Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

9. Iubire profundă

Silvia se întoarce pe partea cealaltă în propriul pat… Nu reușește să adoarmă… Continuă să se întoarcă pe toate părțile… mintea ei zboară la acea zi în care l-a primit în casă pe Vladimir pentru prima dată … Se ridică din pat și caută cu disperare telefonul. Îl sună pe Vladimir să îi spună să vină la ea… Acesta îi răspunde că abia așteaptă să facă iar dragoste cu ea, să adoarmă în brațele sale și imediat cum va ieși de la locul de muncă va veni la ea. Fericită pentru răspunsul primit, Silvia merge în bucătărie și își pregătește cafeaua. Radia de fericire pentru că persoana care i-a furat sufletul și gândurile va ajunge din nou în brațele sale.
După ce a savurat cafeaua, merge în baie pentru a face duș apoi își dă cu cremă pe tot corpul pentru a avea pielea fină și catifelată, se acoperă cu un parfum ispititor și își alege o lenjerie sexy din dantelă albă. Se îmbracă cu o rochie mulată cu spatele gol, se încalță cu o pereche de pantofi cu toc și merge în living pe canapea.
Așteaptă frumosul brunet ce îi furase inima, foarte nerăbdătoare să îi simtă parfumul și sărutul suav cu ale lui buze catifelate și moi. Clipele de așteptare parcă deveneau din ce în ce mai lungi… după 10 minute de așteptare, în ușa apartamentului se aud bătăi iar ea se îndreaptă către ușă pentru a o deschide.
Era el…bine îmbrăcat…parfumat și elegant, cu o sticlă de vin în mână. Se privesc unul pe celălalt și zâmbesc. Neavând deloc răbdare, Vladimir o cuprinde de mijloc, o trage către el și o sărută, apoi îi spune: “abia așteptam această clipă să pot simți din nou aroma buzelor tale”. Silvia zâmbește și îl invită în living pe canapea. Cei doi încep să discute, minutele se scurgeau și printre povestiri încep să se sărute.
Vladimir îi cucerește gâtul cu atingeri fine ale limbii… cu mișcări de jos în sus… Silvia a început să se excite și trupul ei răspundea la fiecare atingere a lui… Încet, încet hainele de pe ei cad, sărutându-se și dezmierdandu-si reciproc trupurile.
Vladimir îi masează sânii, extazul se ridică la cote maxime… Mâna lui coboară până în bikinii Silviei stimulându-i clitorisul prin mișcări circulare ale degetelor… Ea își mișcă trupul în același ritm… Cu dor și poftă el se lasă ușor în jos…până ajunge între coapsele iubitei sale… o sărută de-a lungul labiilor de sus în jos… Din când în când se oprea asupra clitorisului jucându-se cu el și stimulându-l cu vârful limbii. Silvia era în al șaptelea cer iar trupul îi vibra de plăcere…
Penisul viguros pătrunde păsărica umedă și înfierbântată… gem de plăcere și primii fiori ai orgasmului își fac apariția… fiecare penetrare o aducea pe culmile extazului, încet încet…un tremur puternic de plăcere anunță primul orgasm… și următorul… și următorul… fac dragoste la infinit, îmbrățișati și fericiți!!

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *