Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Există orgasm fără ejaculare? -partea a 2a-

Citește prima parte a articolului aici

          Î: Ai spus că în demersul atingerii măiestriei în această practică se disting 2 niveluri foarte clare: primul nivel este cel în care bărbatul învață tehnic tot ceea ce trebuie să știe și cel de-al doilea este cel în care învață continența sexuală prin abandon. Poți dezvolta aceste idei, te rog?

         R: Aceste 2 niveluri de care ți-am spus că trebuie parcurse pentru dobândirea măiestriei în ceea ce privește practica continenței sexuale se regăsesc de fapt în fiecare domeniu. Să zicem că vrei să înveți un dans. Prima dată te axezi asupra părții tehnice, a tot ce ai de făcut, pașii, schemele, semnele pe care trebuie să le dai. La început e destul de complicat să realizezi acest dans pentru că tot timpul te gândești care este următorul pas și ce ai de făcut.

Următorul nivel este cel în care te abandonezi muzicii. Tu ai învățat deja toate aceste tehnici și scheme, și le știi atât de bine încât te poți abandona melodiei, iar schemele le realizezi natural, fără a te gândi la ele. Ești într-o stare de relaxare profundă, iar acele mișcări vin din tine, pe muzica respectivă. La fel este, de exemplu, și în artele marțiale: înveți întâi tehnic, iar măiestria o dobândești în momentul în care nu mai gândești. În prima fază înveți mișcările, dar mintea nu are capacitatea de a fi atât de rapidă și eficientă și e necesar să o oprești și să te abandonezi complet și atunci mișcările vin de la sine.

La fel este și în practica continenței, doar că aici transformările sunt mult mai mari iar abandonul necesită un foarte mare curaj și o foarte mare depășire de sine, de aceea eu consider continența ca fiind cea mai înaltă artă pentru un bărbat pentru că poate dobândi prin practicarea sa toate calitățile masculine.

          Î: Cum trăiește bărbatul orgasmul?

          R: Este foarte mult de spus cu privire la acest subiect. Orgasmul masculin este foarte diferit de modul în care trăiesc femeile orgasmul, iar femeile nu prea înțeleg cum trăiește bărbatul orgasmul fără ejaculare.

          În primă fază orgasmul este foarte diminuat și e necesară mai multă practică pentru ca bărbatul să ajungă să aibă orgasme plenare. Este indicat ca apoi chiar să empatizeze cu femeia iubită pentru a ajunge să aibă și el orgasme intense. În timpul orgasmului, femeia este un paradis de culori iar bărbatul simte 2 culori anemice. Prin empatie el poate resimți acea intensitate extraordinară specifică orgasmului feminin. Această capacitate orgasmatică a bărbatului prin intermediul continenței se dezvoltă în timp, prin practică: la început nu va trăi acea plăcere pe care o resimțea atunci când ejacula, ci va simți stări de plăcere mai puțin intense, dar succesive. Cheia continenței sexuale este practica perseverentă!

          Î: În înțelepciunea tantrică se spune că femeia are nevoie să se deschidă întâi afectiv față de un bărbat ca apoi să se poată dărui erotic, iar bărbatul vrea amor pentru a ajunge la o unire sufletească cu iubita sa. Care sunt metodele prin care putem sincroniza aceste 2 nevoi?

          R: Prin experiență am ajuns la concluzia că este nevoie de un timp petrecut împreună, fără a face dragoste, astfel încât cei doi să ajungă la o unitate afectivă și erotică. Acest timp se referă la o perioadă  de o lună, două pentru ca femeia să își dea seama dacă bărbatul este interesat de iubire și de aspectul afectiv sau vrea doar o relație sexuală.         La fel este și pentru bărbat: el va descoperi dacă ea se dinamizează și erotic și este capabilă să mențină înfloritoare atracția sexuală. Ajungându-se la această armonie, se poate menține acest sincron între cei doi. Subiectul este mult mai complex, m-aș bucura să îl discutăm și cu alte ocazii.

          Î: Eu am auzit de nenumărate cazuri în care femeile nu înțeleg faptul că bărbații pot avea orgasm și fără ejaculare. Din acest motiv le cer acestora să ejaculeze. Te rog, explică-le tu ce se petrece atunci când bărbatul face o asemenea alegere și că el le place în continuare și este atras de ele.

          R: Da, am auzit și eu nenumărate cazuri de acest gen, inclusiv despre doctori care voiau să îl ducă la spital pe bărbatul care practica continența pentru că, spuneau ei, e grav să nu ejaculeze și îl pasc multe pericole.

          Din păcate, sau nu, doar practica personală poate să reveleze realitatea continenței sexuale și toate beneficiile pe care aceasta le implică. Din povești nu poți beneficia de efectele ei.

          Trebuie să avem în vedere că atunci când bărbatul ejaculează, pentru el este aceasta reprezintă o pierdere și în momentul în care femeia îl ajută pe el să piardă ceva, automat, în el apare o stare de respingere și chiar dacă aceasta nu se vede foarte clar la început, în timp ea se va accentua și chiar dacă el o va ascunde, ea se va resimți. El a pierdut ceva, se simte obosit, chiar și trist – am observat asta la unii bărbați.

          În schimb, în momentul în care cei doi practică continența sexuală, atracția erotică devine și mai mare, își doresc și mai mult să facă dragoste, se iubesc și mai mult, exact opusul! De asta spuneam eu că practicarea continenței este opusul la tot ceea ce este negativ și practicând-o obții tot ce e mai bun. Bărbatul își va adora iubita pentru că el va deveni mai puternic, mai masculin, mai inteligent, toate calitățile masculine se vor dinamiza și femeia care îl va ajuta să practice continența amoroasă va fi o zeiță pentru el.

Comentarii

Comentarii

2 Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *