Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

De ce sunt bărbații ținuți sub papuc?

Mor toți oamenii de pe Pământ și ajung în Rai. Vine Dumnezeu și spune:
– Să se formeze două cozi! La una să stea bărbații care au fost dominați de către neveste, iar la cealaltă să stea bărbații care și-au dominat nevestele. Nevestele să plece cu Sfântul Petru.
Peste vreo oră, vine Dumnezeu să vadă ce au făcut bărbații. Se formaseră două cozi: una de peste 1 milion de kilometri, iar alta la care stătea un singur bărbat.
– Să vă fie rușine! Zice Dumnezeu. V-am creat după chipul și asemănarea mea și voi v-ați lăsat ținuți sub papuc! Priviți-l pe singurul meu fiu care a știut să stea drept și m-a făcut să fiu mândru de el! Spune-le, fiul meu, cum ai reușit să fii singurul bărbat din această coadă?
– Nu știu, nevastă-mea m-a pus să stau aici!

Mai în glumă mai în serios, numărul bărbaților subjugați, ținuți sub papuc și chiar efeminați este din ce în ce mai mare. Nu o să detaliez despre problema efeminării bărbaților aici, ci doar o să mă rezum la bărbații care, conștienți sau nu, sunt ”ținuți sub papuc”.

Femeile slabe de caracter, orgolioase, vanitoase și chiar egoiste au tendința de a subjuga bărbații prin intermediul energiei sexuale. Ele știu (sau nu) că aici este slăbiciunea bărbaților și profită de fiecare act amoros pentru a-i face din ce în ce mai dependenți de ele. Cu fiecare ejaculare, bărbatul dezvoltă un atașament negativ foarte puternic față de femeia în cauză, atașament care-l duce de cele mai multe ori la pierderea stimei de sine, a identității proprii, a verticalității și a virilității sale. Un bărbat care deține controlul deplin al energiei sale sexuale și este în permanență conștient de jocurile ieftine ale unor asftel de femei, nu poate fi subjugat, ținut sub papuc și manipulat de nicio femeie, căci pentru el tertipurile de genul „dacă nu faci ce zic eu, nu mai pupi amor”, nu funcționează. El își controlează pe deplin emoțiile, gândurile, stările și impulsurile erotice și nu privește actul amoros ca pe un scop în sine ci doar ca pe un mijloc de elevare spirituală.

De asta există și în popor expresia „te face cu capul” care se adresează unui bărbat, referindu-se la o femeie. În esoterism se spune că zona organelor sexuale la femeie este yin, receptivă, lunară, iar la bărbat yang, emisivă, solară; pe când zona capului este la femei – yang, emisivă, solară; iar la bărbați – yin, emisivă, lunară. De aici rezultă faptul că femeile sunt mult mai puternice din punct de vedere mental decât bărbații și din această cauză unele femei se folosesc de slăbiciunea bărbaților pentru amor pentru a-i subjuga.

Până la urmă cine se aseamănă se adună…tu ce preferi: un bărbat slab de caracter și ușor manipulabil sau un bărbat viril, conștient și vertical?

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *