Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Amorul cu continenţă sexuală – o misterioasă şi fascinantă artă a iubirii din orient. Interviu cu Raquel Welch

Frumoasa actriță americană, Raquel Welch, ea însăși o practicantă a continenței sexuale, descria într-un interviu acordat acum mai mulți ani, diferitele faţete ale unor stări extraordinare resimţite ca urmare a experienţelor sale amoroase tantrice. La baza fenomenelor descrise de actriță se află transmutarea potenţialului sexual, adică rafinarea sa în energie.

Puteţi să ne descrieţi ce simţiţi de fapt chiar în timpul jocului amoros cu continenţă sexuală?

„Amorul cu continenţă sexuală acţionează subtil într-un anume sens, prin senzaţii ce se produc într-o succesiune precisă. Experiențele sexuale de acest gen trezesc un freamăt specific, profund, în întreaga mea ființă. Pot avea acces instantaneu la noi viziuni asupra realităţii. Aș putea zice că impresiile pe care le trăiesc sunt la hotarul dintre lumea aceasta și cea supranaturală. Experiența își păstrează totuși un echilibru perfect, ritmat, vizionar, îmi permite să intuiesc  conţinutul și extremele. În același timp îmi pot urmări, într-o stare de martor atât emoţiile, cât și acțiunile pe care le realizez atunci. În timp ce fac dragoste mă unduiesc senzual într-o manieră care mă uimeşte şi resimt extaziată cum din ființa mea emană valuri de energie luminoasă. Mă bucur frenetic de fiecare ipostază amoroasă, gândirea mea devine profundă şi accelerată, sunt extrem de lucidă şi totodată mă cufund în beatitudine, mă simt în același timp fulger şi fulgerată; lumină şi tenebre; feminină şi masculină. Printre senzații delicioase, amorul tantric mă subţiază până la fir şi tăcere… Mă face să trăiesc plăcerea nesfârşită, învăluită în mister. Adesea aproape că nu mai ştiu dacă sunt cea care observă sau cea observată, dacă mă joc sau asist la un joc feeric, dacă sunt stăpâna a tot ce există sau sunt doar o moleculă înghițită de giganticul Macrocosmos. În timpul experiențelor tantrice mă aflu în acelaşi timp pe culmea valului de energie cât şi la poala lui şi îi privesc detaşată înaltul. Cred că această nedeterminare este cheia farmecului enigmatic pe care îl degajă amorul cu continenţă sexuală în cazul celor care îi realizează practic valenţele.

            Prin energia uriaşă pe care o trezeşte, erotismul cu continenţă sexuală are o acţiune foarte mare asupra tuturor nivelelor fiinţei, oferind astfel mijloace nebănuite de a realiza, destul de uşor şi în scurt timp, toate dorinţele unei vieţi complete, toată fantasmele pasiunilor și a trăirilor senzuale.

  • Ce influenţă are asupra minţii şi inteligenţei amorul cu continenţă sexuală?

„În funcţie de semnul zodiacal sub care s-au născut cei doi iubiți, amorul cu continenţă sexuală poate avea o gamă largă de efecte specifice. În urma experiențelor tantrice am constatat mobilizarea și nuanţarea potențialului mental și al inteligenţei. Acest fapt m-a ajutat să descopăr unele adevăruri profunde, să realizez limpeziri în sfera reflectării intelectuale a realităţii și să fructific în mod specific și divers gândirea creatoare. Pentru mine este evident că în toate stările de plenitudine amoroasă pe care le-am trăit, iubitul meu mi-a stimulat trăiri specifice, transformând modul în care vedeam lumea.”

  • În tradiţia orientală tantrică se fac dese referiri la fenomene parapsihice care se produc de la sine, în mod cu totul natural, de îndată ce iubiţii ajung să transmute cât mai bine uriaşele energii ce se manifestă sub forma unor stări de o intensitate uluitoare, în freneticele trăiri amoroase cu continenţă sexuală. Ce aţi constatat personal în această direcţie?

„În nenumărate situaţii am avut impresia că o inteligenţă infinită, cosmică, de proporţii colosale mă ghidează. Uneori am reuşit să percep detaşată gânduri care ieşeau din interiorul enigmatic al fiinţei mele, părând a voi să mă instruiască. Acum pentru mine este evident că în spatele lumii mele conştiente se întinde o mare lume intermediară: lumea subconştientului. Ea este o modalitate de echilibru între lumea existenţei cotidiene şi infinita inteligenţă a Universului. Această lume intermediară este cea care transformă forţele cosmice subtile care ne umplu fiinţa, în directive sau informaţii pentru eu-l nostru, făcând să apară minunate impresii intuitive.

Prin amorul cu continenţă sexuală, simultan cu extazul amoros, femeia îşi depăşeşte cu uşurinţă închistarea şi neputinţa, dobândind o cunoaştere unică, ce îi permite să se integreze direct in realitate printr-o experienţă bulversantă care o trezeşte faţă de sine însăşi.

Trezirea faţă de realitatea superioară a Eu-lui Esenţă şi o concepţie în întregime bazată pe experienţa practică referitoare la puterile imense de realizare, care există în energia sexuală a fiinţei, nu implică să se aştepte în inerţie o miraculoasă transformare viitoare. Un asemenea proces este posibil cu atât mai repede cu cât fiinţa în cauză se află în deplină înflorire a energiilor sale amoroase, pe care va trebui doar să le sublimeze prin intermediul unei aplicări tenace a propriilor puteri mentale, într-o manieră care este în acelaşi timp extrem de plăcută. Îmbinând de minune necesarul cu plăcutul, amorul realizat cu continenţă sexuală o super-euforică modalitate de auto-dezvoltare superioară.

Prin amorul cu continenţă sexuală am constatat cu uimire că fiinţa umană poate la voinţă să-şi branşeze conştiinţa pe unul din cele 7 nivele de conştiinţă care pot fi experimentate atât în noi înşine cât şi în iubit sau în realitatea care ne înconjoară. CHAKRELE de care se vorbeşte în YOGA şi tantrism sunt de fapt focare care primesc şi emană energia planurilor universale de conştiinţă. În MULADHARA, între anus şi sex, se află condensată, în centrul cel mai de jos, forţa vitală nediferenţiată. Ea se ridică pentru a deveni în SWADHISTHANA, la nivelul organelor genitale, energia instinctelor, a sexualităţii, a erotismului, a dorinţei. Ea trece prin MANlPURA, la nivelul ombilicului, care este centrul pasiunii, voinţei, umorului, energiei în expansiune. Forţa vitală urcă apoi pînă la ANAHATA, regiunea pieptului, care este focaruliubirii, a emoţiilor rafinate, afective şi erotice. Ea atinge VISHUDDHA, la nivelul gâtului, care este focarul cunoaşterii intuitive sublime şi elevării estetice, apoi urcă în AJNA, în zona frunţii, care este centrul clarviziunii, inteligenţei şi cunoaşterii inetelectuale înalte. În cele din urmă se opreşte în SAHASRARA, la nivelul creştetului, care este focarul ultim al înţelepciunii şi iluminării dătătoare de beatitudine şi nemărginire în fiinţă prin care ajungem să-l cunoaştem pe Dumnezeu.

  Prin amorul cu continenţă sexuală am reuşit să-mi dinamizez aceste facultăţi înainte nebănuite şi am învăţat să trăiesc în prezent. Simţurile au devenit pentru mine activatori ai minţii. Am realizat că fiecare dintre celulele mele este încărcată de psihism. Pentru ce să considerăm că gândirea se limitează doar la creier? Prin amorul cu continenţă sexuală, mentalul poate acţiona formidabil de uşor asupra fizicului. Personal, am putut verifica aceasta modelându-mi trupul şi frumuseţea, aşa cum un artist îşi modelează după cum doreşte argila.”

 

  • Ce părere aveţi despre fericire?

„Fericirea deplină este greu de atins atât timp cât nu facem un efort considerabil. În închipuire, fericirea se află la îndemâna tuturor; însă în realitate ea se supune numai celor înzestraţi cu o mare putere, care le permite să înlăture toate obstacolele. Amorul cu continenţă sexuală m-a făcut să realizez că este minunat atât pentru mine cât şi pentru cei din jurul meu, să trăiesc fericită în împrejurări îmbucurătoare, cât mai mult timp cu putinţă. După părerea mea, femeia temperată în vorbire, statornică în fapte, iute la îndeplinire, puternică în silinţă, neabătută de la ţelul urmărit şi capabilă de stăpânire, este astfel înzestrată pentru o mare fericire. Dacă pe deasupra cunoaşte şi principiile amorului cu continenţă sexuală pe care le aplică în mod consecvent în viaţa sa intimă, fiind eliberată de prejudecăţi şi complexe paralizante de inferioritate, ea va reuși cu siguranță să fie mereu fericită.

Multe femei, datorită închistării, ratează momente unice, făcându-şi iluzii cu privire la o fericire viitoare din cauza căreia neglijează realitatea unor lucruri extrem de plăcute din prezent.

Experienţa actuală de viaţă mă face să cred ferm că atât timp cât trupul este sănătos, prin amorul cu continenţă sexuală bătrâneţea poate fi ţinută deoparte, şi, în plus, simţurile vor fi menţinute în deplină putere astfel, în ciuda vârstei, îmi voi păstra tinereţea şi prospeţimea, dându-mi în continuare cu înţelepciune toată silinţa să-mi asigur fericirea de a fi iubită, iubind cât mai mult, şi cât mai intens. În acest fel îmi voi împlini cea mai mare bucurie pe care o resimt când dăruiesc plăcere acelora care îmi atrag dragostea şi admiraţia. Fericirea imposibil de găsit în altă parte este ceva uşor de găsit în noi prin amorul cu continenţă sexuală. Este ciudat că majoritatea oamenilor, în loc să caute fericirea în ei înşişi printr-o împlinire amoroasă cât mai profundă, o urmăresc în afara lor legându-se de părerea altora care pot fi linguşitori, nesinceri, nedrepţi, plini de invidie, de toane şi de idei preconcepute.

            Totodată am constatat că femeia care este nepăsătoare faţă de propria sa fericire, rareori este atentă fală de fericirea pe care i-o provoacă celuilalt. Într-o trăire amoroasă frenetică am avut brusc revelaţia că ceea ce suntem şi cum suntem contribuie infinit mai mult la fericirea noastră decât ceea ce avem. Cel energic dobândeşte fericirea chiar când este singur, căci fericirea ca şi nefericirea sunt înainte de toate în suflet. Înţelepciunea şi bunătatea sunt însă, după părerea mea, condiţiile esenţiale ale fericirii.

  • Credeţi că orice femeie este capabilă să abordeze cu succes amorul cu continenţă sexuală?

„Orice femeie frumoasă, total deschisă senzual şi inteligentă, care intuieşte într-o oarecare măsură puterea colosală a iubirii şi o va folosi cu tenacitate şi perseverenţă pentru a se trezi, descoperindu-și aspectele superioare ale fiinţei, este în stare să atingă orice performanţă în cazul amorului cu continenţă sexuală, singura condiţie este ca ea să aibă un iubit antrenat şi canalizat în aceeaşi direcţie cu ea. Prin natura structurii sale intime, femeia este extrem de înzestrată natural pentru amorul cu continenţă sexuală. Sublimarea energiei amoroase se realizează mult mai uşor la ea decât la bărbat, care va trebui să se plieze la un antrenament mult mai sistematic pentru a ajunge să rămână chiar şi 6 ore în erecţie fără a ajunge să ejaculeze deloc în tot acest interval. Desigur că o femeie poate cu uşurinţă, dacă vrea, să ajute un bărbat să înţeleagă acest proces intim, uşurându-i chiar mult reuşita, în măsura în care acesta este deschis faţă de această formă sublimă de a aborda amorul. Progresul pentru o femeie este mai greu şi mai lent dacă bărbatul nu-şi controlează pe deplin energia sexuală, ajungând să evite pierderea controlului şi ejacularea indiferent de durata contactului sexual. În măsura în care ar avea curiozitatea să experimenteze trăirea amoroasă net superioară şi mult mai amplă în maniera amorului cu continenţă sexuală, orice femeie deschisă senzual şi natural, înzestrată către trăiri sexuale, ar fi uimită de transformările pe care le-ar constata într-un timp foarte scurt, atât din punct de vedere spiritual, cât şi din punctul de vedere al satisfacţiilor senzuale resimţite. Încercând să împărtăşesc unor femei extrem de senzuale şi la fel de frumoase propria mea experienţă amoroasă cu continenţă sexuală, am putut să remarc ecoul redus pe care îl are acest subiect. Unele dintre femei se mențin în inerţie şi prejudecăţi prosteşti, în ciuda afirmaţiilor cu privire la aşa-zisa eliberare a femeii şi urcarea ei la acelaşi nivel de înţelegere cu acela al bărbatului.

Ceea ce le lipseşte unor femei care sunt chiar foarte dotate pentru amorul cu continenţă sexuală este, în cazul în care au cunoştinţele indispensabile, numai curiozitatea de a verifica efectiv prin experienţă directă această realitate formidabilă. Verificând prin propria lor experienţă, ele s-ar convinge atunci pe deplin de cele afirmate aici, căci aceasta le-ar da posibilitatea să compare două moduri distincte de a trăi amorul.”

  • Când aţi început să vă interesaţi de YOGA şi de amorul cu continenţă sexuală? Ce conjunctură v-a trezit curiozitatea în acest domeniu?

„În adolescenţă am citit multe lucrări de YOGA şi doar una singură, destul de greoaie despre TANTRA, dar din pură curiozitate şi fără să mă gândesc să abordez practic acest domeniu. Unele afirmaţii din acele lucrări îmi apăreau ca fiind o fantezie delirantă, demnă, după părerea mea de atunci, de cărţile ştiinţifico-fantastice, iar altele erau pentru mine ca nişte basme frumoase pentru a-ţi petrece timpul în mod plăcut. Ignoranţa mea era imensă şi îmi închipuiam că este imposibil ca nişte oameni să afle – acum 2000 de ani ceea ce de fapt nimeni în jurul meu nu era capabil să-mi dovedească acum pentru a mă convinge.

Mai târziu, îmi amintesc că văzând fotografia actriţei Mae West şi începând să o admir, am fost uimită de farmecul şi vivacitatea pe care o emana, dincolo de aerul de mister care o învăluia, intrigându-mă din ce în ce mai mult. M-a surprins că această actriţă, al cărei farmec mă copleşea, îşi păstra nealterată tinereţea şi prospeţimea de parcă timpul ar fi fost oprit în loc pentru ea, întocmai ca în cazul unei statui de fildeş. Am început să-i urmăresc cu atenţie viaţa şi m-a uimit nonşalanţa şi dezinhibarea pe care o afişa în pozele în care apărea goală şi uluitor de detaşată în frumuseţea ei copleşitoare. Care era oare secretul acestei stări de îmbătătoare vrajă şi fascinantă feminitate care emana prin toţi porii la această fiinţă?

La un moment dat, într-un articol, am citit că Mae West practica o formă orientală de amor care îi permitea să-şi menţină nealterate farmecul şi vitalitatea, în ciuda trecerii timpului. Pentru ea, iubirea este un elixir al tinereţii dătătoare de forţă şi prospeţime – susţinea articolul. Fulgerător, în mintea mea s-a făcut lumină. Prin urmare, ceea ce eu crezusem că este fantastic şi imposibil era totuşi real şi verificabil în cazul acestei actriţe. Am hotărât să mă interesez, de data aceasta practic, de ceea ce mai înainte parcursesem amuzată, zâmbind ironic în ignoranţa mea adolescentină.

Am început să mă documentez cu atenţie şi să practic ceea ce am înţeles şi, în scurt timp după aceea, am fost uimită să constat că rezultatele erau exact cele indicate ca trebuind să apară. Într-o discuţie cu Mae West, la 2 ani după aceea, am putut să am cu această actriţă, pe care continuam să o admir, un schimb fructuos de opinii. Ceea ce eu abia reuşeam să dibuiesc pe linia amorului cu continenţă sexuală, ea ştia de multă vreme şi m-a edificat în mod magistral cum să procedez mai departe, întărindu-mi convingerea că ceea ce realizase ea puteam să realizez la fel de bine şi eu.

A fost destul de greu la început să găsesc un iubit care să admită să se antreneze, ajutat de mine, pentru a ajunge să-şi controleze ca şi mine energia erotică, dar când au apărut primele succese uimirea lui nu a cunoscut margini faţă de amploarea şi profunzimea stărilor amoroase, pe care nici nu le-ar fi bănuit a fi cu putinţă. Plăcerea resimţită la fiecare joc amoros făcea ca dragostea noastră să crească până la culmi de dăruire şi tandreţe greu imaginabile chiar şi pentru cel mai armonios cuplu, dar care nu cunoaşte TANTRA. Ore în şir rămâneam cufundaţi într-o plăcere nesfârşită care ne transfigura şi ne eleva unul faţă de celălalt. Ne jucam și ne dizolvam unul în celălalt de bucurie. Când urma să ne despărţim după asemenea stări delicioase, afecţiunea şi tandreţea noastră erau şi mai intense. Fiecare eram pentru celălalt un ocean de încântare şi eliberaţi de egoism, copleşiţi de cea mai pură dragoste, ne întreceam să oferim unul celuilalt cât mai multă plăcere generatoare de beatitudine amoroasă. Fericirea resimţită în asemenea stări era îmbătătoare, iar uluirea noastră se menţinea constantă, remarcând unul la celălalt transformările care se produceau gradat în noi. Comuniunea şi sinceritatea cu care ne exprimam spontan făcea ca fericirea resimţită să fie şi mai extraordinară. Comunicările telepatice apăreau de la sine între noi şi ne simţeam intim ca şi cum fiecare ar fi fost el însuşi celălalt.

Ar fi desigur foarte multe de spus, dar cred că cei care vor verifica realitatea acestor fenomene esenţiale vor putea să constate cu mult mai mult, căci în această direcţie un gram de practică valorează cât tone de teorie.”

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *