Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Yoni Healing & Massage

 • Draga noastră,

Noi, terapeutele Vox Amoris, suntem recunoscătoare că ai ales să lucrăm împreună! Este o onoare și o încântare să îți fim alături în această călătorie a Feminității!

Te așteptăm să vii la întâlnirea noastră doar cu prezența ta minunată și cu o intenție clară de vindecare, trezire și aprofundare a erotismului, senzualității și  afectivității feminine.

Am creat 3 pachete speciale pentru tine. Te invităm să alegi tipul de sesiune de care ai tu nevoie în această perioadă a vieții tale:

1. The art of feminine intimacy (Arta intimității feminine) 
Durata sesiunii: 1h30min
Ce conține sesiunea: 
 • un ritual spiritual pregătitor pentru sesiunea de masaj, ca o meditație ghidată, care îți va susține procesul de relaxare, interiorizare, centrare, deschidere către aspectele curative și chiar spirituale ale erotismului.
 • masaj tantric care conține elemente de masaj de relaxare, presopunctură, mișcări specifice tehnicii lomi lomi, atingeri senzuale care se adresează zonelor erogene ale trupului. 
 • atenție! Această sesiune nu conține masajul în zona intimă.

Preț: 500 Ron

Această sesiune se adresează femeilor care vor să se relaxeze, care au nevoie de o etapă pregătitoare pentru a-și face curaj să participe la o sesiune completă de yoni massage, care își doresc să aprofundeze relația cu propriul trup, cu feminitatea, senzualitatea și propriul erotism, care își doresc să își ofere ceea ce cu adevărat merită: ceva pentru sufletul lor, onorându-și feminitatea.

2. Sacred feminine eroticism (Erotismul feminin sacru)
Durata sesiunii: 2h
Ce conține sesiunea: 
 • 10 minute de consiliere – pe care o vom realiza chiar înainte de masajul propriu-zis
 • un ritual spiritual pregătitor pentru sesiunea de masaj, ca o meditație ghidată, care îți va susține procesul de relaxare, interiorizare, centrare, deschidere către aspectele curative și chiar spirituale ale erotismului.
 • masaj tantric care conține elemente de masaj de relaxare, presopunctură, mișcări specifice tehnicii lomi lomi, atingeri senzuale care se adresează zonelor erogene ale trupului. 
 • masajul yoni doar în exterior.

Preț: 750 Ron

Acest masaj se adresează femeilor care vor să se relaxeze și să își exploreze erotismul, care au nevoie de o etapă pregătitoare pentru a-și face curaj să participe la o sesiune completă de yoni massage, care își doresc să aprofundeze relația cu propriul trup, cu feminitatea, senzualitatea și propriul erotism.

3. Yoni healing & Massage (Masajul yoni-ului pentru vindecare și autocunoaștere)
Durata sesiunii: 3h
Ce conține sesiunea: 
 • 30 de minute de consiliere – pe care o vom realiza chiar înainte de masajul propriu-zis,
 • un ritual spiritual pregătitor pentru sesiunea de masaj, ca o meditație ghidată, care ne va susține procesul de relaxare, interiorizare, centrare, deschidere către aspectele curative și chiar spirituale ale erotismului.
 • masaj tantric care conține elemente de masaj de relaxare, presopunctură, mișcări specifice tehnicii lomi lomi, atingeri senzuale care se adresează zonelor erogene ale trupului. 
 • masajul yoni în exterior și în interior.
 • După masaj, vei rămâne în liniște câteva clipe pentru a savura și conștientiza trăirile avute în timpul terapiei,
 • La final, vom discuta despre experiența avută, pentru a cristaliza interior experiența iar tu vei avea nevoie de câteva minute ca să te pregătești pentru a te retrage fizic din paradisul pe care l-am creat împreună.

Preț: 1000 RON.

Îți recomandăm să îți faci programare cu minimum 3 zile în avans.

Nu sunt permise anulările în ziua serviciului programat – dacă vei anula programarea, avansul se va considera plata pentru neprezentare. În acest caz nu sunt incluse reprogramările realizate cu minimum 36 de ore înainte.

Pentru întârzierile care depășesc 15 minute, se va reduce timpul de terapie corespunzător cu durata întârzierii.

Locația în care ne vom întâlni se află pe Calea 13 Septembrie, în zona Marriott. După ce vei face programarea, vei primi un e-mail cu adresa exactă.

Important de știut:

Sesiunile NU includ servicii sexuale, cum ar fi actul sexual, sărutul etc.

Granițele pe care le vom stabili noi în timpul sesiunii de consiliere de dinainte de masaj vor fi respectate și onorate în orice moment.

Întrucât înainte de masaj este necesar, vei face duș, așa cum se realizează înainte de fiecare ritual spiritual, cu intenția de a-ți purifica trupul și a te „spăla” de toate temerile, fricile, de rușine și angoase, pentru a te pregăti pentru experiența masajului. Noi îți oferim tot ceea ce este necesar pentru a face duș. 

În timpul sesiunii atitudinea ta va fi una total receptivă, doar de a primi, astfel că doar terapeuta va fi cea care va oferi atingeri. 
Yony healing & massage este o oportunitate unică de a te reconecta cu tine însăți, privirea conștiinței tale va fi îndreptată spre interior, terapeuta se află în serviciul tău, ea este acolo pentru tine, ea este un instrument prin care se manifestă pentru tine ceea ce cu adevărat tu ai nevoie și după care năzuiești. Fii total deschisă față de tine însăți pentru a avea parte de o experiență pură și plină de iubire, o experiență în care tu te conectezi cu propria ta senzualitate, feminitate și cu propriul erotism.
Tot ceea ce ți se cere este să te relaxezi complet și să îți îndrepți atenția spre interior, să îți deschizi inima și să te onorezi, să fii conștientă că acest timp este pentru tine și pentru sufletul tău, să iei din fiecare secundă maximul pe care această experiență ți-l poate oferi.  Trupul tău te va răsplăti cu o stare extatică.
Masajul poate include un anumit contact corp la corp. În timpul ședinței, terapeuta îți va masa trupul cu brațele, cu antebrațele, poate cu genunchii și este posibil să se așeze cu pieptul pe trupul tău sau să te îmbrățișeze. Fiecare ședință este diferită și unică.
Nu va exista niciodată o atingere a zonelor tale  intime de către zona genitală a terapeutei în timpul sesiunii.**

Despre orgasmul din timpul sesiunii

Experiența noastră și înțelepciunea erotică ne învață că o femeie, ca să înțeleagă cine este ea cu adevărat, este important să își permită și să își asume să își experimenteze cu înțelepciune emoțiile: să nu rețină nimic – nici tristețea, nici furia, nici durerea, nici dorința, nici plăcerea, nici sentimentele extatice sau fericirea pură. Toate emoțiile tale sunt binevenite să se manifeste și niciuna dintre ele nu este mai binevenită sau mai respinsă decât celelalte.
Experiența noastră este că femeile reacționează foarte diferit în timpul sesiunilor și, de asemenea, că aceeași femeie poate experimenta multe reacții și emoții diferite atât în timpul aceleiași sesiuni, cât și de la o sesiune la alta.
De asemenea, este posibil să experimentezi să treci direct de la un sentiment de tristețe la un sentiment de plăcere profundă în timpul masajului, sau de la un sentiment de rușine la libertate – dacă îți lași emoțiile să se desfășoare fără a încerca să reprimi nimic.
Dacă simți dorință erotică sau plăcere intensă în timpul masajului, te rugăm să te simți total liberă și în siguranță să te exprimi astfel – vei experimenta că terapeuta rămâne centrată în iubire și într-o stare frumoasă și elevată în care îți ține spațiul ca tu să te manifești așa cum simți .
Indiferent cât de multă dorință erotică sau plăcere manifești și simți, poți fi complet sigură de faptul că masajul nu se va transforma sub nicio formă într-o interacțiune personală. 

Poți citi aici și articolele pe care le-am scris despre masajul yoni-ului:

https://www.voxamoris.ro/masajul-yoni-ului-masajul-vaginului/
https://www.voxamoris.ro/yoni-massage-in-bucuresti/
https://www.voxamoris.ro/yoni-massage-pentru-vindecare-si-autocunoastere/

Te așteptăm să ne avântăm împreună în această experiență minunată într-un cadru intim, în care te vei simți în siguranță, ghidată să îți descoperi și să îți asculți șoaptele feminității!

Te îmbrățișăm!

NOTĂ:

Așa cum bine știi, începând cu 25 mai 2018, a intrat în vigoare legislația europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal (GDPR – Regulamentul UE 2016/679). Prin completarea acestui formular îți dai acordul să folosim datele solicitate, strict în scopul de a păstra legătura pentru a stabili termenii ședinței de masaj, pentru a-ți trimite newsletter (dacă îți dai acordul) sau remindere pentru sesiunea de masaj.
Datele precum numărul de telefon, adresa de e-mail, localitatea, CIF-ul societății comerciale sunt folosite doar pentru a respecta normele fiscale.

Ne dorim să ne rămâi aproape și pe viitor pentru a te ține la curent cu proiectele și evenimentele noastre.

**Lucrul cu traumele sexuale poate fi complex și provocator. Te invit să soliciți îndrumarea unui psihoterapeut dacă ai o istorie complexă în ceea ce privește traumele sexuale.
Informațiile afișate pe site nu înlocuiesc diagnosticul medical, tratamentul sau chiar sfatul medical. Trebuie să consulți întotdeauna un profesionist calificat, cu întrebări despre orice stare medicală, inclusiv condițiile psihologice. Masajul yoni-ului poate declanșa în mod neașteptat traume uitate. Dacă în orice moment, în timpul unui masaj, femeia suferă simptome fizice, mentale sau emoționale pe care terapeutul le consideră neobișnuite, va opri masajul și va cere asistență profesională.

Îți mulțumim!

Pentru mai multe detalii și întrebări, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail:

yonivoxamoris@gmail.com

0728 798 766