Inchide
Sună-ne +40 735 141 751
Rămâi conectat:

Misterul feminin văzut prin ochii unui… Consultant Imobiliar

Adrian Ciorîță este consultant imobiliar, activitate pe care o practică cu mult entuziasm. Așa scrie el pe blogul său personal: „Povestea mea începe cu întrebarea “Ce vrei să te faci când vei fi mare?” O întrebare pe care o auzeam des încă de la primii ani din viață. Acum cred că nu ceea ce vrem să ne facem este important, ci ceea ce devenim. Întrebarea ar fi trebuit să fie: Ce vrei să devii când vei fi mare? Aceasta ne modelează viața, implicit deciziile noastre zilnice. Am observat că fericirea nu vine din atingirea unui țel ci din proces și despre omul care devii pe parcurs. Pentru a atinge un țel a trebuit să mă shimb conștient, iar de aici vine fericirea si împlinirea.”

Adrian este vesel, are o poftă de viață cu adevărat molipsitoare, încrezător, curios, jovial, dornic de dezvoltare personală continuă.  Așa vede el Femeia:

  1. Descrie-mi imaginea care îți apare în minte atunci când rostești cuvântul “Femeie”.

O făptură delicată care atrage toată atenția prin simpla ei prezență. Izvorul vieții și motivația bărbaților de a fi mai buni. Nu în modul negativ în care să caut validarea oricărei femei, ci acea femeie pentru care merită să îmi trăiesc viața alături de ea, mama copiilor mei. Până la urmă înainte de a avea trebuie să oferim și înainte de a fi, trebuie să devenim.  

  1. Care a fost femeia care te-a inspirat cel mai mult de-a lungul vieții? Care a fost atitudinea ei care te-a impulsionat să continui atunci când nu mai aveai putere sau încredere? 

Prima femeie care m-a inspirat a fost mama mea. Ea m-a încurajat că totul este posibil, m-a ajutat când eu nu știam ce să fac și chiar dacă făceam prostii, de cele mai multe ori îmi găsea circumstanțe atenuante. Ea mi-a arătat ce înseamnă să ții o familie unită. A iubi prin fapte, nu doar vorbe, fapte care te fac să dai ceva de la tine sau din tine pentru fericirea celuilalt căci nu este iubire fără sacrifiu, fără să dai ceva din tine. Atitudinea de acceptare, non judecată, încurajatoare, relaxată și de empatie au fost cele care m-au determinat să-mi văd punctele slabe, să accept că nu sunt perfect ci perfectibil și că am nevoie să mă dezvolt continuu. 

  1. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie? 

 Ambiția de a fi cea mai frumoasă pentru bărbatul ei. De a se impune în această societate și refuzul de a se pierde în anonimat. Încrederea în ea că poate să seducă orice bărbat. Capacitatea de a se adapta și a sta lângă bărbatul pe care și l-a ales și a-l ajuta să crească. Să știe să ducă un bărbat unde vrea ea, iar el să rămână cu impresia că a fost decizia lui de la bun început, cu blândețe și inteligență. 

  1. Care sunt atitudinile unei femei care îl indepărtează cel mai mult pe un bărbat? 

 Gelozia și atașamentul. Denotă lipsă de încredere în sine. 

Atitudinea că i se cuvine ceva de la un bărbat sau de la societate doar pentru că este femeie, fără să arate că și merită acel lucru. Faptul de a-și impune agresiv dorințele ei egoiste și de a manipula, prin „farmecele” ei feminine. 

  1. Ce înseamnă pentru tine o femeie senzuală? 

O femeie care să îmi activeze toate simțurile. Să simt că toată ființa mea dorește să se unească cu acea femeie și asta nu doar pentru 1 minut, o oră sau o zi, ci pentru totdeauna. Să simt că împreună cu acea femeie pot ajunge la măreție, la absolut, la Dumnezeu. 

  1. Ce o face pe o femeie să fie seducătoare? 

Să știe să atragă atenția unui bărbat într-un mod subtil, dar nu vulgar. Să îl facă pe el să mai facă un pas și încă un pas, să se joace cu bărbatul prin diverse teste de percepție și de inteligență. Prin sine femeia este seducătoare și misterioasă doar că a uitat asta. Și-a pierdut încrederea, însă alături de bărbatul potrivit ea se va deschide și va înflori precum o floare. 

  1. Gândește-te acum la femeia în față căreia ți-ai deschis cel mai mult inima. Ce anume din felul ei de a fi te-a îndemnat să faci asta? 

 Inocența ei, dorința de a cunoaște iubirea adevărată m-a făcut să mă deschid, să spun ce simt și ce gândesc. Am descoperit că vulnerabilitatea ei se potrivește cu a mea și a crescut apropierea dintre noi. M-am simțit acceptat, încurajat și iubit. 

  1. Povestește-mi un pic despre atitutidinile femeilor care te-au surprins, din cele întâlnite în locul în care îți desfășori activitatea. 

Femei care au în subordine zeci, uneori sute de oameni. Fermitatea lor și modul în care reușesc să se impună și să te provoace.  

 Dorința lor de a te înțelege și de a colabora. De a căuta pe cineva care să țină o direcție, pe cineva pe care să admire. Totuși dacă nu-l găsesc sunt suficient de capabile să-și asume acest rol. Femeile în lucrul cu oamenii empatizează foarte bine și intuiesc cum să-ți prezinte o ofertă de nerefuzat. 

  1. Ce calități admiri la femeile din domeniul tău și cum simți că le completează pe cele ale tale, ca bărbat? 

Capacitatea de a empatiza cu ceilalți, de a seduce un bărbat și de a obține ajutorul lui. Practic ele sunt cele care ne motivează. Ce bărbat nu vrea să impresioneze o femeie, chiar dacă ea nu este disponibilă pentru moment?… va veni momentul (pentru cei ce știu să aștepte). Empatizează foarte bine și se conectează ușor cu clientul, căci vânzarea este un transfer de emoție. 

  1. Ai un mesaj pentru Femei? Poate să îți arăți recunoștința sau să le transmiți să aibă mai multă încredere în ele? Sau să fie mai iubitoare? 

Să aprecieze mai mult eforturile noastre, ale bărbaților, pentru a le face fericite, de a vorbi cu ele, de a le curta.  

 Trăim cu prejudecata asta, în societate, că bărbatul trebuie să facă primul pas iar femeia care acceptă avansurile unui bărbat din prima, ar fi ușoară. Acestea sunt condiționări sociale, în opinia mea.  

 Un lucru rău pentru cineva poate fi bun și invers. Nu putem ști asta până nu înțelegem harta lui mentală, sau modul în care se ghidează el prin viață. 

 Dacă și-ar păstra o atitudine de curiozitate și de prezență, dacă ar fi conștiente de ce simt și atente la intenția lor și la ce își doresc, lucrurile frumoase s-ar întâmpla mult mai ușor în viața lor. Trebuie doar să-și asculte instinctul lor feminin! 

  Să fie deschise și curioase să înțeleagă universul bărbatului de care se simt atrase.  

 

 

Comentarii

Comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *