă tot corpul și picioarele i se moaie, lăsându-se pe bratul ce o cuprindea de mijloc. Cu gleznele tremurânde și o poftă carnală necunoscută pentru ea până atunci, i-a desfăcut pantalonii și i-a cuprins mădularul tare ca piatra cu ambele mâini, iar în timp ce îl privea în ochi s-a pus în genunchi și a început să se joace cu limbuța pe capul descoperit. Îi plăcea să simtă zvăcnirile și gustul lui, îi plăcea să îl incite și tachineze cu limba, și în același timp să observe reacțiile feței lui, pentru a vedea câtă plăcere îi provoacă cu gura ei experimentată. “Aș face orice pentru el, vreau să îl simt în mine, vreau să fiu a lui, să ne oferim plăcere unul altuia ore întregi!” îi urlau gândurile în cap, însa în același timp realizează că nu este posibil să facă prea mult în cabina aceea și în timpul scurt pe care îl avea. “Vreau să îti simt plăcerea, vreau să îl am în gură! Te rog…” îi spuse, fără să știe exact dacă a zis-o în cuvinte sau din priviri. Pasiunea cu care buzele ei îi dezmierdau falusul și mâna care se plimba intr-o armonie perfectă cu zvâcnirile puternice ale acestuia îl fac pe el să explodeze de plăcere.

Cu un zâmbet pervers și buclele răvășite, ea se ridică și iese din cabină, amintindu-și că trebuie să se întoarcă pe locul gol din sala de cinema. În timp ce se așează și filmul își dezvăluie ultimele secvențe, se scuză discret pentru timpul îndelungat petrecut la toaletă. El îi zâmbește și dă aprobator din cap, exprimând înțelegere. La ieșire, el se scuză puțin pentru a merge la baie, aceeasi încăpere în care cu puțin timp în urmă ea își trăia unul din cele mai neașteptate și intense orgasme din viața ei. Acolo străinul brunet de mai devreme îl aștepta zâmbind :

“Îți mulțumesc tare mult că ai venit, după zâmbetul incontrolabil de pe fața ei și părul răvășit, sunt sigur că s-a simțit minunat”

“Eu iți mulțumesc că m-ai chemat! Ai o iubită fantastica, sper să ne mai întâlnim și altă dată!”

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *