Pe Daniel l-am cunoscut acum câțiva ani. Era prieten cu sora mea. Între timp l-am întâlnit de câteva ori și mereu îl priveam cu vădită curiozitate. Era ceva acolo. Acum câteva luni, când l-am auzit vorbind la un workshop ce se adresa femeilor, despre orgasmul masculin fără ejaculare, am știut de unde era curiozitatea: el știa Ceva!
Abordând subiectul continenței sexuale, el a afirmat: ”Nimic nu îl motivează mai mult pe un bărbat decât FEMEIA!” Apoi continuă: ”Un bărbat poate învăța continența sexuală doar prin iubirea pe care o simte față de femeie.” Mă uit în jurul meu, toate femeile își notau în agendă cuvintele lui. Se uitau unele la celelalte, zâmbeau și ar fi făcut ca Arhimede, dacă locul le-ar fi permis. Și eu am țipat în gândul meu: ”Evrika! Evrika!”
I-am scris și l-am rugat să îmi răspundă la câteva întrebări. A acceptat și iată ce a ieșit:
Î: Daniel, îți amintești momentul în care ai aflat că orgasmul și ejacularea sunt două procese diferite? Cum te-a cucerit ideea de continență sexuală și care este motivul pentru care te-ai hotărât să practici această tehnică străveche?
R: Când aveam vreo 9 ani mi se părea foarte misterios și eram tare curios care este motivul pentru care anumite forme dau trăiri emoționale. Eram foarte pasionat de desen și această fascinație pe care o aveam pentru ce se află dincolo de formă, m-a îndreptat foarte mult către forma trupului femeii.
În familie ne uitam împreună la televizor și observam la tatăl meu, atunci când apărea o femeie puțin mai goală la un film, că avea anumite reacții pe care încerca să le ascundă. Nu înțelegeam ce se petrecea, dar eram curios și îmi puneam întrebări. Mi-am dezvoltat pasiunea de a desena nuduri și aveam senzația că nudul feminin este mai frumos comparativ cu orice altceva. Toate acestea se întâmplau imediat după perioada Ceaușescu. Eram la țară și nu prea aveam surse de inspirație, cărți și schițe din care să mă inspir așa că am început să caut materiale de inspirație peste tot. Eram fericit când găseam o femeie măcar un pic dezgolită: un braț, un sân, o coapsă și reproduceam imediat desenul. Tot căutând astfel de modele am cotrobăit și prin lucrurile mătușii mele care era o femeie foarte liberă, divorțată. Am găsit la ea o cărticică ce avea pe copertă o femeie pe un sfert dezbrăcată. După ce am reprodus desenul, am deschis cartea și am început să o citesc. Nu îmi aduc aminte titlul, știu doar că scria în ea cât de important este pentru un bărbat să împlinească femeia din punct de vedere erotic. Atunci aveam 10 ani. Asta mi-a trezit foarte mult interesul către acest subiect pe care l-am descoperit acolo, mai ales că bunicul meu îmi vorbea mereu foarte frumos despre femei și cât de importante sunt ele în viața bărbatului.
Pe când aveam 11-12 ani, am găsit o altă carte cu o femeie pe jumătate goală și am desenat-o și pe aceasta în caietul meu cu nuduri. M-am apucat să citesc și din acea carte care se numea Tao și arta sexuală. Acolo scria că orgasmul este diferit de ejaculare și pentru a împlini femeia trebuie să nu ejaculezi și să ai capacitatea să menții pentru cât mai mult timp actul sexual. Aceste informații s-au corelat cu ceea ce găsisem scris în cealaltă carte așa că m-am apucat să practic de unul singur ca să văd care e diferența. Până atunci nu avusesem astfel de experiențe, dar așa am reușit să îmi cunosc senzațiile trupului foarte bine și să separ orgasmul de ejaculare. Puteam să am un orgasm fără să ejaculez, și încă unul fără să ejaculez, deci practic să simt plăcerea orgasmului fără a fi nevoit să ejaculez.
După ce am descoperit aceste lucruri am început să mă antrenez în această direcție. La 14-15 ani, când am făcut pentru prima dată dragoste, am ejaculat imediat pentru că am fost luat prin surprindere de cantitatea mare de energie, dar apoi mi-am orientat toate eforturile în scopul de a trăi orgasmul fără ejaculare și atunci când făceam dragoste cu iubita mea.
Î: Ce înseamnă pentru tine continența sexuală?
R: Pentru mine continența sexuală este cum e ziua și noaptea, cum e sus și jos, alb și negru, cum e fericire și tristețe. Adică dacă ejacularea nu apare strict în scopul procreerii, ea reprezintă o pierdere foarte mare. De aceea pentru mine, continența sexuală este foarte importantă. Este diferența între cer și pământ. Energia sexuală o folosești ori ca să ”o arunci pe jos” ori ca să ai cele mai înalte trăiri și fericiri.
Î: Ai comparat amorul fără ejaculare cu mersul la război. Cum vine aceasta?
R: Practic, atunci când mergi la război, dacă nu ai o voință și o atenție extraordinară, poți să mori pe câmpul de luptă.
La fel este și în cazul bărbatului care practică continența sexuală. El trebuie să aibă o voință de fier și să fie foarte atent. Dacă pierde, toți spermatozoizii mor și o dată cu ei, risipește energia vital-masculină.
Băieții trebuie să devină bărbați. Înainte bărbații se căleau în armată sau în război. Acum armata nu mai e obligatorie, războaie nu mai există și de multe ori băieții rămân băieți. Prin practica continenței sexuale, băieții se transformă în bărbați pentru că ea îi obligă să își dezvolte atenția și voința până la rangul de măiestrie.
Î: De ce ar alege un bărbat să practice continența sexuală? Ce schimbări ai observat ca au intervenit la tine în urma acestei practici?
R: Este foarte simplu: sperma este o cantitate de energie. În 7 zile se reface cantitatea de spermă pierdută prin ejaculare. Toți bărbații știu că în momentul în care o eliminăm, apare o stare de vlăguire pentru că ea este foarte concentrată energetic.
Noi putem folosi această energie, prin transmutarea sa, în cu totul alte scopuri. Efectiv – dacă dispui dintr-o dată de mai multă energie, ce faci cu ea? Păi te apuci să faci un sport, să-ți construiești o barcă, să înveți o limbă nouă. Poți să faci multe alte lucruri, dar cel mai important este că poți utiliza această energie pentru a deveni mult mai bun, mai iubitor, mai înțelept, mai focalizat, să ai mai mult succes, să devii mai performant în orice domeniu, să dormi mai puțin. Utilizând această cantitate de energie care este foarte mare, vei fi cu mult deasupra celor care o pierd.
La mine aceste schimbări au fost în funcție de direcția pe care am apucat-o eu. La început am folosit această energie pentru a mă transforma spiritual și a avea anumite trăiri spirituale, apoi am folosit-o ca să devin mai înțelept, mai iubitor, să fiu mai vital – pentru a putea realiza cu ușurință anumite activități, să dorm mai puțin, dar cel mai mult mi-a plăcut că am reușit să mă deschid mai mult afectiv și să iubesc mai mult.
Citește aici a doua parte a articolului!
3 Comentarii
Cine este Daniel ce raspunde la intrebarile tale din articol ? Mulțumesc!
Daniel Farcaș: https://www.facebook.com/daniel.radu.5477
Adaugă un comentariu