Inchide
Contactează-ne: contact@voxamoris.ro
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Filme erotice de calitate -1-

Am realizat, împreună cu prietenii din grupul de pe facebook Iubire și sexualitate, o listă cu filme erotice de calitate în care am adăugat atât filme artistice educaționale (cum ar fi primele 2 din această listă), dar și filme care ating diverse subiecte tabu cum ar fi: sexualitate sacră, relații multiple, iubirea dintre femei, exemple de cum poate afecta o relație energia erotică necontrolată, etc. Vă dorim vizionare plăcută și revelatoare!

  1. Bliss (film artistic 1997)

Bliss poate fi unul dintre cele mai curajoase si explicite filme realizate vreodată.” spune William Arnold (Seattle Post-Intelligencer), și asta deoarece dărâmă multe tabu-uri sexuale și pune în evidență o altă realitate a sexualității, dezvăluind într-un mod direct foarte multe secrete intime ale bărbaților, femeilor și ale relațiilor lor în cultura contemporană, în care predomină, din păcate, impresiile de suprafață.

Pe parcursul lui sunt revelate taine ale practicilor terapeutice străvechi, câteva dintre efectele continenței sexuale, tehnici de control al energiei sexuale masculine, modalități de eliminare a frigidității și insatisfacției feminine, precum și căi de obținere a orgasmelor multiple.

 

2. Don’t Look Down (2008 – No mires para abajo)

Creat de regizorul argentinian Eliseo Subiela, filmul artistic conține unele îndrumări pentru practicarea continenţei sexuale. Povestea este simplă, iar farmecul ei constă mai mult în atmosferă decât în acțiune. Eloy, un bărbat în devenire, este inițiat în arta amorului de către Elvira, o tânără cu totul aparte, plimbată prin lume și deținătoarea unei cunoașteri foarte profunde asupra vieții, în general, și a sexualității, în special. Filmul este erotic fără a fi explicit, și e impregnat de respectul pentru feminitate și de aspirația de a descifra misterele dragostei. Umorul fin de pe alocuri se împletește cu reflecții foarte profunde, cât și cu imagini complet neobișnuite, menite să-ți „oprească” mintea.

Trimiterile către secretele amorului oriental sunt explicite, Eloy trebuind să obțină celebrul orgasm fără ejaculare (despre care am scris aici), pe care majoritatea bărbaților nici măcar nu-l cred posibil, și să poată prelungi oricât de mult actul sexual pentru a experimenta toate zecile de poziții descrise în Kama Sutra. Metafora folosită de regizor este aceea a mersului pe picioroange: începi cu unele foarte mici pe care le schimbi, gradat, cu unele din ce în ce mai mari, până ajungi la o înălțime care altora li se pare amețitoare.

https://www.youtube.com/watch?v=WtSp0mi4twA

 

3. Professor Marston and the Wonder Women (2017)

Unul dintre filmele pe care le-am văzut de curând și care m-a impactat mult. Povestea redată este foarte frumoasă și plină de magie. Ea spune ceea ce l-a inspirat pe psihologul Harvard Dr. William Moulton Marston pentru a crea personajul iconic Wonder Woman în anii 1940. Este cu mult mai mult decât ceea ce vă așteptați: Wonder Woman este de fapt îmbinarea dintre cele 2 femei pe care el le iubește și alături de care își trăiește viața: soția sa și iubita lor. Da, este vorba despre o relație poliamoroasă cu tot ceea ce poate implica ea: căsnicie, copii, amor, tensiuni, iubire fără margini. Secvențele erotice sunt … inspiratoare.

 

4. Love (2015)

Filmul „Love” nu este neapărat în spiritul acestui site, dar dacă este privit cu discernământ poate aduce foarte multe întrebări și conștientizări. La fel ca filmul „Professor Marston and the Wonder Women”, el expune minusurile și plusurile relațiilor multiple. Murphy și Electra, cei doi îndrăgostiți, o invită pe noua lor vecină în relația lor amoroasă. Diferența dintre cele două filme este că în acesta cei doi protagoniști sunt tineri și lipsiți de experiență. Lipsa maturității atât erotice cât și afective își pune profund amprenta asupra interacțiunii lor. Dacă între Professor Marston și cele două iubite ale sale exista o iubire autentică și reciprocă (mai ales între cele două femei), aici nu este vorba decât de dorința de a experimenta din punct de vedere sexual. Unele scene erotice (filmul abundă de amor) sunt extraordinar de frumoase – mai ales cele în 3 – o poezie a trupurilor.

Filmul poate fi dat și ca exemplu atunci când se discută despre influența sexualității asupra iubirii într-un cuplu. Din păcate modul în care se raportează cei doi la sexualitate și mai ales faptul că se lasă controlați de această energie, le va distruge relația. Vă recomand cu mare drag filmul, v-am spus, poate fi plin de învățături.

 

5. Malena (2000)

Oare mai există cineva care nu a văzut „Malena”? Dacă zic Monica Bellucci cred că este suficient. Un film despre feminitatea debordantă, despre rafinament și senzualitate. Și despre o femeie văzută prin ochii unui adolescent. Și a locuitorilor unui mic oraș italian.

Toate calitățile pe care această femeie extraordinară le întruchipează nu atrag admirația celor din jurul său, ci invidia femeilor și pofta bărbaților.

Un film despre femeile ce sunt conștiente de faptul că emană senzualitate prin fiecare por al trupului lor și prin fiecare gest, pentru femei și pentru bărbați. O călătorie în misterele universului feminin.

 

Lista continuă aici

 

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *