Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Masajul yoni-ului, masajul vaginului

Cui se adresează masajul yoni-ului?

Masajul yoni-ului se adresează fiecărei femei curajoase, preocupate de feminitatea, sănătatea și erotismul vieții sale.

Ce este yoni-ul?

Yoni este cuvântul sanscrit ce desemnează organele sexuale feminine.

Energia care îl traversează, energia sexuală este motorul vieții.

Masajul yoni-ului este o modalitate unică de vindecare sacră a traumelor și emoțiilor, precum și o modalitate specială prin intermediul căreia devii conștientă de propria energie erotică feminină. El se practică în India cât și în China de mai bine de 1000 de ani, în scopul vindecării și trezirii femeilor.

Cum decurge o ședință de yoni masaj?

Se începe cu un masaj complex ce include elemente de relaxare, presopunctură, masaj corp la corp. Se ating toate părțile trupului pentru a crea o stare de intimitate între cea care primește și cea/cel care oferă, pentru destindere, deschidere, pentru trezirea și amplificarea energiilor, în special a celor erotice și afective.

După aceea se trece la masajul yoniului. Se masează întâi elementele exterioare, și apoi, de comun acord, se începe penetrarea cu degetul/degetele a yoni-ului. Se masează interior punctul G, toți pereții yoniului, cu mișcări clar definite. Se masează punctul A (col, cervix) și dacă acesta permite, se poate pătrunde ușor cu degetul în el.

De ce aș alege să primesc un astfel de masaj?

Trupul este reflecția stării de conștiință. Pe forma trupului se citesc experiențele avute de-a lungul vieții: în umerii lăsați se întrezărește nesiguranța de sine, greutatea poverilor pe care nu reușim să le rezolvăm, pe grăsimea exagerată de pe trup se citește umilirea la care cineva a fost supus/ă de-a lungul vieții, pe un trup rigid se citește o rană de nedreptate.

Yoni-ul reflectă traumele emoționale, sexuale și relaționale, care, dacă nu sunt vindecate, crează blocaje energetice ce se manifestă fizic ca:

 • libido scăzut
 • lipsa senzațiilor la nivelul vaginului, un fel de amorțeală
 • dificultate de a trăi orgasmul
 • dureri în timpul actului sexual
 • lipsa lubrefierii
 • dureri la menstruație sau menopauză

Blocajele energetice, care la nivelul yoni-ului se simt ca niște contracții ale mușchilor care nu îi mai permit să fie elastic și din cauza cărora apar durerile la penetrare (în fiecare din acest caz, aceste contracții fizice sunt însoțite de o atitudine represivă și plină de aversiune asupra sexualității, inclusiv o rigiditate de a accepta o viziune spirituală asupra sexualității), apar datorită:

 • Procesului de îmbătrânire. Pe lângă aceasta, ca orice mușchi care nu este folosit, și mușchii vaginului se atrofiază. Vaginul nu este un tub gol care stă degeaba în trupul tău până când este folosit, el este, de fapt, un spațiu potențial: dacă nu există ceva care să-l țină deschis, acesta se închide.
 • Traume emoționale
 • Traume fizice
 • Toxine cum ar fi metale grele, aerul poluat, nutriția nepotrivită, pesticidele din alimente
 • Apa poluată
 • Stresul

Cum se manifestă aceste traume și închistarea erotică?

În afară de cele prezentate mai sus, cum ar fi mușchii vaginului contractați, care par uneori că nu ar lăsa în interior niciun deget să intre, durerile din timpul actului sexual, mai apar și unele noduri.

Nodurile se pot simți ca niște prune mici și se formează datorită stresului cauzat de emoții precum furia, frica, rușinea, frustrarea erotică sau afectivă. Aceste noduri din yoni vin la pachet cu dureri și în alte zone ale trupului cum ar fi: dureri de spate, coapse, umeri, gât și cap. Prin tehnicile speciale de masaj realizate la nivelul yoni-ului care vor detensiona și dizolva acele noduri, se vor relaxa și zonele mai sus amintite.

Există situații în care țesuturile conjunctive devin foarte rigide. În aceste cazuri este important ca masajul să le relaxeze, detensioneze, să permită libera circulație a energiei erotice vindicative. În acest caz femeia poate experimenta tremuratul întregului trup, spasme, stări de eliberare, de plăcere, de detensionare fizică și psihică.

În aceste situații, vaginul îți transmite că are nevoie de iubirea, atenția ta și de vindecare.

Din experiența proprie am observat că atunci când avem dureri, instinctual disociem acel organ de restul trupului, îl respingem. În acest mod vindecarea nu se va produce niciodată. Vindecarea se produce prin iubire și acceptare.

Cursul de nedorit este acesta: emoții negative hrănite prea mult timp, trauma emoțională, apariția durerii în trup, respingerea mentală a organului sau a părții din trup care ne provoacă disconfort, îmbolnăvirea organului, extirparea sa (care a fost acceptată din momentul în care am hotărât să respingem durerea și nu să o îmbrățișăm în inimă, cu iubire și să ne iertăm că ne-am greșit și că ne-am permis să ajungem în situația de a ne crea o traumă).

Un yoni fericit și sănătos este:

 1. Magnetic și strălucitor! O femeie fericită erotic strălucește și atrage extazul în viața ei.
 2. Busola ta. Te va conduce spre lucruri mari și deciziile potrivite.
 3. Dătător de viață. Și nu mă refer aici neapărat la actul procreerii. O femeie creează. Creează oameni mai buni. Creează artă – când gătește, când se pregătește pentru întâlnirea cu iubitul ei, când aduce valoare în viața celor cu care interacționează.
 4. Plin de orgasme, le va trăi pe toate cele pe care le-am descris în articolul cu lista de orgasme pe care le poate trăi o femeie, de aici.
 5. O sursă creativă. Cele mai bune idei vor veni din vagin. Și nu este o glumă! Acolo se află sursa înțelepciunii!

Cum descrii relația pe care ai cu yoni-ul tau?

La început yoni-ul a fost fericit. Apoi, o dată cu trecerea timpului, datorită sistemului de credințe, datorită societății care ne-a spus că el reprezintă o parte rușinoasă a vieții noastre, datorită traumelor, respingerilor, emoțiilor negative care au fost stocate în jurul organelor sexuale, ne-am deconectat de la unul dintre organele cele mai importante din organism! Cel mai sacru! Poarta care dă naștere vieții! Matricea universului!

Despre relația pe care ar trebui să o avem cu vaginul am scris aici.

Care sunt beneficiile masajului yoni-ului?

 1. Deblochează energia stagnată la nivelul zonei intime, eliberează toxinele și crește fluxul de sânge către organele sexuale.
 2. Irigarea acestora cu o cantitate însemnată de sânge ajută la eliberarea mai ușoară a hormonilor, ce stimulează atât buna funcționare sexuală cât și cea a creierului.
 3. Activitatea hormonală sănătoasă ne protejează de însemnate probleme de sănătate cum ar fi: durerile de spate, senzația de apăsare la nivelul pieptului, libido scăzut, pofta de viață scăzută, ajută la întârzierea menopauzei etc.
 4. Elimină traumele și ajută la conștientizarea mecanismelor emoționale deficitare.
 5. Crește potențialul orgasmic.
 6. Elimină sindromul premenstrual.
 7. Elimină durerile din timpul actului sexual.
 8. Rearanjează structurile subtile ale ființei, corectează posturile incorecte ale trupului.
 9. Întărește mușchii pelvieni.
 10. Conferă o mai bună vitalitate, energizare, încredere în sine, siguranță.
 11. Conferă abilitatea de a experimenta orgasmul multiplu, orgasmul resimțit la nivelul întregului trup.
 12. Descoperirea și conștientizarea propriei feminități și a tuturor nuanțelor sale.
 13. Încrederea de a manifesta toate aspectele feminității.
 14. Încredere în propriul potențialul creator.
 15. O stare inconfundabilă de bine, de expansiune, de încântare, de exuberanță care dăinuiește zile întregi.
 16. Îmbunătățește extraordinar de mult relația de cuplu.

Întrucât masajul yoniului necesită un cadru extrem de intim, atât fizic cât și emoțional, datorită vulnerabilității pe care o cere, este important să alegeți cu atenție persoana care vă va dărui aceste experiențe. Vorbesc la plural pentru că o singură sesiune nu este suficientă.

Prima sesiune este de tatonare. Unele dintre femeile cărora le-am făcut masaj nu s-au mai lăsat niciodată până atunci atinse de o altă femeie. Pe măsură ce vă deprindeți cu senzațiile noi și pătrundeți din ce în ce mai adânc în misterele propriei feminități, uneori prin stări de catharsis (care se manifestă prin plâns sau râs de necontrolat, datorită descărcării emoțiilor și traumelor refulate), puteți experimenta stări inefabile de plăcere, de feminitate debordantă, de înflorire.

Prin mâna mea au trecut (și la propriu și la figurat) femei timide care nu știau cum să se împrietenească cu propria sexualitate și feminitate și apoi le-am văzut înflorind în femei puternice, încrezătoare în forțele proprii, care au devenit conștiente că puterea noastră constă chiar în feminitatea noastră, femeie care și-au dezvoltat cariera, care și-au îmbunătățit stare de sănătate, relațiile, care au scăpat de majoritatea disfuncțiilor și tulburărilor sexuale și de multe alte boli de care au suferit o lungă perioadă. Femei care au întinerit. Femei care strălucesc.

Masajul yoni-ului este o călătorie lungă, lentă de multe ori, ce necesită răbdare, perseverență, curaj, abandon și angajament.

Care este atitudinea pe care trebuie să o aibă femeia care primește masajul?

 1. Să închidă ochii și să privească în interiorul ei.
 2. Să elimine gândurile negative și ideile obsesive din minte.
 3. Să fie cu adevărat prezentă și atentă la senzațiile pe care le percepe la nivelul trupului și apoi, la nivelul întregii ființe.
 4. Să fie conștientă de cum reverberează în ființa ei fiecare atingere.
 5. Să fie pasivă.
 6. Să își expansioneze plăcerea la nivelul întregului trup. Să nu se concentreze pe orgasm, ca pe o distinație, ci pe întreaga călătorie. Așa va putea descoperi valoarea tuturor zonelor erogene și își va trezi trupul.
 7. Să permită iubirii să pătrundă, prin yoni-ul său, în întreaga sa ființă.
 8. Să o venereze pe Marea Mamă care sălășluiește în fiecare femeie și datorită căreia avem acces la paleta de nuanțe infinite ale Feminității.
 9. Când senzațiile sunt foarte intense respirați în mod conștient: inspirați pe nas, expirați pe gură. Inspirați iubire și iertare, expirați și eliminați fricile și traumele.
 10. Fiți libere să exprimați toate emoțiile prin sunete. Nu există un mod corect sau greșit în această direcție! Faceți exact ce simțiți cu adevărat!
 11. Oferiți-vă permisiunea să primiți toată plăcerea care vi se oferă! Răspândiți-o în întregul trup!
 12. Primește cât mai multă dragoste prin yoni, care este un spațiu sacru.
 13. Fiți în contact cu întreg trupul.
 14. Fii atentă la energie. Simțiți-o!
 15. Renunță la orice încercare de a controla situația! Doar fii! Primește! Abandonează-te mâinilor celei/celui care îți oferă masajul.
 16. Dacă mintea rătăcește printre gânduri, ancoreaz-o în momentul prezent cu ajutorul respirației conștiente.

Multe femei au suferit abuzuri sexuale în copilărie, pe care nici nu și le mai pot aminti dar aceste traume crează cele mai mari blocaje energetice și reduc capacitatea orgasmică.

Este posibil ca în timpul masajului să trăiți emoții pe care nu le puteți identifica. Să vă simțiți precum un copil neajutorat. Aveți încredere în cel/cea care vă oferă masajul, el/ea va fi acolo alături de voi și nu vă va abandona, nici nu vă va respinge, umili sau trăda. Este posibil să simțiți furie, frică, vină, rușine, amintirea unui abuz. Oferă-ți șansa să vă descărcați traumele și emoțiile și să le alchimizați! Rămâneți în liniște, îmbrățișați. Puteți opri sesiunea de masaj. Fiți blânde și iubitoare cu voi însevă.

Comunicați-vă nevoile și sentimentele celei sau celui care vă oferă masajul. Permiteți-i să fie catalizatorul procesului dumneavoastră de vindecare. Cu răbdare și încredere, bucurați-vă de călătoria tantrică.

Fiți foarte atente la ceea ce se petrece în ființa voastră și în zilele ulterioare masajului. Fiți atente inclusiv la mesajele care vă apar prin intermediul viselor. Vă veți simți mult mai feminine și mai senzuale! Înfloriți lumea din jurul vostru cu aceste calități care se întețesc în ființa voastră!

Acum 2 ani am întâlnit cu o femeie care dorea să îi fac un masaj al yoni-ului. Mi-a spus că acum câțiva ani i s-a făcut o histerectomie totală. O priveam! Era atât de frumoasă! Se uita la mine și avea ochii înlăcrimați. Era prima femeie cu hiserectomie pe care o întâlneam! Era teribil pentru mine! Citisem despre faptul că în cazul unor oameni, atunci când li se extirpă un organ, se formează, din punct de vedere energetic, un organ fantomă. Și chiar dacă el nu mai există acolo, prin puterea minții, se poate crea și percepe.

Îi recunoșteam feminitatea acelei femei, dar și războiul pe care l-a dus ea cu ea însăși și străduința ei de a se accepta și de a se iubi. De a-și îmbrățișa feminitatea.

Faptul că suntem femei este o grație, orice ne-ar lipsi sau orice am avea prea mult. Așa cum spuneam mai sus, puterea noastră constă chiar în feminitatea noastră: în capacitatea de a fi vulnerabile, dăruite, compasive, empatice, sensibile, iubitoare, preocupate de binele celor din jurul nostru. Suntem Zeițe! Și acesta nu este un clișeu! Este doar realitatea de care trebuie să ne amintim și de care să fim cu adevărat conștiente! Menirea noastră este să fim fericite!

Programează la contact@voxamoris.ro o ședință de yoni massage pentru tine sau pentru o altă femeie draga din viața ta și cu siguranță va fi o experiență extraordinară.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *