Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Cum să alegem accesoriul de păr potrivit pentru mireasă

Cele mai multe mirese aleg întâi coafura și apoi accesoriile de păr dar nu este aceasta o regulă, decizia vă aparține pentru că depinde foarte mult de gusturile voastre și de modul în care vă place să vă organizați.

Orice ați alege contează foarte mult ca înaintea nunții să faceți o probă pentru a vedea dacă accesoriul ales se potrivește coafurii și chipului vostru.

În continuare vom trece în revistă accesoriile de păr pentru care puteți opta:

Florile

  1. Dacă optați pentru flori naturale să aveți mare atenție pentru că acestea trebuie alese în funcție de rezistența lor fără apă.
  2. Dacă veți opta pentru flori din mătase și spumă sau diverse alte materiale prețioase, în funcție de personalitatea voastră, puteți alege orice culoare și le puteți prinde așa cum doriți în păr.

Florile sunt cele mai romantice accesorii de păr. Cele naturale sunt perfecte pentru nunțile desfășurate în aer liber.

Agrafele, acele și pieptenele de păr

Aceste accesorii pot susține perfect voalul, permit realizarea oricăror coafuri și au rolul, de cele mai multe ori, de a o scoate în evidență. Pot fi împodobite cu pietre,cristale, perle sau flori.

Voaletele

Acestea sunt accesorii fermecătoare, mereu la modă, în stil vintage. Sunt potrivite mireselor care nu doresc să poarte un voal tradițional. Ele pot fi purtate atât de miresele cu părul lung cât și cele cu păr scurt.

Diademele

Aceste accesorii se potrivesc cu foarte multe stiluri de coafat, de la bucle până la cocuri moderne. Diadema cuprinde tot capul și se potrivește rochiilor de mireasă romantice și vintage. Acestea pot fi purtate cu sau fără voal și vă vor ajuta să vă simțiți ca niște adevărate prințese în ziua nunții voastre. Diademele pot fi încrustate cu cristale de diferite forme și mărimi sau aplicate cu tulle sau mătase. Există foarte multe stiluri de diademe, de la modele complicate până la versiuni simple elegante și moderne. Diademele pot fi din metale prețioase din aur sau argint cu perle și cristale.

Tiarele

Tiara este accesoriul de păr care cuprinde doar o parte a capului și uneori este mai înaltă în față. Înainte să o cumpărați trebuie să țineți cont de forma feței. Dacă aveți fața alungită nu vă veți permite să purtați o tiară foarte înaltă pentru că vă va alungi și mai mult forma feței. În schimb dacă aveți forma feței rotundă este indicat să purtați o tiară mai înaltă. Acest accesoriu este ideal pentru miresele romantice și visătoare care vor alege să poarte o rochie de mireasă stil prințesă.

Coronițele și bentițele cu bijuterii

Puteți opta pentru o coroniță din cristale, perle sau paiete. Bentițele pot permite coafuri simple. Miresele care vor dori să aibă un aer retro și romantic vor alege aceste bentițe deosebite făcute din materiale cu mărgeluțe și texturi strălucitoare.

Penele

Aceste accesorii includ mici cristale și pietricele colorate. Miresele care aleg aceste accesorii doresc un plus de rafinament stil și strălucire.

Pălăriile

Aceste accesorii sunt alese de miresele care doresc să aibă un aer de regalitate și eleganță. În ultimul timp pălăriile de mireasă au căpătat tot mai multă popularitate și miresele nonconformiste aleg să le poarte în locul voalului tradițional.

Accesoriile de păr trebuie alese în funcție de forma feței, coafură, voal, bijuterii, de rochia de mireasă cumpărată, stilul nunții și de anotimpul în care se va desfășura marele eveniment. Cu ajutorul accesoriilor de păr miresele pot obține o imagine unică și modernă. Nu uitați că trebuie să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine și trebuie să fiți cele mai frumoase mirese!! Dacă doriți să fiți originale, puteți apela la un designer sau la un artizan handmade care să creeze un accesoriu unic, special pentru voi.

Alegerea mea a fost un accesoriu de păr făcut special după dorințele mele cu pietricele verde smarald, albe și transparente. Mulțumesc artizanului handmade Andreea Singiap pentru crearea acestui accesoriu. Mai jos găsiți mai multe imagini din care vă puteți inspira.

Despre alegerea celorlalte bijuterii pentru nuntă, te invit să citești aici. Dacă nu ai ales încă tematica nunții, te poți inspira din acest articol! Am scris, de asemenea, și despre alegerea machiajului de mireasă, a buchetului de mireasă și am adunat într-un articol câteva criterii de care este indicat să țineți cont atunci când alegeți locația nunții. Despre alegerea rochiei de mireasă puteți citi aici și aici! Te întrebi de ce să alegi o nuntă restrânsă? Motivele le găsesți aici! Despre ce trebuie să ținem cont când alegem nașii de nuntă și care sunt îndatoririle lor – găsiți în acest articol! Am adunat aici idei și sfaturi pentru alegerea tortului de nuntă. Dacă vei fi domnișoară de onoare, află de aici ce va trebui să faci în timpul nunții!

Mult succes la pregătiri, dragile mele! Pentru discuții, dezbateri și sfaturi personalizate, vă așteptăm pe grupul nostru de pe Facebook.

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *