Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Cum pregătim candy bar-ul și fruit bar-ul?

Candy bar-ul este un colț special amenajat pentru momentele dulci ale nunții voastre. Invitații pot servi cele mai apetisante deserturi și prăjituri. Aranjamentul bufetului de dulciuri este elementul surpriză care poate influența pozitiv atmosfera petrecerii.

Nunta devine brusc mai frumoasă și mai specială dacă la mijloc este implicat și un mic (sau mare) candy bar. Încercați să fiți cât mai originali și să alegeți cât mai multe sortimente.

Un candy bar reprezintă o masă cu prăjituri, flori și decorațiuni, de obicei pe tematica nunții aleasă de viitorii miri. Candy bar-ul este unul dintre cele mai apreciate momente ale nunții, masa cu dulciuri este o încântare atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Deși toată lumea se concentrează pe sortimentele de bomboane și prăjituri, un candy bar de succes presupune de asemenea suporturi și decorațiuni potrivite care întregesc imaginea de ansamblu.

Prăjiturile cele mai des întâlnite pe masa candy bar-ului sunt cupcakes, macarons și cake pops. Acest colț destinat dulciurilor poate fi la fel de spectaculos și cu prăjituri făcute în casă. Dacă aveți foarte mulți invitați, puteți alege un cheesecake sau chiar o fântână de ciocolată înconjurată de fructe!

Numărul invitaților este foarte important pentru realizarea candy bar-ului. De obicei, se comandă cam două produse de persoană, dar numărul poate varia în funcție de dorința și de bugetul vostru. Prăjiturile alese de voi pot avea etichete în formă de stegulețe cu mesaje specifice evenimentului vostru.

Unele dintre mesajele din care puteți alege sunt: Love is in the air, Just married, I do!, Take one, Delicious, Pick me, Yummy, numele și data nunții voastre. Ele aduc un plus de originalitate produselor pe care le-ati ales și înfrumusețează acea masă specială .

Din punct de vedere estetic Candy barul completează perfect nunta voastră dacă este amplasat într-un decor deosebit. Trebuie să alegeți o tematică sau o schemă cromatică care se potrivește cu tema aleasă pentru nuntă. Astfel, veți putea alege prăjiturile în culorile și aromele potrivite.

Candy barul va atrage prin culoare și creativitate înainte de atrage prin arome. Dacă nunta voastră va avea loc vara, căldura poate fi dușmanul prăjiturilor de ciocolată, cupcake-urilor cu frișcă și topping-urilor. Cel mai bine este să amenajati candy bar-ul în apropierea aerului condiționat sau să alegeți dulciuri care fac față mai ușor temperaturilor ridicate.

Pe lângă prăjiturile delicioase de pe masa special amenajată pentru răsfățul dulce al invitaților voștri, fructele joacă și ele un rol important. Fructele se pot amplasa pe mesele invitaților, dar se pot alătura cu succes dulciurilor într-un aranjament creativ, sau se poate crea un fruit bar bogat și plin de vitamine. Fruit bar-ul reprezintă o alternativă sănătoasă, gustoasă şi aspectuoasă pentru toți invitații.

Pentru a realiza un decor deosebit puteți alege elemente decorative personalizate: stegulețe, plăci din lemn inscripționate cu mesaje, cutiuțe decorative, rame foto. Trebuie să oferiți invitaților posibilitatea să jongleze cu gusturile și aromele, ca de exemplu să își aleagă topping-urile preferate.

Dacă optati pentru o fântână de ciocolată asezonată cu fructe puteți alege diferite sortimente de ciocolată: albă,cu lapte sau belgiană care este considerată premium și garantează entuziasmul invitaților tăi.

Alegeți fructe de sezon sau care se potrivesc cu tematica evenimentului. Pe timp de vară, capsunile alături de o fântână de ciocolată vor face senzație printre invitați.

Alegerea fețelor de masă, a decorului, fundițelor din satin, a ramelor foto și a etichetelor din hârtie pot aduce un plus de dinamism candy bar-ului și fruit bar-ului, însă nu uitați că nu trebuie să combinați prea multe culori și texturi.

Trebuie să păstrați totul cât mai simplu pentru un aspect rafinat. Fiecare dintre voi vă puteți încânta invitații cu un colț dulce și delicios. Dacă v-aţi hotărât că doriţi un fruit bar sau un candy bar asiguraţi-vă că va fi aşa cum trebuie şi apelaţi, pentru asta, la profesionişti. Căutați din timp recomandări pentru a fi siguri că veți face cele mai bune alegeri.

Pentru a ști cum să îți organizezi nunta pe etape lunare, inspiră-te din articolul de aici. Lista cu tot ceea ce ne trebuie pentru a pregăti nunta, o găsiți aici. Tot ce este necesar să știi despre cununia civilă găsești aici. Am notat aici când nu se fac nunți în 2018 și 2019. Despre alegerea bijuteriilor pentru nuntă, te invit să citești aici. Dacă dorești să știi de ce trebuie să ții cont când alegi accesoriul de păr potrivit pentru mireasă, deschide acest articol. Dacă nu ai ales încă tematica nunții, te poți inspira din acest articol! Am scris, de asemenea, și despre alegerea machiajului de mireasă, a buchetului de mireasă și am adunat într-un articol câteva criterii de care este indicat să țineți cont atunci când alegeți locația nunții.

Despre alegerea rochiei de mireasă puteți citi aici și aici! Te întrebi de ce să alegi o nuntă restrânsă? Motivele le găsesți aici! Despre ce trebuie să ținem cont când alegem nașii de nuntă și care sunt îndatoririle lor – găsiți în acest articol! Am adunat aici idei și sfaturi pentru alegerea tortului de nuntă. Dacă vei fi domnișoară de onoare, află de aici ce va trebui să faci în timpul nunții! Lista cu tradițiile și obiceiurile importante la nuntă o găsești aici. Despre alegerea echipei foto video găsiți informații aici.

Mult succes la pregătiri, dragile mele! Pentru discuții, dezbateri și sfaturi personalizate, vă așteptăm pe grupul nostru de pe Facebook.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *