Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Pași importanți în alegerea machiajului de mireasă

Ziua nunții este despre tine, ești mireasă și trebuie să fii mai frumoasă decât ai fost vreodată.

Un machiaj de mireasă trebuie să arate uimitor și în fotografii.

După ce ai ales rochia și coafura, trebuie să te documentezi în ceea ce privește trucurile de make-up și să te gândești cum va arăta machiajul perfect dacă îți dorești să fii o mireasă de poveste și să ai o nuntă de vis.

O mireasă frumoasă este o mireasă care își pune în valoare trăsăturile naturale printr-un look natural dar cu impact.

  • Pentru miresele delicate, feminine, naturale, care nu se machiază de obicei, se poate opta pentru un machiaj natural, luminos cu o ușoară evidențiere a ochilor.
  • Pentru miresele romantice și vesele se poate opta pentru un machiaj potrivit fizionomiei, într-o paletă cromatică care se poate armoniza cu buchetul de mireasă.
  • Miresele care își doresc un machiaj în nuanțe neutre pot opta pentru nuanțele de piersică sau bej-auriu.
  • Miresele care au ochii căprui au avantajul că pot alege orice culoare la fardul de pleoape.
  • Pentru miresele cu ochii verzi, culorile fardurilor de pleoape vor fi ceva mai limitate. Cele mai multe aleg să își evidențieze ochii și aleg tonurile de roșu cărămiziu sau grena.
  • Miresele cu ochi albaștri vor purta culori complementare pentru a-și scoate în evidență frumoșii ochi.

Și culoarea părului poate influența decizia în ceea ce privește machiajul. Pentru brunete paleta de culori este mai largă, pentru părul roșcat se pot adopta culori mai curajoase iar pentru părul blond machiajul poate fi mai natural și mai delicat.

Aveți un mare avantaj pentru că nu trebuie să vă asortați machiajul la culoarea rochiei. Rochia albă permite orice tip de machiaj, puteți alege chiar și un machiaj mai colorat.

Intensitatea machiajului ține cel mai mult de cum se simte fiecare confortabil. Un machiaj rezistent este asigurat și de un ten atent îngrijit. Trebuie să vă îngrijiți zilnic tenul: demachiere, tonifiere, hidratare, săptămânal să faceți exfolieri ușoare și să vă puneți măști hrănitoare, iar lunar puteți merge la o cosmeticiană pentru un tratament cu produse profesionale.

Pentru un machiaj de succes este foarte important să nu exagerați cu intensitățile. Evidențiați doar o parte a feței, accentuați machiajul ochilor și lăsați buzele mai naturale sau invers.

Trebuie neapărat să luați în calcul părerea avizată a unui specialist în machiaj înainte de a păși spre altar. Atunci când veți răsfoi albumele cu fotografii veți putea observa dacă a fost sau nu cea mai bună alegere în a nu acoperi imperfecțiunile în mod profesionist.

Un make-up artist bun va fi mereu la curent cu cele mai noi tendințe, tehnici și produse. Scopul lui este să ofere un serviciu de machiaj personalizat în funcție de trăsăturile voastre și de a garanta un rezultat de calitate.

Miresele care nu știu ce stil de make up le place sau ce le avantajează, se pot lăsa fără nicio grijă pe mâna unui specialist.

Trebuie să căutați din timp pentru a vă face programarea, chiar și cu un an înainte, pentru a vă asigura că veți avea parte de machiajul dorit și mai ales de o colaborare perfectă. Dacă doriți să arătați și să vă simțiți extraordinar trebuie să fiți foarte atente la ce make up artist veți alege pentru ziua cea mare. Trebuie să vă documentați înainte despre el, despre studiile sale în domeniul make-up-ului, despre experiența acestuia din recomandări, din pagina de Facebook sau din site-ul de prezentare.

Cei mai buni make-up artiști sunt cei care au la bază studii serioase de machiaj și au absolvit școli recunoscute.

Alegeți un make up artist cald, prietenos care să vă dea explicații și să vă ajute să luați cea mai bună decizie. Discutați liber cu el și să nu vă fie rușine să spuneți exact ceea ce vă doriți! Chiar dacă necesită un cost suplimentar, puteți merge și la un machiaj de probă dacă vă doriți asta. Proba vă ajuta să decideți și să găsiți varianta perfectă pentru machiajul din ziua cea mare.

Trebuie să discutați deschis cu make-up artistul ales de voi să îi arătați ce produse de cosmetică și ce culori folosiți dar și poze cu machiajele care vă plac. Doar așa puteți stabili împreună nuanțele care vi se potrivesc dar și machiajul din ziua nunții. Așa veți putea testa rezistența în timp la căldură și implicit la transpirație.

Un machiaj bine realizat trebuie să vă avantajeze fizionomia, să vă reprezinte stilul și personalitatea, să fie în armonie cu rochia, coafura și accesoriile dar cel mai important trebuie să vă simțiți în largul vostru cu el. Atunci când veți fi admirate de mire și de invitați spunându-vă ce frumoase sunteți, veți înțelege că ați ales machiajul perfect pentru voi.

 

Iată ce machiaj am ales eu pentru cea mai frumoasă zi din viața mea de până acum: prima fotografie este făcută imediat după ce am fost machiată, în a doua fotografie sunt împreună cu nașa mea frumoasă, în cea de a treia cu soacra mea căreia îi mulțumesc că a fost alături de noi, iar în cea de-a patra cu minunatul meu soț.

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *