Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:
Îmi place să lucrez cu femeile, indiferent de vârstă, de experiență, de culoare, de orice ne conferă unicitate.
Dar totuși am o preferință, trebuie să recunosc. Când întâlnesc această tipologie de femei, sunt cu ochii mari, să nu rămână nimic neprivit, cu inima și conștiința deschise, să asimilez și eu din atitudinea lor, să mă molipsesc de la ele.
Cum le percep eu pe aceste femei: voi încerca să fac o scurtă descriere. Am observat că majoritatea dintre ele are peste 40-45 de ani. Până de curând s-au pus în slujba familiei, a soțului, s-au îngrijit de copii, s-au implicat total la job, au oferit atenția și timpul lor businessului. Au pus întotdeauna pe altcineva sau pe altceva pe primul loc, și nu pe ele însele.
A venit un moment în care poate și-au auzit ceasul biologic ticăind, sau poate se întreabă unde sunt ele în viața lor, încep să se întrebe cine sunt și ce își doresc.
Se împuternicesc. Își iau puterea înapoi.
Sunt conștiente că DA, în viața lor au suferit. Au suferit din lipsa iubirii, din lipsa tandreții si alte lipsuri pe care doar sufletele lor le știu. Au trăit pierderi. Au fost abuzate. Dar e de ajuns. Nu mai vor să trăiască în umbra traumei sau abuzului.
Vor să se bucure de viață, vor să respire viața, vor să cunoască plăcerea înălțătoare. Vor să fie împlinite!
Au o forță interioară uriașă. Le privesc fascinată și mă aplec în fața lor.
Ele sunt vecinele noastre, colegele noastre, mamele noastre, prietenele noastre, femei care poate nu ies în evidență la o primă privire, decât dacă știi să citești atât frenezia cât și liniștea din sufletul lor. Pentru că asta le definește: o poftă aprigă de viață și o acceptare totală a vieții lor. Nu se mai împotrivesc, nu se mai plâng, nu se mai scuză, nu mai acuză, nu se mai autosabotează.
Vin la mine și îmi spun: “fie ce-o fi! Sunt aici să primesc tot ce ai să îmi oferi!” Se aruncă pe salteaua de masaj ca într-un ocean plin de Viață. Se scufundă în misterul propriei lor feminități.
Iar yoni massage este doar un pas din frumoasa călătorie pe care o vor parcurge.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *