Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Yoni Massage în București

CE este masajul Yoni-ului?

În sanscrită, Yoni desemnează organele sexuale feminine, asociate cu ideea de „templu sacru”.

Masajul yoni-ului este o modalitate de vindecare a traumelor și blocajelor energetice acumulate de o femeie de-a lungul timpului, precum și o tehnică de activare și conștientizare a propriei energii erotice.

El se practică în India și în China de mai bine de 1000 de ani, în scopul vindecării și trezirii femeilor.

CUM se desfășoară?

Într-un cadru intim, atât fizic cât și emoțional, terapeutul experimentat în acest tip special de masaj își folosește degetele, mâinile și întreg trupul pentru a crea o stare de relaxare, detensionare fizică și psihică, plăcere, înțelegere, acceptare și vindecare.

Procedeul include elemente, presopunctură și masaj corp la corp, culminând cu masajul yoni-ului. O interacțiune intimă între trupurile și sufletele celor două femei, terapeutul care oferă masajul și femeia care îl primește.

CUI se adresează?

Yoni-ul reflectă traumele emoționale, sexuale și relaționale, care, dacă nu sunt vindecate, creează blocaje energetice ce se manifestă fizic ca:

• libido scăzut
• dureri la penetrare
• lipsa senzațiilor la nivelul vaginului, un fel de amorțeală
• dificultatea de a trăi orgasmul
• dureri în timpul actului sexual
• lipsa lubrefierii
• dureri la menstruație sau menopauză

Acest masaj este recomandat tuturor femeilor care experimentează astfel de stări, precum și celor care vor să își activeze energia erotică.
El poate fi de asemenea un cadou de neuitat pentru o iubită sau o prietenă dragă.

Beneficiile masajului yoni-ului

1. Elimină traumele și ajută la conștientizarea mecanismelor emoționale deficitare, crescând potențialul orgasmatic.
2. Elimină sindromul premenstrual, elimină durerile din timpul actului sexual, ne protejează de însemnate probleme de sănătate cum ar fi: durerile de spate, senzația de apăsare la nivelul pieptului, libido scăzut, pofta de viață scăzută, ajută la întârzierea menopauzei etc.
3. Conferă o mai bună vitalitate, energizare, siguranță, încredere în sine și de a manifesta toate aspectele feminității.
4. Îmbunătățește relația de cuplu și viața socială.

Demitizare tabu-uri despre masajul yoni-ului

Tabu: Masajul yoni-ului se adresează doar femeilor celibatare sau celor care preferă și relațiile intime cu alte femei.

Adevărul: Absolut deloc. Masajul yoni-ului se adresează tuturor femeilor preocupate de feminitatea, sănătatea și erotismul vieții lor, indiferent de orientarea lor sexuală și statutul matrimonial.

Tabu: Este vorba doar despre sex.

Adevărul: Masajul Yoni-ului este o formă terapeutică de vindecare ce utilizează energia erotică pentru a dizolva tensiuni, traume, rigidități mentale și emoționale, folosind plăcerea ca pe un mijloc pentru a trezi trupul și a vindeca sufletul.

Tabu: Orgasmul durează ore în șir.
Adevărul: Scopul nu este să alergi după orgasm, ci să fii cu adevărat conștientă de senzațiile pe care le percepi în toată ființa, trăind cu naturalețe cât mai multe nuanțe ale feminității tale.

Cum se primește masajul yoni-ului?

Relaxează-te!

Închide ochii, privește în interiorul tău. Expansionează-ți plăcerea la nivelul întregului trup.

Iubește-te!

Permite iubirii să pătrundă, prin yoni-ul tău, în întreaga ființă. Fii în contact cu întreg trupul. Oferă-ți permisiunea să primești toată plăcerea care ți se oferă!

Respiră!

Când senzațiile sunt foarte intense respiră în mod conștient: inspiră pe nas, expiră pe gură. Inspiră iubire și iertare, expiră și elimină fricile și traumele. Dacă mintea rătăcește printre gânduri, ancoreaz-o în momentul prezent cu ajutorul respirației conștiente.

Primește!

Renunță la orice încercare de a controla situația! Doar fii! Primește!

Exprimă-te!

Fii liberă să îți manifești emoțiile prin sunete! Nu există un mod corect sau greșit în această direcție!

Întoarce-te la Sursă!

Venereaz-o pe Marea Mamă care sălășluiește în fiecare femeie și datorită căreia avem acces la paleta de nuanțe infinite ale Feminității!

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui să îți oferi această experiență! Nu mâine, ci astăzi!

Programează-te la numărul de telefon 0735 141 751 sau la contact@voxamoris.ro pentru a beneficia de o experiență minunată într-un cadru intim, în care te vei simți în siguranță, ghidată să îți descoperi și să îți asculți șoaptele feminității.

Mai multe detalii despre această călătorie minunată care se desfășoară atât în interior cât și în exterior puteți citi aici.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *