Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Yoni massage pentru vindecare și autocunoaștere

În cazul meu chiar așa este: le cunosc din interior în afară. Și la propriu și la figurat.
Eu nu le cunosc pe femeile cărora le fac masaj, uneori le știu doar numele. Nu știu unde lucrează, ce statut social au, din ce familie provin, câți prieteni au, câți followersi au pe rețelele sociale. Uneori le cunosc provocările cele mai intime. Acelea pe care nici măcar cele mai bune prietene nu le cunosc. Și ma înclin in sufletul meu, in fata lor pentru încrederea cu care ma investesc.
Fiecare femeie este o parte a sufletului meu. Ma regăsesc in ea și o onorez. Când se aseaza in fata mea, pe scaun, in cele 20 minute dinainte masajului in care povestim, ii permit sa ma pătrundă in suflet ca sa ii cunosc nevoile și dorințele.
In timpul masajului eu ma pun in slujba ei, in slujba fericirii sale. Eu nu mai exist. Ca și cum sufletul ei intra in mine.
Astfel creez intimitatea. Fiecare femeie sunt eu. Cântecul sufletului sau este cântecul sufletului meu.
Când intru în camera de masaj, eu, Loredana, nu mai exist. Sunt acolo în slujba fericirii persoanei pe care o masez. În acele momente eu mă rog ca prin mine să curgă toată tandrețea, iubirea, siguranța, încrederea, vindecarea, alinarea, senzualitatea de care femeia cu care lucrez, are nevoie. Mă rog să am capacitatea de a fi atât de deschisă încât toate aceste energii, emoții, daruri, să mă tranziteze. Uneori sunt copleșită de ceea ce se petrece, de frumusețea întregii palete de energii care se manifesta pentru ea, prin mine. Și cum mă descopăr pe mine mângâind, atingând!
Așa am învățat să tac și să ascult muzica trupului femeii pe care o masez. Ea mă ghidează, îmi arată cum să dansez cu degetele pe trupul ei! Uneori am senzația că scriu o poezie, cea mai frumoasă poezie! Versuri scrise din mângâieri care iau naștere din sunetul primordial, pe care îl regăsesc în respirația ei sau în geamătul ei ușor, abia perceptibil.
Masajul este pentru mine ca o meditație, ca o rugăciune de dincolo de cuvinte. E o întâlnire a sufletelor, o călătorie într-un tărâm pe care îl accesez doar așa, care nu are de-a face cu obișnuitul acestei lumi.
Uneori această călătorie este anevoiasă. Depinde de femeia cu care lucrez, de cât de deschisă este ea, de cât de mult poate pătrunde în ea…
Aseară am avut o experiență minunată.
Când am vorbit prima oară cu ea la telefon, mi-a spus că nu a avut, până la 40 de ani, niciodată orgasm. O femeie foarte frumoasă, căsătorită, mamă a 2 copii. Din cauza unor probleme, a trebuit să reprogramez săptămâna trecută prima întâlnire cu ea, la care răspunsul ei a fost: „dacă am așteptat 40 de ani să am primul orgasm, mai pot aștepta câteva zile!” Am râs, dar mi-au dat lacrimile.
A venit foarte deschisă, aseară, spre mine. O simțeam că este un pic emoționată, așa că i-am explicat cum decurge ședința de masaj. În timpul masajului a fost atât de deschisă! La un moment dat era doar ea cu ea, eu eram doar un martor care se bucura de cum o percepeam că se descoperă ea pe ea, în timp ce îi făceam masaj. Ca o floare înflorea.
Clipele de la finalul masajului au fost copleșitoare: când ea a avut o stare de catharsis. Eram lipită cu pieptul de abdomenul ei și am fost atrasă, scufundată în emoțiile ei: o descopeream iarăși pe ea, ca femeie, cu nuanțele sale specifice: frumusețe, sensibilitate, inocență, forță, măreție, curaj, deschidere. Toate vibrau, curate, strălucitoare.
Cât de important este să ne mângâiem, să ne oferim răbdare, timp, tandrețe! Știți? Asta lipsește cel mai mult. Aceasta este concluzia pe care am tras-o după majoritatea ședințelor de consiliere și după 5 ani de experiență în domeniul masajului yoni-ului.
Mai multe informații despre yoni massage găsiți aici și aici.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *