Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Grup de susținere și practică a iertării

În primul grup de practică și susținere a iertării, organizat în luna aprilie 2021, au participat 115 persoane. S-a creat un sentiment minunat de unitate, un spațiu sigur în care ne-am adus contribuția prin împărtășirea experiențelor și conștientizărilor avute pe parcursul celor 2 săptămâni de practică intensă a iertării.

Pentru că rezultatele au fost cu adevărat notabile, organizăm cel de-al doilea grup. Vino și tu alături de noi! Te vrem în acest grup pentru că și tu îți dorești să fii mai bine și să te eliberezi de bagajul emoțional al trecutului, iertându-i pe toți cei care ți-au greșit, cu voie sau fără de voie, sau iertându-te chiar pe tine însuți/însăți.

Cui se adresează acest grup?

 • Grupul se adresează celor preocupați de evoluția spirituală, care vor să aprofundeze iertarea sau care au nevoie să se îmbăieze în energia dumnezeiască a iertării pentru a se vindeca emoțional și pentru a-și vindeca trupul.
 • Celor care doresc să se elibereze de judecata de sine, de vinovăție, de ideea de păcat, de sentimentul de inadecvare;
 • Celor care au nevoie să își amplifice încrederea în Sine și în iubire;
 • Celor care s-au pedepsit pentru experiențele trecute dureroase, prin neîncredere în iubire, prin izolare, separare, închidere afectivă;
 • Celor care se îndoiesc de faptul că merită cu adevărat să fie iubiți pentru că nu au cunoscut iubirea în copilărie,
 • Celor care și-au propus să nu fie ca unul dintre părinți, dar pe zi ce trece, comportamentul lor seamănă tot mai mult cu cel al părintelui;
 • Celor care au relații disfuncționale cu părinții, cu frații sau cu familia în general;
 • Celor care au multă furie reprimată,
 • Celor care sunt dependenți de control, considerând că doar controlându-i pe ceilalți, sunt în siguranță,
 • Celor care se inhibă, care nu au curaj să exprime în fața ființei pe care o iubesc tot ceea ce gândesc, de frică să nu atragă conflictul,  supărarea, respingerea, critica, judecata;
 • Celor care au o rană profundă de abandon, umilire, nedreptate, trădare, respingere;
 • Celor care au suferit în trecut traume emoționale sau fizice;
 • Celor care sunt bolnavi și intuiesc că una dintre cauzele bolii este neiertarea de sine sau neiertarea celor care le-au greșit, cu voie sau fără de voie.

Cum va funcționa grupul?

Grupul va fi organizat pe Telegram.

Prima seară în care vom realiza tehnica iertării împreună va fi 11 mai 2021. Apoi timp de 2 săptămâni ne vom întâlni „împreună” la 21:30, fiecare în intimitatea casei sale și a sufletului său.

Cei care nu vor putea participa alături de grup, vor realiza tehnica atunci când timpul le va permite, dar respectând indicația că e important să realizăm tehnica în fiecare zi, din cele 14 propuse. Este foarte important să fim perseverenți în acest proces. Vă îndemn să vă oferiți cu generozitate acest timp, zilnic, pentru liniște, pace, armonie și vindecare.

La ora 21:30 dăm play înregistrării pe care o veți primi în urma înscrierii și urmăm ghidarea audio. Vă recomand să vă retrageți, pentru a realiza tehnica, într-un spațiu în care aveți intimitate.

Acest grup are ca scop susținerea și practica iertării. În momentul în care alegem să facem parte din grup, ne asumăm că vom practica zi de zi, timp de 2 săptămâni tehnica iertării, pentru a dezvolta prin efort această abilitate de a ierta, de a atrage în ființa noastră energia iertării ce ne oferă o stare de eliberare, de liniște, de pace, înțelepciune, o înțelegere superioară, bucurie, mulțumire și recunoștință.

Vom observa că practicând această tehnică vom descoperi anumite aspecte de care nici măcar nu eram conștienți, ne vom „curăța”, ne vom purifica mintea și „ni se va lua o greutate de pe inimă”.

Bonusuri incluse:

 • materiale ce abordează subiectul iertării, recomandări de cărți și filme care susțin procesul iertării.
 • 2 întâlniri online pe Zoom în care vom realiza împreună „Tehnica de iertare și de desprindere (prin tăierea legăturilor energetice nesănătoase) de persoanele de sex opus cu care am fost sau suntem într-o relație intimă, în raport cu care ne-am simțit folosiți, mințiți, trădați, umiliți, respinși, abandonați etc.”,
 • o întâlnire online pe Zoom la sfârșitul celor 2 săptămâni de practică,
 • grupul de susținere pe Telegram în care ne vom continua activitatea în fiecare luni de la 21:30, după încheierea celor 2 săptămâni de practică intensivă a iertării,
 • și cel mai important energia specială a grupului.

Cum va susține fiecare activitatea specifică acestui grup?

Energia fiecăruia din grup contribuie la energia grupului și aceasta se simte. Vom fi conștienți de intențiile, atitudinile și gândurile pe care le emitem cu privire la ceea ce realizăm în grup. Forța grupului este foarte specială și veți vedea că ne vom simți susținuți, impulsionați, inspirați, îmbrățișați într-un mod tainic.

În ce mod va realiza fiecare practica iertării?

În primul rând fiecare dintre noi va folosi suportul audio disponibil și va participa la întâlnirile de pe Zoom.

De asemenea este indicat să avem un caiet în care să ne notăm conștientizările pe care le avem pe parcurs. Orice revelație pe care o avem și considerăm că poate/merită să fie împărtășită cu grupul, este binevenită și apreciată foarte mult. Scriind-o grupului se vor clarifica și mai bine toate aspectele pentru cel care scrie, iar pentru ceilalți va face ca valul de energie pozitivă și înțelegerea să crească.

Ne propunem să avem mereu în conștiință pe parcursul călătoriei realizate împreună, intenția clară de a (ne) ierta pe toți cei care ne-au greșit cu voie sau fără de voie, astfel că ne vom raporta, ne vom aminti de grația iertării pe tot parcursul zilei, și nu doar în momentul în care realizăm tehnica.

Poate că unora dintre voi li se pare provocator, dar vă asigur că dacă vom fi perseverenți, entuziaști, dedicați acestui scop, atunci la finalul celor 2 săptămâni vom fi foarte încântați de ceea ce vom fi realizat.

Să fim blânzi cu noi! Procesul iertării este complex. Să avem răbdare și să continuăm cu mult curaj și entuziasm.

Cine coordonează grupul

Loredana Pulpan, consilier pentru practica și spiritualitatea intimității, trainer, instructor yoga certificat de Yoga Alliance, fondatoarea proiectului Vox Amoris.

Taxa de participare: 150 lei

Confirmarea înscrierii se face după achitarea integrală a taxei de participare prin virament bancar. Mai multe detalii despre cum poți face plata vei primi pe email după ce vei completa formularul de înscriere. Verifică-ți așadar căsuța cu emailuri!

Înscrie-te în grup!

Pe curând,

Echipa Vox Amoris

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *