Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Cu mult timp în urmă, mi-am propus să îmi notez câteva idei după fiecare experiență avută în cadrul ședințelor de masaj, dar nu am făcut-o.  Acum am conștientizat că mi-ar fi și mie de ajutor și poate găsiți și voi ceva informații pe care să le puteți pune în practică în viața personală.

Ieri am avut un masaj extraordinar și vreau să vă împărtășesc câteva detalii legate de conștientizările avute, plus informații adiacente. Colul se află în cea mai profundă zonă a vaginului. În tradiția tantrică și în cea taoistă se consideră că orgasmul ce ia naștere prin erotizarea acestei zone este cel mai profund, mai amplu și cel care conferă femeii stările sufletești cele mai sublime.

În zona cervixului se acumulează foarte ușor stresurile zilnice și mai ales cele sexuale. Tocmai de aceea pentru unele femei atingerea colului poate fi dureroasă atât în timpul ședinței de masaj al yoni-ului, cât și în cadrul interacțiunii erotice. Dacă femeia reușește să relaxeze această zonă, va remarca cum tensiunile se elimină gradat și va putem avea cu ușurință orgasm la acest nivel.  În acele momente colul ei începe să se dilate gradat și astfel iubitul poate să o penetreze direct în deschizătura complet dilatată a colului, inducându-i stări profunde de plăcere. Despre tipurile de orgasm pe care le poate trăi femeia, am scris aici.

Stimularea directă a cervixului duce de multe ori la o deschidere intensă a inimii, iar sentimentele de iubire copleșitoare și vulnerabilitate sunt ușor experimentate. Cu cât o femeie își permite mai mult ei însăși să se adâncească în propriul ocean misterios al ființei sale, având încredere în ea și în feminitatea sa, și curaj în a-l ghida pe iubitul ei să o trezească pe deplin, cu atât mai ușor se va deschide spre anumite forme de extaz erotic.

Cum se simte când atingi colul?

Atunci când îl atingi cu degetul, îl simți ferm, având o suprafață lucioasă, alunecoasă, dar elastică. Forma sa este precum capătul unui ou de prepeliță, cu o deschidere în mijloc, a cărei mărime este în funcție de cât de relaxată și excitată este femeia. Ce este fascinant nu este neapărat forma, sau faptul că el se mișcă în funcție de gradul de excitație al femeii (el poate coborî până la deschizătura vaginului, implorând parcă penetrarea), ci senzația de vid pe care o creează în jurul său, atunci când se dinamizează.

Dacă ați simțit vreodată că aveți senzația că lingamul (penisul) v-a fost prins într-o deschizătură în interiorul vaginul, care îl strânge și vi-l absoarbe, creând o senzație de vid, atunci să știți că ați pătruns în col, iar aceasta nu este foarte des întâlnit: iubita dumneavoastră este cu adevărat deschisă, este foarte senzuală și erotică și are capacitatea de a vă primi în fiecare părticică a sa, atât trupească cât și sufletească și psihică.

În timpul masajului despre care vă spuneam mai sus, femeia minunată care primea masajul, mi-a spus: „când atingi acolo un punct, se face lumină, se aprinde o lumină.” Era colul. Senzația este foarte intensă, diferită față de restul senzațiilor percepute în celelalte zone ale vaginului. Este o senzație ce te duce în transcendență, uneori nici nu îți mai percepi corpul, simți că pătrunzi prin acea poartă, în suflet. Apar vibrații lungi și blânde, intense, care se răspândesc ca un reactor extrem de plăcut, în tot corpul și mai ales în sus, spre zona inimii și a capului.

Vreau să știu mai multe despre col!

Colul uterin sau cervixul are o formă cilindrică și, în medie, o lungime de aproximativ 2,5 cm. Este străbătut de un canal care superior comunică cu corpul uterin, iar inferior se deschide în vagin printr-un orificiu, care este punctiform sau circular la femeile care nu au născut și transversal la femeile care au născut. Porțiunea inferioară a colulul, numită și exocol, poate fi simțită dacă ne introducem un deget până în capătul vaginului. Consistența sa este fermă și elastică. Cervixul își modifică poziția odată cu modificările naturale de poziție și formă ale uterului.

Punctul A ce este?

Punctul A, numit şi zona AFE (Anterior Fornix Erogenous Zone) sau „epicentru”, este o zonă de ţesut sensibil, situată în profunzimea vaginului, pe peretele anterior, acolo unde începe curbura acestuia, deasupra colului uterin. Este echivalentul feminin al prostatei, la fel cum clitorisul este echivalentul feminin al lingamului (diferența este că pe suprafața clitorisului se află 8000 de terminații nervoase, pe când pe întreaga suprafață a lingamului se află doar 4000 de terminații nervoase).

Acest punct a fost decoperit de către un medic din Malaezia (mai exact Kuala Lumpur) în anii 1990. La început acesta a stârnit controverse și au fost înregistrate unele descrieri greşite referitoare la poziția sa exactă. Adevărata sa locație este chiar deasupra colului uterin, în cel mai profund punct al vaginului. Partea din față (de deaspura) colului uterin se numește zona anterioară a fornixului vaginal. Stimularea directă a acestui punct duce la lubrifierea intensă a vaginului și la declanșarea foarte rapidă a orgasemlor, chiar şi la femeile care în general nu sunt foarte trezite și receptive din punct de vedere erotic. În prezent există vibratoare speciale pentru stimularea acestei zone, care sunt lungi, subțiri și cu vârful curbat în sus.

Care a fost feedbackul după acest masaj?

Imediat ce s-a încheiat masajul, mă întrebam pentru cine e mai mare grația în cadrul acestor masaje? Pentru mine, că am acces la aceste mistere de o frumusețe copleșitoare, sau pentru femeile care primesc masajul și chipul le arată asemenea unei icoane, atât de transfigurat, după fiecare ședință?

Mesajul pe care l-am primit de dimineață sună așa: „Lori atât de minunată, ce prin atingerile trupului tău, orbești egoul și iluminezi realitatea feminității mele! Cum aș putea păstra mereu percepția atingerilor tale care mă scufundă în lumea mea interioară, încă plină de surprize? Percepția vine și pleacă… Aseară senzațiile au fost atât de copleșitoare, încât parcă am acceptat să mor în acea plăcere născută din trupul meu. Cum să găsesc calea să ajung mereu la acea nesfârșită tandrețe pe care am simțit-o în sufletul meu? M-am recunoscut ca Splendoare a existenței… Mulțumesc!”

 

Mai multe detalii despre masajul yoni-ului puteți citi aici și aici.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *