Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:
„În viață nu contează atât ce trăiești, cât ceea ce înțelegi din ceea ce trăiești.”
Încă din copilărie am fost foarte curioasă în ceea ce privește subiectul #erotism.
Apoi, odată cu trecerea anilor m-am observat că treceam dintr-o extremă în alta: ori eram foarte deschisă să experimentez erosul și manifestam înzestrări speciale, inedite în această direcție, aș putea spune, ori mergeam în extrema cealaltă când respingeam erotismul și mă confruntam cu foarte multe îndoieli în ceea ce privește acest subiect și îmi spuneam deseori că „poți trăi și fără eros”.
Și în cadrul unei sesiuni de Astrologie cauzală mi s-a confirmat că sufletul meu a avut mai multe existențe în care am trăit sexualitatea în toată splendoarea sa, uneori chiar fără responsabilitate, dar și existențe în care m-am dăruit unei vieți ascetice. Așa cum deja intuisem, în această viață era necesar să unesc aceste două aspecte în ființa mea: să trăiesc erosul sacru (spiritualitatea erotică).
Este interesant să descoperi că ceea ce este menirea ta este de fapt și cea mai mare lecție pe care o ai de învățat, care vine bineînțeles cu teste foarte mari și unele mai mici.
Am ales să studiez asiduu acest subiect în primul rând pentru a mă cunoaște pe mine, pentru a mă înțelege, pentru a-mi găsi echilibrul și pentru a fi fericită.
În tot acest periplu am căutat să îmi răspund la întrebările:
❤️ Ce reprezintă pentru mine erosul?,
❤️ Care este abordarea mea față de erotism?,
❤️ Cât de mult mă abandonez iubirii în interacțiunea erotică?,
❤️ Cum mă raportez cu adevărat la Bărbat?,
❤️ Cât de mult își pun amprenta aspectele erotice neînțelese din interacțiunile anterioare asupra relației actuale?,
❤️ Cât de mult mă influențează suferința anterioară pe care am refulat-o și nu am alchimizat-o?,
❤️ Care este diferența dintre excitația sexuală și dorința de intimitate profundă cu ființa celui iubit, și cum se percep ele?,
❤️ Cum să îți păstrezi inima dechisă atunci când viața erotică a cuplului are o dinamică descendentă?
❤️ Cum să reușești să fii prezent la nivel vital-emoțional, psiho-mental, supramental, spiritual atunci când faci dragoste?,
❤️ Cum să îți asculți ritmul trupului, să fii blând, să nu forțezi și cum să exprimi nevoile tale erotice?
M-au ajutat enorm de mult toate sesiunile de consiliere și toate ședințele de yoni massage pe care le-am realizat. Provocările celor cu care lucrez au fost, sunt (și chiar vor fi) și provocările mele, într-o oarecare măsură sau formă. Înainte de fiecare sesiune, eu îl rog pe Dumnezeu să se manifeste prin mine pentru cel/cea cu care interacționez.
Răspunsurile pe care le dădeam în ședințe, soluțiile pe care eram inspirată să le ofer, programele pe care le propuneam, toate m-au ajutat foarte mult, datorită lor am putut să îmi creez o imagine de ansamblu asupra situației în care și eu mă aflam.
Cartea rEvoluția Erotică este un proces ce durează de când eu am experimentat și am recunoscut pentru prima dată în această existență sexualitatea și apoi erosul.
Prin scrierea acestei cărți (proces ce a durat 5 ani) și prin toate acțiunile din viața mea intimă pe care scrierea acestei cărți le-a generat, am perceput clar cum în ființa mea s-a înrădăcinat erosul sacru, s-a consolidat însemnătatea erosului, cum am găsit echilibrul și nu voi mai pendula dintr-o extremă în cealaltă pentru că am intrat pe calea privilegiată a spiritualității erotice, pentru că am experimentat cu adevărat asceza plăcerii erotice îndumnezeitoare.
Eu ți-am împărtășit de ce am scris această carte. Tu de ce faci ceea ce faci în viața ta?

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *