Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

7. M-ai învățat să transform pasiunea în dragoste

Ne cunoaștem de nu mai știu când, și parcă ne iubim dintotdeauna.
Încă de când eram o adolescentă, eram puternic atrasă de băiatul rebel de pe scenă. Îți ascultam piesele vers cu vers, și mă hrăneam cu muzica ta și cu pofta ta de libertate. Nici în fanteziile mele adolescentine n-aș fi îndrăznit să visez că vom deveni vreodată amanți.

Au trecut vreo 15 de ani de atunci, și încă mai vin să te văd pe scenă, la fel de însetată de prezența ta. Mă simt atrasă de tine, nu ești doar atrăgător și plin de energie și virilitate, ci ai pentru mine și o alură paternă, te văd ca pe un mentor, cu care am crescut și de la care am tot învățat, și învăț în continuare. De ani de zile ne tot salutăm timid, dar nu avem curajul să ne spunem mai mult de câteva vorbe. De data asta facem și o poză împreună, și schimb de numere de telefon, să mă poți suna data viitoare când treci prin oraș, să îmi aduci CD-ul.

Rămân împietrită când văd mesajul tău, târziu în noapte. Sunt singură în camera de hotel și mă întrebi dacă te primesc la mine. Sunt prea buimăcită pentru a înțelege ce se petrece, dar te invit în cameră.

Hotelul ăsta arată de parcă ar fi bântuit de fantoma lui Ceaușescu, îmi spui. Sunt surprinsă de atitudinea ta. Ești glumeț și îmi vorbești cu oarecare timiditate, și cu o ștrengăreală de copil. Nu prea semeni cu bărbatul de pe scenă, care instigă sutele de tineri să meargă la protest. De data asta ești foarte blând și dulce. Te citesc: glumele tale și jucăușenia ta trădează niște emoții, pe care încerci să le ascunzi.
Povestim zeci de minute, de parcă povestim dintotdeauna, și conversația curge încet-încet într-un subtil preludiu.

Flirtezi cu mine, dar atât de subtil, de parcă n-ai avea curajul să faci mai mult. Culmea, e ora 3 dimineața, ești în patul meu, dar nu ai curaj să faci nimic?!
Fără preaviz, sar pe tine ca o sălbatică. Simt cum crește în mine pofta de a te savura, o poftă care ardea mocnit și care abia acum se dezlănțuie, de o nu o mai pot stăpâni. Încerci să mă liniștești, mă iei ușor cu sărutări și mângâieri line. Eu vreau să te devorez, tu vrei să mă relaxezi. Câștigi tu dansul ăsta și reușești să mă înmoi, și mă întinzi ușor pe spate. Pe lângă tine, sunt ca o pană, mă iei pe o plamă și mă așezi fără efort, unde dorești.
Îți concentrezi întreaga atenție asupra tălpilor mele. Mă aștept să mă gâdili, dar nu se întâmplă asta. Îmi masezi picioarele și mă trec fiori din tălpi până pe șira spinării. Îmi faci cerculețe cu limba pe talpă, iar apoi îmi masezi gleznele. Urci ușor cu cu buzele și cu degetele pe picioarele mele, până aproape de zonele mele intime.

Te vreau în mine. Zvâcnesc de dorință și poftă, dar nu mă atingi.

Ai răbdare, îmi spui. Te muți cu limba și mâinile în zona urechilor mele. Dacă se pot trăi orgasme doar prin stimularea urechilor, înseamnă că eu sunt foarte aproape de unul. Cobori cu buzele pe gât și pe umeri, îmi muști delicat sânii și îmi mângâi omoplații. Simt pielea de pe întregul corp cum îmi e stimulată, mă trec toți fiorii. Descopăr noi zone erogene, pe care nici nu știam că le am. Cobori cu limba pe abdomenul meu, și mai jos, mai jos…
Abia apuci să guști din floarea iubirii mele, că am un orgasm electrizant. Simt că mă evapor ca o picătură de apă ce cade pe o tavă încinsă. Nici nu mă lași să suflu, mă copleșești cu sărutări și doar acum mă pătrunzi cu bărbăția ta. Sexul tău e atât de tare și de puternic, mă face să mă simt pătrunsă până în adâncurile ființei. Te strâng cu picioarele pe după spate, cu brațele pe după gât, și îmi înfig degetele cât mai adânc în pielea ta. Sunt pătrunsă de tine, și vreau și eu să te pătrund și eu cât mai adânc. Aluneci atât de ușor în mine, de parcă aici ar fi fost casa ta dintotdeauna. Ce ciudat, de obicei nu mă excit atât de ușor. Mi-ai apăsat pe niște butoane pe care nici nu știam că le am.
Facem amor cu orele. Nu e deloc sălbatic, așa cum credeam eu că îmi place. Ești tandru și plin de iubire. Mă cuprinzi, mă mângâi, mă săruți, mă alinți. Nu cred ca am fost vreodată iubită așa cum mă iubești tu în momentul ăsta. Aveam dreptate când te vedeam ca pe un mentor, dar nu știam că și în ale amorului îmi vei fi tot mentor.
Dintr-o singură mișcare, mă întorci pe burtă și mă penetrezi din spate. Nu te mai văd. Mă simt deconectată și mi-e frică să nu cad în gândurile mele. Îmi sucesc capul și te privesc în ochi. Și tu mă privești. Îți așez palma pe pieptul lat, în zona inimii. Din stomac îmi urcă înspre piept o energie, o formă de exaltare pe care nu am mai simțit-o niciodată. Ești aici. Credeam că te-am pierdut. Îmi dau lacrimile de fericire.

Frânți de oboseală, ne lungim in pat și îmi lipesc fața de a ta. Obrazul tău nebărbierit îmi pătrunde în piele, până la carne. Mă doare, dar e plăcută durerea, nu m-aș dezlipi de tine nici să ma ardă cineva cu ceară. Îmi trece un gând prin cap – Sunt masochită – și îmi zâmbesc singură. Spune-mi o poveste. Ai grijă de mine – mă ia prin suprindere cerința ta, și parcă nu-mi vine în minte nimic ce aș putea să-ți povestesc. Îmi plimb degetele prin părul tău cârlionțat și te sărut pe frunte. Ce ciudat, s-au inversat rolurile: ai fost pentru mine o figura paternă, iar acum îmi ceri să îți fiu mămică. Îmi ești atât de drag…

Soarele e deja demult pe cer, mai e puțin și trebuie să pornesc către casă. Dar nu vreau să mă gândesc la asta. Mâine nu știm ce va fi. Deocamdata vreau să fim prezenți, vreau să mai stau cu tine încă o secundă.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *