Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Alegerea rochiei de mireasă – sfaturi utile

După decizia de a deveni soția bărbatului pe care îl iubiți trebuie să vă asigurați că alegerea rochiei de mireasă va fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ați luat în viață.

Nu este chiar atât de ușor să găsiți rochia de mireasă potrivită. Aveți nevoie de timp și răbdare pentru a găsi rochia mult visată în care veți arăta fabulos în ziua nunții. Veți alege o rochie de mireasă pe care o veți purta doar în ziua nunții, dar o viață întreagă în amintiri. Amintirile din ziua nunții le veți avea toată viața, nu doar în suflet ci și în poze și video.

Încercați să probați stiluri diferite pentru a vă putea da seama care este modelul care vă avantajează cel mai bine.

Nu uitați că trebuie să studiați ofertele, să vă documentați la tendințe, dar mai ales trebuie să știți ce model de rochie vă doriți să purtați în cadrul evenimentului. Dacă vă este greu să găsiți un model de rochie care vă avantajează, incercați să vă gândiți cum v-ar plăcea să fie linia gâtului, a mânecilor, a taliei etc. Doar așa veți ști ce trebuie să cereți în magazine.

Dacă ați ales deja bugetul rochiei, vă recomand să nu probați rochii mai scumpe decât vă puteți permite pentru că riscați să fiți dezamăgite.

Trebuie să începeți căutarea rochiei visate cu minim 5 luni înainte de marele eveniment pentru că în unele ateliere finalizarea comenzii poate dura 3-4luni. Atunci când mergeți pentru a proba rochii, este foarte important să luați decizia cea mai bună. Majoritatea viitoarelor mirese aleg să meargă cu viitorul soț, mama, sora, nașa sau domnișoarele de onoare. Încercați să nu mergeți cu prea multe prietene pentru că este posibil să obosiți mai mult din cauza comentariilor lor decât din cauza probelor. Se vor crea confuzii pentru că este posibil ca fiecare să aibă o părere diferită despre rochie, iar voi nu veți mai ști ce să alegeți. Nu trebuie neapărat să mergeți pe principiul că veți cumpăra prima rochie probată, dar nici nu trebuie să plecați cu gândul de acasă că nu veți cumpăra astăzi. Alegerea rochiei potrivite necesită multe săptămâni de căutare.

Noaptea nunții este cea mai frumoasă din viața voastră, dar și cea mai solicitantă. Trebuie mereu să fiți în centrul atenției, să dansați, să vorbiți cu invitații, să faceți poze și mai ales nu trebuie să uitați să fiți mereu cu zâmbetul pe buze.

Luați în considerare aceste lucruri când veți proba rochiile de mireasă. În primul rând trebuie să vă simțiți comod, trebuie să puteți ieși pe ușa casei și să puteți intra în mașina cu care vă deplasați spre biserică și restaurant. Dacă alegeți o rochie cu trenă gândiți-vă la o modalitate de a fi prinsă sau detașată pentru a nu vă incomoda pe voi sau pe invitați atunci când dansați.

Un alt sfat important pentru voi este că atunci când veți merge la probe să faceți poze. Atunci când veți ajunge acasă și le veți privi vă va fi mult mai ușor să luați o decizie. Chiar dacă vi se pare că ați găsit rochia care vi se potrivește este mult mai bine să continuați cu probele. Dacă atunci când veți proba gândul vostru va fi la acea rochie, atunci este cazul să incetați căutările și să o cumpărați sau să o comandați.

Dacă sunteți superstițioase și credeți că vă va aduce ghinion dacă mirele vă va vedea îmbrăcată în mireasă înainte de nuntă, puteți să ii puneți întrebări pentru a afla ce preferințe are în ceea ce privește stilul rochiei de mireasă.

Nu veți îmbrăca rochia doar pentru a vă simți voi unice și speciale ci și pentru a-l face mândru și recunoscător pentru că v-a ales și că vă are alături. Alegerea rochiei de mireasă trebuie să aibă legătură și cu dragostea dintre voi doi.

După ce ați ales sau comandat rochia de mireasă încercați să nu vă mai uitați după alte modele de rochii pentru că veți avea tendința să o comparați cu modelele pe care le veți vedea. Voi ați ales deja rochia, celelalte modele sunt pentru celelalte viitoare mirese.

Rochia aleasă de voi va fi cea care vă va lăsa pe buze un zâmbet de fericire și de mulțumire.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *