Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

5. Bună!

Lucrurile cele mai frumoase au loc cand ne așteptăm mai puțin si ne rămân întipărite în memorie.
Așa se întâmplă când șirul de cuvinte “Bună….pot să mă așez pe bancă lângă tine?” spuse în parc, intr-o după amiază…. unde adierea de vânt primăvaratica si razele de soare care încălzesc fețele celor doi, fac sa emane un mister si farmec peisajului, iar privirile lor sa se întrepătrunda în acelaș ritm….

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată din discutii obisnuite, atingerii involuntare, schimb de priviri si zâmbete care au loc între ei… duc la o mulțime de fiori ce au ca și rezultat primul sărut ……….unde la atingerea buzelor toate bătăile inimii se contopesc in acelas muzical al simturilor
După câteva revederi, intr-o seară de primăvara cand aerul este încă rece isi face prezenta invitatia la un ceai acasa… Ajunși acasă la un moment dat totul este acaparat de o profunda liniste… sărutul pasional ce are loc face ca rochia ei să alunece ușor pe lângă corp, astfel încât fiecare centimetru din trup să fie simțit si atins la adevărata valoare fără obstacole. Nasturii de la cămașă sunt de mult împrăștiati de mâinile ei ce se joaca în părul lui, fiind cuprinsă de brațele puternice ce îi oferă protecție si căldură.

Totul se desfășoară parcă într.un glob de cristal unde fiecare bătaie a inimii formează propriul lor vals pierdut in noapte, ochii sclipesc de fericire și sentimentele ce izvorăsc din fiecare colțisor al sufletului se resimt prin toți porii pieli. Mângâierea suavă lăsată de mâinile ce o ating pe spate si delicatețea buzelor ce lasă pe pielea ei amprenta dorinței de a o simți cât mai aproape de el, de a deveni un singur trup. Sentimentele ei de plăcere si extaz se manifestă prin zgarieturi lăsate pe brațe lui, prin strălucirea enigmatică a ochilor si a surâsului de fericire ce îi apare pe chip in acea noapte cu lună plina. În aer se simte iubirea celor doi, e momentul când fiecare se află dezgolit unul in fata celuilat, atat fizic cât si sufleteste, prin cele mai intense trăiri si simțiri, consolidand ceva unic ce nimeni nu poate distruge.


Răsuflarea întretăiată si zgomotele produse de intregul format care se vede pe chipul lor prin zâmbete multicolore si strălucirea din ochi conferă împlinire, liniste si iubire pură…… El îmbrățișînd-o îi șoptește la ureche “Bună, pot să ma așez pe bancă lângă tine?”

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *