Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

6. Un pian, eu, tu și o noapte ploioasă.

E trecut de ora 12 noaptea.Trupul mi-e obosit, are nevoie de o îmbrățișare. Mi-e frig și vreau să ajung într-un loc cald cât mai repede. Însă misterul nopții mi-a creat alt drum pentru noaptea aceasta. Mintea mea a obosit și i s-a cedat abandonului. Renunț la masca de peste zi și îndrăznesc să te urmăresc cu privirea. Parcă ai fi un tablou, unul rar, plin de farmec pur.

Privindu-ți degetele cum ating atât de suav fiecare clapă a pianului, fiori calzi de plăcere îmi inundă ființa. Fiecare notă muzicală e ca un sărut dulce peste pielea mea fierbinte. Te contemplu fără încetare și realizez că îmi doresc să mă cuprinzi total și tandru în dulci îmbrățisări, că vreau să devin una cu tine, să te sorb, să te gust, să te simt. Vreau să mă îmbat cu mirosul pielii tale. Îmi doresc să te descopăr în totalitate și să mă topesc în efervescența ta masculină. Mă întreb ce caut aici, de ce te privesc tocmai pe tine…și oare pentru cine cânți? Te ador cu fiecare minut care trece și mai mult. Ador firele de păr ce-ți mângâie fața cu așa de multă delicatețe. Nu știam că îmi plac bărbații cu părul mai lung…nu știam că un bărbat poate emana atâta frumusețe…

O cameră nemobilită, doar cu un covor de cărți vechi și un pian m-a adus împreună cu tine într-o noapte ce credeam că iar îmi va fi plină de gânduri. Te priveam de la distanță…starea de masculinitate perfectă pe care o manifestai în acel moment m-a făcut să te ador fără măsură. Tricoul negru îți evidenția atât de bine brațele… dure și puternice, dar totuși pline de iubire. Ce m-aș cuibări acolo…Deoadată te-ai oprit din cântat și m-ai privit…abia dacă mai puteam respira. Nu a fost nevoie de cuvinte. Ah, simțeam că îmi pătrunzi mintea, sufletul, trupul, toată ființa. M-am lăsat pătrunsă de curiozitatea ta. Te-ai apropiat ușor. Simțea că fiecare pas de-al tău te aduce și mai aproape de sufetul meu. Rochia mi-era udă, la fel și părul și restul corpului. Am închis ochii, simțeam că explodez. Mi-ai atins ușor brațul, degetele tale oprindu-se pe gâtul meu. Mi-ai sărutat obrajul roșu de pasiune, apoi cu grijă mi-ai dat părul pe spate și mi-ai sărutat cu sălbăticie fiecare buză, de parcă savurai cuvintele de adorație nespuse încă pe care sufletul meu simțea să ți le dezvăluie. Sângele îmi clocotea de atâta emoție. Îți simțeam dorința. Oh, m-ai făcut să mă simt cea mai dorită femeie.

M-ai invitat să dansez în ploaie pe ritmuri erotice rafinate. Încă auzeam pianul și m-am lăsat condusă de tine, de muzica sufletului, de picăturile de ploaie. M-ai privit în ochi. Atunci am știut că sunt a ta, că te vreau cu toată ființa mea. Ritmul respirației noastre s-a accentuat, creștea rapid și mai rapid și mai rapid cu fiecare secundă. Îmi venea să țip. Te doream atât de mult…Mi-ai mângâiat fiecare parte a trupului, parcă având grijă să adori tot ce am, să adori tot ceea ce alții nu au adorat la mine niciodată. Mi-ai rupt rochia. Mi-am mușcat buzele și am închis ochii. Am rămas goi în bătaia picăturilor de ploaie ce parcă își defineau ritmul după ritmul sărutărilor tale ce coborau și urcau ca într-un dans perfect. M-ai făcut să mă simt o zeiță adorându-mă, adorându-mi sânii, buzele, coapsele, fesele, trezindu-mă ca femeie, făcăndu-mă să te ador la rândul meu pe tine si tot trupul tău ce mă acoperea cu iubire și protecție masculină pură, rafinată, îmbătătoare. Când sărutul tău a ajuns între coapsele mele am țipat de plăcere. Îți simțeam limba cum comunică cu mine și cum își dorește să explodez de încântare. Mi-ai explorat fiecare parte a trupului și ai desenat cu limba cuvinte de mulțumire că mă dăruiesc ție, dorindu-mi astfel să te încânt cu tot ceea ce Dumnezeu manifesta mai frumos prin mine în acel moment. M-ai privit în ochi și ai intrat în mine. Atunci am simțit că s-au unit două Universuri ce abundau cu iubire și eros divin. Atunci am simțit că urc pe trepte paradisiace și mă unesc cu Dumnezeu. Cu fiecare penetrare de-a ta totul în jurul meu se transforma. Pătrundeam în alte lumi, pline de lumină și cu atât de multă iubire. Am început să plâng în baia de grație ce îmi spăla sufletul. Te simțeam atât de puternic! Mă dominai, dar cu multă iubire și recunoștiință pentru momentul magic dintre noi. Mă sărutai când foarte sălbatic, când foarte tandru, încet, de parcă tot timpul din lume ne aparține. Te-am strâns de mână tare sub plăcerea imensă ce se declanșa la fiecare penetrare de-a ta. Am simțit atunci că am luat de mână întreg Macrocosmosul. Mă dizolvam total sub cascada plăcerii rafinate. Contopirea noastră amoroasă m-a condus la extaz și m-a făcut să mor de fericire. Timpul s-a oprit, orgasmul s-a pornit. Eu, tu, ploaia și Dumnezeu. Atunci am simțit că trăiesc cu adevărat. Trupurile noastre s-au mișcat în ritmul iubirii și al ploii ce ne spăla sufletele cu multă grijă. Ne-am oprit dimineața, odată cu ploaia, dar mai plini de energie ca niciodată.

Eram o altă femeie, m-am lăsat condusă de tine pe culmile extazului și am cunoscut cum e să mori de plăcere. Am rămași îmbrățișați ore în șir, goi de griji, temeri, inhibiții, goi în razele soarelui ce ne zâmbea ca un copil fericit, se bucura pentru fericirea noastră. Ne-am privit ochi în ochi. Erau plini de mulțumire. M-ai sărutat iar, dar acum foarte, foarte suav. Mi-ai mângaiat sânii și m-ai mușcat ușor cât să simt iar fiori de plăcere și să tremur la gândul că ploaia a fost martora contopirii noastre. Ne-am unit mâinile și am simțit că te cunosc dintotdeauna și pentru totdeauna. Nu mi-ai fost străin, sufletele noastre s-au unit de mii de ani, exact cum trupurile noastre s-au unit în noaptea ce tocmai a trecut.

Încă te simt în mine, atât de profund și intens. Încă simt urma buzelor tale. Deja mi-e dor de tine. De tot ce sunt cu tine. Dar clipa prezentă mă face să cred și să simt că vom fi întotdeauna uniți, indiferent de spațiu sau timp. M-ai tras aproape de inima ta. Îți auzeam fiecare bătaie, simțeam cum pulsul tău crește de plăcere. Mi-ai mângâiat părul, săruntându-mă pe frunte. Ador să fiu sărutată pe frunte. M-am ridicat să te privesc. Mâinile mele doreau să-ți transmită toată iubirea, mulțumirea și aprecierea. Am început să-ți ating trupul cu părul meu. M-am oprit pentru o clipă să-ți privesc spatele. Am simțit că acolo e scrisă povestea noastră de iubire. Am desenat și eu la rândul meu cu limba cuvinte de “bine ai venit” pe gâtul tău, iar tu, îmi atingeai atât de ușor sufletul cu fiecare privire, mângăiere, sărut. M-am așezat pe spate, închizând ochii și lăsând baia petalelor de trandafir să îmi atingă toată ființa aflată într-un ocean de extaz. Te bucurai de bucuria mea. Eram ca doi copii ce descopereau plăceri spirituale la răsărit, descopereau tainele amorului plin de transfigurare, continență, iubire, sublimare.

M-ai mușcat de ureche și mi-ai șoptit atât de suav “Te-am căutat ani de-a rândul. În fiecare noapte am cântat pentru tine! Mi-a fost dor de tine!”. Am simțit că zbor de fericire. Sufletul meu se regăsise, iar trupul meu devenise altarul plăcerilor sublime, spirituale, pe care doar unirea pură și profundă cu el mi le putea aduce. Contopindu-ne atât de intim…am simțit că sunt o prințesă, iar el, regele ce m-a câștigat cu totul și care merită toată iubirea dumnezeiască. Am uitat de răni ale trecutului, mi-am spălat sufletul prin orgasmele multiple ce mi-au fost oferite de amorul pur, plin de iubire și poezie. M-am eliberat de tristețe și totodată sufletul meu și-a găsit casa și dorința de a-l iubi pe acest bărbat cu toata ființa mea.

Pășind la unison, respirând la unison, vibrând la unison ne-am îndreptat spre camera cu pian, unde simțeam că venise rândul ei să fie martora unei noi fuziuni paradisiace. Gemeam la fiecare atingere de-a lui, adorându-l ca pe un adevărat zeu. Eram amândoi într-un orgasm continuu și nu ne puteam opri să nu ne savurăm trupurile pline de goliciune și adevăr. Se crease o intimitate puternică, intimitate ce ne era oferită de sufletele noastre. Pentru noi de acum s-a creat un alt Univers, o nouă lume ce nu credeam că poate exista pe Pământ. Ne-am îmbrățisat ore în șir în fața pianului ce parcă începuse să fredoneze ritmuri fine de muzică plină de iubire. Amorul plin de dăruire m-a adus mai aproape de mine, de Dumnezeu și de minunea extazului divin, sublim, încântător.

Îți mulțumesc, omule cu pian, mi-ai atins sufletul și ai desenat în inima mea poemul erosului pur și rafinat!

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *